Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 968057 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #345 -: Май 18, 2007, 19:54:07 pm »
Странни снимки, все около чемтрейлс

http://www.disclose.tv/viewvideo/54/Orbs___Observing_Chemtrails_Over_Seattle/
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Scorpion

• Четящ
  • *
  • Публикации: 160
« Последна редакция: Май 25, 2007, 23:09:56 pm от H. »
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Спорт-Здраве

• Гост
« Отговор #347 -: Май 28, 2007, 12:11:21 pm »
Наистина ли си видял над България :o Аз си мислех, че дотук няма да стигнат нещата, бахти!!!

София направо изпуши от chemtrails.Януари,февруари и март ги наблюдавах и водех снимков материал,който на този момент ми е невъзможно да кача в компютър.От доста време обаче ни следа от тях.При воините има тема за chemtrails над Банкя и София.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #348 -: Май 29, 2007, 01:31:34 am »
Не мисля, че е нужно вече да се качват снимки от България и света на chemtrails :) На всички е ясно, че съществува, причината за разпръскването също е ясна. Скромното ми мнение, е че ще бъде хубаво темата да премине в малко по-друга посока. Нови открития за явлението, статии (което означава преводи, което пък означава темата да бъде закрита :P) и най-вече съобщенията на членовете на форума къде се наблюдават следи, има ли последствия от тях. Визирам поведението на хората, метеорологичните промени и селскостопанското развитие.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
« Отговор #349 -: Май 29, 2007, 10:46:39 am »
Да изразя общо мнение на скептичния клуб: на нас не ни стана ясна причината и извършителя. Иначе се съгласихме, че ги има :)  ???

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #350 -: Май 29, 2007, 14:22:48 pm »
Тогава продължавайте да търсите и причината и извършителя :)

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #351 -: Май 29, 2007, 21:00:47 pm »
Аз пък видях реклама върху един от тези малките билбордове, които слагат по тротоарите и на него имаше някаква реклама за билети до европейски столици, които щели да стават по - евтини. За фон на надписа беше използвана снимка на няколко преплетени чемтреилс, символизиращи авиомаршрутите. Даже като минавам мисля, да го щракна, но трябва да измисля как да кача снимката. Това е един от начините да се приспи съзнанието на хората, така започват да приемат явлението като нещо нормално, обикновенно, което винаги си го е имало.

П.П. Как е по - правилно да се казва "чемтреилс" или "кемтреилс"?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #352 -: Май 30, 2007, 00:33:00 am »
Принципно трябва да е кемтрейлс, ама много малко хора му казват така, дори и амерканците, които се занимават с това му викат "чемтрейлс" :)

Jokata

• Гост
« Отговор #353 -: Юни 06, 2007, 17:39:55 pm »
Добре де.че ги има има ги(аз даже имам спомен как в детската градина ги наблюдавахме линийте оставени
от самолетите,а в момента съм на 22г. ,така че смятаите),но дали това нещо се прилага от скоро или се
прилага от време оно,а и как се предпазват от вредните ефекти самите причинители...
Благодаря !  :)

Неактивен Scorpion

• Четящ
  • *
  • Публикации: 160
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #355 -: Юни 11, 2007, 20:07:56 pm »
Уникален сайт с десетки снимки и доказателства за връзка на определени болести с чемтрейловете
http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #356 -: Юни 17, 2007, 12:35:38 pm »
На сайта пишеше toxic EDB смесесни с чемтрилс под една от снимките, какво значи това?

А това е списък със симтомите, на заразените с онези изкуствени влакна под кожата, направо ми става гадно като си представя: http://www.rense.com/general74/morg4.htm
« Последна редакция: Юни 17, 2007, 13:27:14 pm от asdfghjkl »
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Oberon

• Доста Писал
« Отговор #357 -: Юни 22, 2007, 18:22:21 pm »
Това са симптоми и при много други болести бре, хора...недейте така...

Симптом било, както говориш да спреш и да кажеш:" А....ааа., за кво говорехме".? Е това е смешно, на мене ми се случва от 15 години, а и на всеки човек, който както говори и се замисли изведнъж за нещо друго....

Баси!

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #358 -: Юни 22, 2007, 19:04:11 pm »
Е то има 10 000 симпрома...
баси смешното, много ясно че ВСЕКИ човек има по нещо от това  ;D

milenski

• Гост
« Отговор #359 -: Юни 23, 2007, 12:31:15 pm »
Естествено, всеки един симптом поотделно може да си има съвсем друго обяснение, но ако някой покрива над 50% от тях, вероятно си струва да се замисли.
Снощи обаче в главата ми изплува една много ясна връзка между тази болест и яденето на месо, особено месо от бозайници. Не знам има ли някаква статистика на заболелите и дали сред тях има вегетарианци, но съвсем ясно виждам връзката между тези влакна и месото - едното не може без другото. Така че имайте го предвид.
Само да не реши някой, че съм поредният вманиачен вегетарианец, използващ всяка отворила се възможност, за да проповядва убежденията си... Аз съм от скара-бира маниаците  :P  Все още...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27