Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 967898 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #255 -: Декември 19, 2006, 17:19:20 pm »
Да, има съществена разлика между следите от разпръсквани химикали и естествените облаци... Не само в небесата, но и в последствията, които идват няколко дни след това. Само тенденциозните скептици не правят разлика!
« Последна редакция: Декември 19, 2006, 22:15:11 pm от Horus »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #256 -: Декември 19, 2006, 18:12:46 pm »
 :o :o :o
"Пред нас - една безумна идея.
 Въпроса е, дали тази идея е достатъчно безумна, за да бъде истина...?"
musica universalis

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Отговор #257 -: Декември 19, 2006, 20:38:38 pm »
Сега, това са снимки от Ванкувър, Канада от 12 юни (преди 6 дни). Трябва да ви кажа, че това което се случва там е страшно. Нашето си е още детска игра... Нищо не сме видели. Там просто искат да ги унищожат тези хора, ако някой има идея защо - да каже...
Като каза за Ванкувър, прочети това http://www.unknowncountry.com/news/?id=392
« Последна редакция: Декември 19, 2006, 20:40:31 pm от Нова Ера »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #258 -: Декември 19, 2006, 22:27:59 pm »
Trandev, ти осъзнаваш ли, че наричаш няколко хиляди изследователи, посветили вече години на това явление, "смешници". Отворил ли си сайт посветен на чемтрейлс? Там има доста ИСТИНСКИ доказателства за оспорване, ще ти трябва доста време и няколко дружини приятели. Идеята е когато постъпваш в спор, да уважаваш теорията на този отсреща, а не да влизаш в пререкание единствено с идеята да покажеш колко е смешно и параноично. И остави как се държат другите към теб. Собствения ти морал не трябва да ти го позволява, както и да се държат с теб.
Преди да наречеш за пореден път хиляди сериозни изследователи "параноици", опитай се да допуснеш поне, че хората не са чак толкова полудяли и може наистина да има нещо. Защото лудите стават все повече. Като че ли с вирус се предава. Все едно е минал chemtrail ;)

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #259 -: Декември 19, 2006, 22:38:34 pm »

Респект :)
Добре го каза. Междо другото преди време послушах твой съвет, който наистина помага.
Не разкривам истината на негоови хора, които отказват да я приемат, просто загатвам леко... 8)
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 00:20:41 am от Mirotvorec »

Antonium

• Гост
« Отговор #260 -: Декември 20, 2006, 09:01:54 am »
Винаги съм се чудил защо преди 17 години, когато светът беше разделен на две и върлуваше т.н. Студена война, никъде не се появяваше информация за това как мръсните империалисти от НАТО, тормозят гражданите си. Ако е имало и най-малката причина, вярвайте ми щеше да се появят публикации и щяха да се използват яко в пропагандата. Сигурно сте чували как американските войници се"напиват" с кока кола. Освен сега да ми кажете, че и тогава са пръскали, на което аз вече нямам аргументи просто изпадате далеч, далеч. Вярно, аз съм песимистично настроен, но това е естествено, аз се предпазвам от явни дезинформации и когато има и най-малък дефект в системата за дезинформиране той ме дразни и аз се опитвам да достигна  истината.
Тук аз също съм публикувал снимки, които приличаха на снимки от следи от проекта "АВРОРА". Вярвах, че това са следи, но когато започнах да чета постове на някой съфорумци, които граничеха с брътвежи, извинявайте за израза, но аз съм си такъв, червеят на съмнението се загнезди в мен.
Знаех много добре, че при войната в Югославия, американците пръскат вещества за чисто небе и доказателството е 18 месечната суша в България, както и рекордните жеги през лятото. Лично виждах как циклоните преди да достигнат Балканския полуостров се разпръскваха и отиваха на баня.
Бях се отказал да пиша в тази тема, но Хоръс ме помоли да погледна едно филмче и оттам тръгна, снощи разгърнах един албум- "INTERNATIONAL CLOUD ATLAS " - Volume II, на Световната метеорологична организация издание 1987 година. В раздела Special clouds намерих публикуванат по-долу снимка.
Нека всеки да вярва в каквото иска, аз няма да му преча, но не обичам публикации без обосновки. Когато има обяснение за нещо и това обяснение не интересно, това вярвайте ми не прави обяснението не истинско. :)

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #261 -: Декември 20, 2006, 10:13:57 am »
Винаги съм се чудил защо преди 17 години, когато светът беше разделен на две и върлуваше т.н. Студена война, никъде не се появяваше информация за това как мръсните империалисти от НАТО, тормозят гражданите си. Ако е имало и най-малката причина, вярвайте ми щеше да се появят публикации и щяха да се използват яко в пропагандата.
Знаех много добре, че при войната в Югославия, американците пръскат вещества за чисто небе и доказателството е 18 месечната суша в България, както и рекордните жеги през лятото. Лично виждах как циклоните преди да достигнат Балканския полуостров се разпръскваха и отиваха на баня.
Нека всеки да вярва в каквото иска, аз няма да му преча, но не обичам публикации без обосновки. Когато има обяснение за нещо и това обяснение не интересно, това вярвайте ми не прави обяснението не истинско. :)

Така, това което си постнал са т.нар. contrails или кондензационни следи. Те се образуват от сблъсъка на горещите двигателни/горивни пари със среда от ниско атм.налягане и ниска температура. Избледняват за около час - два, и се разпръскват като леки, ефирни облачета из въздуха. Друго е chemtrails, продукт на съвременните технологии в областта на горивата, и използвани от органите на Новия ред. Идеята при тях е следната: пускат се определени активни съставки в горивото, които трудно могат да бъдат забелязани, понеже са на практика "невидими".. Понеже хората са били свикнали с контрейновете, нямало да могат да забележат кемтрейловете, докато вече не е отчайващо късно. На това разчитат, но рано или късно, хората ще се събудят, и този ширещ се навсякъде ехиден скептицизъм ще прекъсне...
musica universalis

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #262 -: Декември 20, 2006, 11:55:30 am »
Стига сте се излагали като кифладжии - отворете си учебниците по биология (зоология) от седми клас и прочетете за паяците; членестоноги, нещо близко до насекомите; подобно на тях, тези същества нямат система за самостоятелно затопляне (тя се появява едва при топлокръвните бозайници), което прави паяците напълно зависими от температурата наоколо. ПАЯК ПРЕЗ ЗИМАТА НЕ ПЛЕТЕ МРЕЖИ, ВЪОБЩЕ НЕ Е АКТИВЕН! Минусовата температура би замразила телцето на паяка, който освен всичко е и много мъничък, няма никаква маса, която да го спаси от измръзване. Поради тази причина паяците през зимата СА В ЛЕТАРГИЯ, въобще не излизат от дупките си! 

Флай - явно аз имам паяци-мутанти в градината защото моите не спят през зимата. Ето доказателството - доста добре се виждат като замръзнат. Не забравяй, че градските паяци не разчитат на мухи за хранене, а си "помагат" от кухните на хората...сигурно ползват паяжините като хамаци да си подремнат след обилен гуляй. :D

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #263 -: Декември 20, 2006, 12:06:30 pm »
Интересно наистина, аз лично такова нещо не бях виждал досега.   :-\
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Отговор #264 -: Декември 20, 2006, 12:19:28 pm »
Стига сте се излагали като кифладжии - отворете си учебниците по биология (зоология) от седми клас и прочетете за паяците; членестоноги, нещо близко до насекомите; подобно на тях, тези същества нямат система за самостоятелно затопляне (тя се появява едва при топлокръвните бозайници), което прави паяците напълно зависими от температурата наоколо. ПАЯК ПРЕЗ ЗИМАТА НЕ ПЛЕТЕ МРЕЖИ, ВЪОБЩЕ НЕ Е АКТИВЕН! Минусовата температура би замразила телцето на паяка, който освен всичко е и много мъничък, няма никаква маса, която да го спаси от измръзване. Поради тази причина паяците през зимата СА В ЛЕТАРГИЯ, въобще не излизат от дупките си! 

Флай - явно аз имам паяци-мутанти в градината защото моите не спят през зимата. Ето доказателството - доста добре се виждат като замръзнат. Не забравяй, че градските паяци не разчитат на мухи за хранене, а си "помагат" от кухните на хората...сигурно ползват паяжините като хамаци да си подремнат след обилен гуляй. :D
не-не, това са очевидно паяжини, защото имат форма на паяжина. Тези, които аз видях висяха като парцали от дърветата, безформени и безсмислени. А и горските кухни са затворени през зимата   ;)
« Последна редакция: Декември 20, 2006, 17:16:02 pm от Нова Ера »

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #265 -: Декември 20, 2006, 12:32:42 pm »
Аз забравих да напиша, че тези паяжини на оградата наистина са нови и изплетени в студа, защото тази ограда беше идеално изчистена И БОЯДИСАНА само седмица преди това.

А безформените парцали може и да са "бивши" паяжини. Забелязала съм, че когато завали силен дъжд и им разкъса паяжините, те се навират под стрехите и си плетат скоростно нови. Може да е смешно, но след проливен нощен дъжд ми се е случвало да отворя външна врата и да видя цялата рамка "опакована" в паяжини.

И друго - химическите разпръсквания от въздуха много нараняват и растенията. Там където са поразени имат странни петна, образувания и точки. Понякога хумикалите падат много бързо и са по-сгъстени - тогава се виждат по растенията и стъклата на колите...

Antonium

• Гост
« Отговор #266 -: Декември 20, 2006, 12:42:44 pm »
Pреди не си виждала паяжините, Тина, защото са били само паяжини, а сега кaкто личи от снимката са покрити със скреж зарад мъглата. Това увеличава тяхната видимост така да се каже. :D :)
« Последна редакция: Декември 20, 2006, 16:07:47 pm от Horus »

milenski

• Гост
« Отговор #267 -: Декември 20, 2006, 13:03:12 pm »
Аз се зачетох в текста под снимката, която е качил Трандев. Струва ми се, че е важен и затова го преведох:

Кондензационни следи (Контрейлс)

Небето е прорязано във всички посоки от кондензазионни следи с различна възраст. С постепенното си разстилане те формират пухкави  или нишковидни облаци и става невъзможно да се разпознае дали в небето има и облаци с естествен произход. Обърнете внимание на висулковидните издувания, подобни на обърнати гъби (1-2), типични за скоро формирани контрейлс.

Сетих се, че преди време обсъждахме една снимка, в която имаше точно такава странна следа. На мен изобщо не ми изглежда възможно това да се образува ей така просто. Тогавашното обяснение, че разпръскващото устройство е "хълцукало" ми се струва къде-къде по-достоверно  ;)

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #268 -: Декември 20, 2006, 14:20:02 pm »
Тези зимни паяци ме втрещяват! -
не мога да повярвам :o ...

* Една от мислимите причини за използването на chemtrails e бързото и директно изтребване на компактни маси от населението; една от визиите за проблемите на Земята е свързана с нейната пренаселеност и необходимостта за определени избрани елити да бъдат поразчистени известни територии от населяващото ги простолюдие.

* Друга възможна версия е намерението същите компактни маси от простолюдие да бъдат подложени на "обезпаразитяване": вирусогенни въздействия, "еко"отрови, психотропни вещества...
- рязко повишаване на продажбите на нов, скъп и животоспасяващ медикамент;
- поставяне под "разрешителен контрол" живота на хората (подбор в достъпа до лечение на нова, предизвикана от третирането болест);
- потискане на въображението и чувството за свобода, също стимулиране на страха и желанието да се подчиняваш;
- устройване на масови халюцинации с подходящи, "възпитателни" илюзии, които ще бъдат активирани в медийното пространство пред зашеметеното население.

* Възможно е грандоманията и маниакалното властолюбие да достига и до пряко ликвидиране на природния баланс и поставяне на всичко живо в плътна зависимост от снабдяването с определени хранителни, водни ресурсии прочея...

* Представям си в тази връзка и желанието на някой ненормален "лидерски съвет" да ликвидира планетата в познатия й вид, за да я превърне в "образ и подобие" на онова, което този съвет си представя за съвършен израз на собствената си идеология. (Това е малко отвлечено, но виж следващото...)

* Възможно е, накрая, планетата да се порчиства и подготвя за масовото населяване на някакъв нов вид пришалци... Примерно, някакви сиви рептилиански чудовища (особено популярни в нашия Форум), които имат нужда от "наторяване" на териториите, които се готвят да завземат, с животоподдържащи ги химикали...
...

Съображението, че през Студената война би трябвало да достигне до населението на соцлагера пропаганден материал за злодеянията на Запада, ако там се практикуваше тровене чрез chemtrails, стои разумно. Има обаче две причини да го поставим под въпрос. Първо, тази технология е внедрена по-скоро - вероятно през последното десетилетие, така че, не е имало как да се говори за chemtrails във времето на "Coca-cola-пиянствата" на USАрмията. Второ, от само себе си се разбира, че chemtrails, ако допуснем да е истина, ще да е високозасекретен проект, чийто гриф се възприема със страхопочитание дори от съветската разузнавателна машина. Разбира се, не е имало как да не знаят, че подобен проект се разработва, ако това е било така, дори и да допуснем, че не са могли да достигнат до пълния му мащаб и значение. Трябва обаче да се държи сметка от кандидат-конспираторите на настоящия Форум, че твърде секретните проекти далеч не са били обект на пропагандно оплюване на врага; за тази цел са се използвали (и се използват) по-обикновени, по-популярни постановки, докато твърде сериозните технологии, идеи и разкрития си стоят в секретните институти, които провеждат паралелни изследвания и по принцип не огласяват до каква част от информацията на врага са се добрали. Това положение, сигурен съм, Trandev отлично го разбира!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #269 -: Декември 21, 2006, 01:04:43 am »
Виж Trandev и аз съм съгласна с Флай, че това са нови технологии - аз лично не съм ги виждала и изпитвала на гърба си преди 2000-2001. Даже по това време още експериментираха с водоснабдяването и "онези" си имаха достатъчно проблеми с частни фирми които постоянно изследваха водата....Да не говорим за стачките покрай ваксините. Та 2000-та беше ключова - който и каквото да е използвал по това време е било вече много компроментирано - храна, вода, ваксини....решението? - въздуха.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27