Винаги съм се чудил защо преди 17 години, когато светът беше разделен на две и върлуваше т.н. Студена война, никъде не се появяваше информация за това как мръсните империалисти от НАТО, тормозят гражданите си. Ако е имало и най-малката причина, вярвайте ми щеше да се появят публикации и щяха да се използват яко в пропагандата. Сигурно сте чували как американските войници се"напиват" с кока кола. Освен сега да ми кажете, че и тогава са пръскали, на което аз вече нямам аргументи просто изпадате далеч, далеч. Вярно, аз съм песимистично настроен, но това е естествено, аз се предпазвам от явни дезинформации и когато има и най-малък дефект в системата за дезинформиране той ме дразни и аз се опитвам да достигна истината.
Тук аз също съм публикувал снимки, които приличаха на снимки от следи от проекта "АВРОРА". Вярвах, че това са следи, но когато започнах да чета постове на някой съфорумци, които граничеха с брътвежи, извинявайте за израза, но аз съм си такъв, червеят на съмнението се загнезди в мен.
Знаех много добре, че при войната в Югославия, американците пръскат вещества за чисто небе и доказателството е 18 месечната суша в България, както и рекордните жеги през лятото. Лично виждах как циклоните преди да достигнат Балканския полуостров се разпръскваха и отиваха на баня.
Бях се отказал да пиша в тази тема, но Хоръс ме помоли да погледна едно филмче и оттам тръгна, снощи разгърнах един албум- "INTERNATIONAL CLOUD ATLAS " - Volume II, на Световната метеорологична организация издание 1987 година. В раздела Special clouds намерих публикуванат по-долу снимка.
Нека всеки да вярва в каквото иска, аз няма да му преча, но не обичам публикации без обосновки. Когато има обяснение за нещо и това обяснение не интересно, това вярвайте ми не прави обяснението не истинско.