Да, облаците са си нормални, когато са облаци.
Имал съм наблюдения над такива следи, които след няколко часа заемат почти целия небосвод и се трансформират в невинни перести облачета.
Тези три снимки са само две следи, простиращи се от хоризонт до хоризонт. Опитах на клипчето да хвана всичко.
Колко пъти сте виждали инверсионни следи да се простират със стотици километри?
Бих продължил наблюдението, но беше около 17:15 часа и скоро се стъмни.
През лятото, когато се кокорех за метеоритния поток Персеиди, видях подобни следи и нощем около 23 часа, ясно открояващи се на лунната светлиня. В същия ден видях и три светлини в група, както съм описал в една друга тема, от които в най-лошия случай едната на 100% НЛО.
Представяте ли си следната картинка в 23 часа:
загледах се в широка следа от самолет; видях две светлини да се движат много близко една до друга в посока югоизток; перпендикулярно зад тях мина много здрав метеорит, чийто следа се виждаше доста дълго в нощното небе; и минутка след това трета светлина се появи перпендикулярно пред курса на първите две, направи рязък завой (ако може чупката от почти 90градуса да е завой) и поеха заедно трите с еднаква скорост.
Работата ми е такава, че имам възможност често да наблюдавам небето. За съжаление нямам апаратура за да снимам нощно време.

Тези снимки и клипчето са от GSM, той толкова може....
Не претендирам това да са непременно Chemtrails. Но разберете, гадно е да знаеш и виждаш как тонове изгорял кероси (ако е само керосин) да се сипят над Родината.
На моменти имам съмнения дали е само керосин или добавят нещо в него. Дори си мислех, че компаниите които зареждат или снабдяват самолетите с гориво са замесени в това. Но има снимки на устройства по самолетите, които нямат нищо общо с двигателната им система, а "рисуват" тези картинки. Колко са истинни времето ще покаже.
Най-добре ще е ако се окаже, че тези следи са от апарати инжектиращи озон в атмосферата за да я пречистят. Поне е имало такива идеи преди години.
Блажени вярващите, нали?
P.S.
Над Ямбол, поне до сега, е нямало утвърдени въздушни коридори.
Дано имам възможност да Ви направя снимка на точката от такива коридори, през която самолетите навлизат над България. Правят особен завой и ясно се различава.