Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 968030 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #225 -: Декември 14, 2006, 00:57:11 am »
Сега пък ви представям материал от вчера 13.12.2006
Тези следи се простираха от източния до западния хоризонт.
Точно над Ямбол.
« Последна редакция: Декември 14, 2006, 01:23:56 am от Horus »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Antonium

• Гост
« Отговор #226 -: Декември 14, 2006, 13:35:55 pm »
Обикновенни следи. Проблема е че самолетите изгарят огромно количество гориво и замърсяват околната среда.
« Последна редакция: Декември 14, 2006, 18:25:38 pm от Horus »

Неактивен xnet_user

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 315
« Отговор #227 -: Декември 14, 2006, 15:01:05 pm »
Облаците от Ямбол ми се виждат нормални. Трудно е да прецениш като ги видиш след пръскане, трябва да се филмира самия процес за да се види разликата от дирите на двигателите и другите...
Ей за това излизате ли извън града, камерата в джоба и нащрек ;D
« Последна редакция: Декември 14, 2006, 18:26:15 pm от Horus »

Неактивен Rapsio

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 399
« Отговор #228 -: Декември 14, 2006, 16:51:22 pm »
Верно че съм малко (много) неук по тези въпроси ама ми мязат на следи от реактивен самолет каквито съм виждал откакто се помня по утвърдените въздушни пътища над моя град (Свищов)

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #229 -: Декември 14, 2006, 20:57:31 pm »
Да, облаците са си нормални, когато са облаци.
Имал съм наблюдения над такива следи, които след няколко часа заемат почти целия небосвод и се трансформират в невинни перести облачета.
Тези три снимки са само две следи, простиращи се от хоризонт до хоризонт. Опитах на клипчето да хвана всичко.
Колко пъти сте виждали инверсионни следи да се простират със стотици километри?
Бих продължил наблюдението, но беше около 17:15 часа и скоро се стъмни.
През лятото, когато се кокорех за метеоритния поток Персеиди, видях подобни следи и нощем около 23 часа, ясно открояващи се на лунната светлиня. В същия ден видях и три светлини в група, както съм описал в една друга тема, от които в най-лошия случай едната на 100% НЛО.
Представяте ли си следната картинка в 23 часа:
загледах се в широка следа от самолет; видях две светлини да се движат много близко една до друга в посока югоизток; перпендикулярно зад тях мина много здрав метеорит, чийто следа се виждаше доста дълго в нощното небе; и минутка след това трета светлина се появи перпендикулярно пред курса на първите две, направи рязък завой (ако може чупката от почти 90градуса да е завой) и поеха заедно трите с еднаква скорост.
Работата ми е такава, че имам възможност често да наблюдавам небето. За съжаление нямам апаратура за да снимам нощно време. :(
Тези снимки и клипчето са от GSM, той толкова може....
Не претендирам това да са непременно Chemtrails. Но разберете, гадно е да знаеш и виждаш как тонове изгорял кероси (ако е само керосин) да се сипят над Родината.
На моменти имам съмнения дали е само керосин или добавят нещо в него. Дори си мислех, че компаниите които зареждат или снабдяват самолетите с гориво са замесени в това. Но има снимки на устройства по самолетите, които нямат нищо общо с двигателната им система, а "рисуват" тези картинки. Колко са истинни времето ще покаже.
Най-добре ще е ако се окаже, че тези следи са от апарати инжектиращи озон в атмосферата за да я пречистят. Поне е имало такива идеи преди години.
Блажени вярващите, нали? :)
P.S.
Над Ямбол, поне до сега, е нямало утвърдени въздушни коридори.
Дано имам възможност да Ви направя снимка на точката от такива коридори, през която самолетите навлизат над България. Правят особен завой и ясно се различава.
« Последна редакция: Декември 14, 2006, 21:01:25 pm от Joro Velev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Oberon

• Гост
« Отговор #230 -: Декември 15, 2006, 12:21:44 pm »
Какво значи "особен завой", когато говорим за самолет в небето?

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Отговор #231 -: Декември 17, 2006, 11:19:09 am »
Хей, ами аз точно вчера сутринта видях няколко такива следи над източна България. И ми направи впечатление разликата в следите на някои от самолетиге. Едните станаха точно като надиплени облаци, а друтине си останаха нормални, инверсионни. Това не ми се върза, защото всички бяха в една и съща област от небето.
Ма...а им, ще ме научат да псувам тези .....
Стига.
Момчета и момичета, аз започвам още от тази вечер. Ако не мога да ги спра да ръсят, поне над родината ни....ще има да падат още самолети. Ако немога да предпазя невинните ще преценявам според заплахата. Доброто освен меко, може и да е твърдо. Освен робата с качулка взимам и .... ;) , тайна. Астралните битки, за които имаме и тема, са като игра пред това, в което съм бил. Не съм споделял, и за сега не смятам да го правя... но наставника на tarikkat ще помага, знам.(познаваме се) От една порода сме... А tarikkat, ти го знаеш какъв е, с....... с...., познаваш и "пазача" ..... Пси-групи ли? Да заповядат, техни сме.
До скоро, и стискайте палци за успеха ни. Кой с каквото може...

За транспортни коридори на авиацията някой да е чувал? Или за това че различните коридори се намират на различна височина, нещо като етажи. И съответно следите оставяни от реактивните самолети на различна височина е нормално да изглеждат различно. И другото което ме интересува, астрални боецо, е, защо след като си видял такива следи, няма забелязани нито урагани нито проливни дъждове  наоколо в последните дни. Или може би т.нар. HAARP е в режим stand-by?

Аз бях скептичен също, но сега съм напълно убеден, след като на 4 Ноември видях над Търново същото като това:

Това да ти мяза на коридори за гражданска авиация? После се появиха и още и още, във формата на мрежа и след няколко часа се разтлаха и покриха цялото небе. Аз работя на открито и от много години наблюдавам небето, но никога не съм виждал такова чудо.

Оттогава тези следи се появяват в небето ежеседмично, обикновено сутрин рано, вече раздухани или привечер, под формата на Х но обикновено на раета, които бавно се разливат като брашно раздухано от вятъра и остават там с часове, докато не се разлеят в бяла пелена. Вчера, например целия ден небето беше ясно и синьо, самолетите оставяха нормални следи, които изчезват след 10 минути. Днес е мъгливо но щом проби мъглата отгоре се видяха множество дебели chemtrails, напръскании през нощта. Освен това ми направи впечатление, че всичко това съвпада с рекламните кампании на антигрипни ваксини.

След следите се появиха и т.нар. "паяжини" по дървета и огради, нещо, съобщавано от много наблюдатели. А какви паяци в края на декември??? Освен това "паяжините" изчезват след 2-3 дена, точно както го описват и очевидци от Мексико, от Щатите и т.н. Казват, че те са носители на вируси.

Освен това се потвърждава че всичко това е свързано с американците, защото следите започнаха да се появяват над България след като влязохме в НАТО.
« Последна редакция: Декември 17, 2006, 19:55:37 pm от Horus »

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #232 -: Декември 17, 2006, 12:42:31 pm »
,...има нещо такова! Чемтрейловете създават химична пелерина около планетата, и именно чрез нея се осъществява честотния контрол върху мисленето...Допускам че хорицата които включват и изключват хаарпа дори не подозират какво точно става...Докъде ще ни доведе това изпичане на атмосферата и йоносферата?
Има нещо такова, на един патент за използване на йоносферата като проводник (и който метод вероятно се използва от HAARP) четох, че за да работи е нужно атмосферата да е наситена с барий, а точно това е една от съставките на аерозола, който се пръска над главите ни.

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #233 -: Декември 17, 2006, 12:48:38 pm »
Мога само да кажа, че те си имат стрктен план и различно предначертание за различните земни топоси. Африка специално я съсипаха с изкуствен глад и СПИН. Не им трябват chemtrail-ове - там си ги избиват по много по-очевиден начин. Chemtrails са новите тихи оръжия на елита, защото не будят подозрение у обикновеният човек. Колко граждани поглеждат към небето и колко от малкия процент, който поглежда се замисля/забелязва, че тези "облаци" са аномални? Да ти кажа ли колко :) 1 % :D

В София напоследък не се спират.

Ти за кой район говориш? Обясни по-подробно след като имаш персонален experience. Знам, че в Канада ги обгазяват най-много. Странно защо точно там ??? :(
А как смяташ, дали това тровене на народа става  с благословията на правителството ни?

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #234 -: Декември 17, 2006, 13:28:11 pm »
Оберон,
аз съм ги качила снимките в темата - незнам защо не ги виждаш...!?

Трандев, според мен няма прилика между тия следи и облаците,които предвещават, че ще вали, аз поне не си спомням да е валяло дни след това...

Друго нещо...интересното на една от тези снимки е следното - как може следата от самолетен двигател или дори от "пръскачка" да е права и в последствие да се раздвои в ясно очертано подобие на игрек или на змийски език и съответно да станат две прави и ясни следи произлизащи от една, произлизаща от двигател и тн? Това нормално ли е?

Белл, говорех за клипчетата.

Да те питам нещо. Сигурно си гледала филма "След утрешния ден", нали? Помниш ли сцената с гълъбите в началото, когато откачиха? Това нормално ли? Не, разбира се. Но когато откари магнитното поле на Земята ( което е нормално), птиците започват да се дезориентират, понеже силовите линии на магнитното поле са тяхното спасение при полет....мдам...
Аз продължавам да твърдя, че тези линии са следствие от магнитосферата или консистенцията на самия въздух. Много по-вероятно ми се струва, отколкото това, че някой ни пръска, за което не знам да има някакви свидетелства, само снимки и коментари. Дори ХААРП може да е намесен, но не и умишлено летящи самолети с химикали....
Добре, а това с "паяжините" как ще го обясните? Аз минавам пеша през една горичка на път за работа. Вечерта по залез цялото небе беше на равномерни раета от край до край, пуснати сигурно преди час. На сутринта дървета и огради бяха покрити с нишки приличащи на паяжини но разтегателни като силикон. Как ще обясниш това? Какви паяци в гората в средата на декември и как за една нощ ще оплетат цялата гора при минусови температури навън??? Освен това, забележете, "паяжините" изчезнаха след 2-3 дена... За тези нишки се пише по много от chemtrail сайтовете...
« Последна редакция: Декември 17, 2006, 15:51:22 pm от Нова Ера »

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #235 -: Декември 17, 2006, 15:46:36 pm »
Естествено, че правят, нали видях как минават самолетите. И над Бургас съм наблюдавал. Повече от 2 - 3 седмици не правят почивка. Спират да пръскат най- много за толкова. 
Te не почиват, просто отиват да пръскат над друг район в България през това време.
« Последна редакция: Декември 17, 2006, 15:47:24 pm от Нова Ера »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #236 -: Декември 17, 2006, 20:00:21 pm »
Мога само да кажа, че те си имат стрктен план и различно предначертание за различните земни топоси. Африка специално я съсипаха с изкуствен глад и СПИН. Не им трябват chemtrail-ове - там си ги избиват по много по-очевиден начин. Chemtrails са новите тихи оръжия на елита, защото не будят подозрение у обикновеният човек. Колко граждани поглеждат към небето и колко от малкия процент, който поглежда се замисля/забелязва, че тези "облаци" са аномални? Да ти кажа ли колко :) 1 % :D

Ти за кой район говориш? Обясни по-подробно след като имаш персонален experience. Знам, че в Канада ги обгазяват най-много. Странно защо точно там ??? :(
А как смяташ, дали това тровене на народа става  с благословията на правителството ни?

Или знаят 1-2 човека, които са на върха на пирамидата в България или не знаят. Мисля че и самите военни може би не знаят, просто им носят от това специално гориво...
Но някой, който е вътре в системата трябва да каже, защото сигурно греша относно метода.
Белите нишки - Тина разправяше за тях, но не знаех, че и тук се появяват вече. Трябва да се дадат за анализа.
Много, много неприятно. Дали всичката тази мъгла, която не се вдига вече седмица е случайна? :-\

Нова Ера добре дошъл! :D

IYI

• Гост
« Отговор #237 -: Декември 18, 2006, 00:26:58 am »
Не ами.., от къде си мислиш, че идват Вирусите :)

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #238 -: Декември 18, 2006, 09:28:38 am »
Имате късмет, току що снимах тази класика над покрива ми. Типична гражданска авиация  ;)  нали...
Да ви се намира ракета земя-въздух за снимане  :D ?

Град: Велико Търново,
дата 17 декември,
час: 16:40, привечер

(ето я във висока резолюция)

(ето я във висока резолюция)

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #239 -: Декември 18, 2006, 09:57:00 am »

Или знаят 1-2 човека, които са на върха на пирамидата в България или не знаят. Мисля че и самите военни може би не знаят, просто им носят от това специално гориво...
Но някой, който е вътре в системата трябва да каже, защото сигурно греша относно метода.
Белите нишки - Тина разправяше за тях, но не знаех, че и тук се появяват вече. Трябва да се дадат за анализа.
Много, много неприятно. Дали всичката тази мъгла, която не се вдига вече седмица е случайна? :-\

Нова Ера добре дошъл! :D

Добре, дайте да сложим За и Против заедно и да видим какво ще излезе:

1. Чемтрайл са естествено атмосферно явление, няма никакви конспирации.
  • Ако са естествено явление, защо това явление се получава, когато хората НАЙ-МАЛКО могат да го забележат --  рано сутрин или привечер?
  • Защо редом с тях други самолето оставят нормални следи, които изчезват след 10-15 минути?
  • Ако са атмосферно обусловени, защо се появяват и над Мексико, където въздуха е сух и горещ и над северни държави с влажен и студен климат?
  • На сателитни снимки ЯСНО СЕ ВИЖДА, че тези черти са само над гъсто населени райони и градове. Какво атмосферно явление ще е това, което се явява избирателно само над гъсто населени райони???
  • Защо в България започнаха да се появяват изведнъж повсеместно, независимо от климата?
  • Защо тези следи се оставят във формата на Х или мрежа? Аз съм очевидец на формации, като тази, която в никой случай не приличат на коридори на гражданска авиация?
  • Как ще се обяснят лепкавите паяжинообразни формирования, които се отлагат върху дърветата ден-два след  поява на следите и изчезват в разстояние на седмица?

2. Чемтрайл са глобални аерозолни операции извършвани от специални самолети
  • Такива денонощни операции не може да не са забелязани от цивилни лица от кулите за навигация по летищата в страната
  • Става дума за тонове специална смес от вируси (според една от теориите за Чемтраийл), барий, метални частици, фунги и прочие, която трябва да се произведат някъде и да бъдат доставени за зареждат в самолетите-разпръсквачи. Как такива големи количества ще се доставят от чужбина или дори произведат в България без да бъде това забелязано от цивилното население? Един от вариантите е, че може би се зареждат от военни бази на НАТО в Гърция и Турция.
« Последна редакция: Декември 18, 2006, 10:18:56 am от Нова Ера »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27