Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 968111 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Antonium

• Гост
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #180 -: Ноември 09, 2006, 15:56:00 pm »
Казва ли ти някой, ама никога не съм разбирал смисъла на пръскачките.  :D

Oberon

• Гост
« Отговор #181 -: Ноември 09, 2006, 15:59:53 pm »
Оберон,
аз съм ги качила снимките в темата - незнам защо не ги виждаш...!?

Трандев, според мен няма прилика между тия следи и облаците,които предвещават, че ще вали, аз поне не си спомням да е валяло дни след това...

Друго нещо...интересното на една от тези снимки е следното - как може следата от самолетен двигател или дори от "пръскачка" да е права и в последствие да се раздвои в ясно очертано подобие на игрек или на змийски език и съответно да станат две прави и ясни следи произлизащи от една, произлизаща от двигател и тн? Това нормално ли е?

Белл, говорех за клипчетата.

Да те питам нещо. Сигурно си гледала филма "След утрешния ден", нали? Помниш ли сцената с гълъбите в началото, когато откачиха? Това нормално ли? Не, разбира се. Но когато откари магнитното поле на Земята ( което е нормално), птиците започват да се дезориентират, понеже силовите линии на магнитното поле са тяхното спасение при полет....мдам...
Аз продължавам да твърдя, че тези линии са следствие от магнитосферата или консистенцията на самия въздух. Много по-вероятно ми се струва, отколкото това, че някой ни пръска, за което не знам да има някакви свидетелства, само снимки и коментари. Дори ХААРП може да е намесен, но не и умишлено летящи самолети с химикали....

Bell

• Гост
« Отговор #182 -: Ноември 09, 2006, 16:34:53 pm »
Може и да си прав...кой знае....
Аз определено не мога да твърдя със сигурност що е то chemtrails.Мисля, че всички тук се опитваме да разберем...

Интересно обаче как така нашите "магнитни полета" се "промениха", когато влезнахме в НАТО и ни се появиха американски бази....допреди две три години май никой не е виждал чемтрейлове у нас, а у съседните европейски държави да? Дали магнитните полета действат различно в различните държави в съответствие с политическите събития?! ;D

Само питам, тъй като не съм спец по физика и магнитни полета...

П.П. Влез тук и изтегли клипчетата ако искаш  :)

[email protected]
pass: bbbbb
« Последна редакция: Ноември 09, 2006, 16:37:10 pm от Bell »

Oberon

• Гост
« Отговор #183 -: Ноември 09, 2006, 16:43:08 pm »

Магнитосферата се променя при силна слънчева активност. Поразрови се из форума, писал съм за магнитното поле. Магнитосферата едва ли има нещо общо с влизането ни в НАТО. Магнитното поле действа различно в различните краища на света именно зашото е с неправилна форма:) Поразучи:) Бъди мнителна, жена си все пак:))))
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 00:06:31 am от Mirotvorec »

Bell

• Гост
« Отговор #184 -: Ноември 09, 2006, 16:49:24 pm »
Аз съм...нали ти казах, че не мога да твърдя каква е причината за чемтрейловете!
Просто ми изглежда малко вероятно това с американските бази и НАТО да е просто съвпадение!

Неактивен xnet_user

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 315
« Отговор #185 -: Ноември 10, 2006, 07:04:42 am »
Като видиш крайния резултат трудно е да повярваш че е нещо нередно.
Нормално е да си кажеш това е от двигателите, магнитните полета или просто обикновени облаци.

Друго е обаче да видиш как самолета си лети на високо и след него остават две дири, които се превръщат в странни облаци на трески/черти които се разгръщат като паяжина и в същото време как друг самолет минава в съседен коридор и остава нормални прави следи които стават на прави гъсти облаци и след известно време се изпаряват.
Да речем че са били различни модели с различни двигатели. Обаче още по-интересно стана когато  първия самолет наближи границата и както си държеше прав курс за самолет летящ на средна височина, спря да пръска, направи плавен обратен завой и се насочи за кацане. Другият си продължи по направление.....
Самолетът не беше селскостопански, а района под него не бяха ниви, летеше на много по-голяма височина от селскостопанските, беше като обикновен граждаснки самолет за средни разстояния дълъг с 2 двигателя, а "дирите" не излизаха точно от двигателите. Облаците бяхя едни такива рехави на трески, никога не бях виждал такива, в небето си имаше и други облаци които си изглеждаха нормални като памук и стояха естествени. Жалко че пътувахме по магистрала и не можехме да спрем, а фото апарата не беше под ръка....
Хората са го казали око да види ръка да пипне.
Това се случи край канадско-американската граница в края на септември.
« Последна редакция: Ноември 10, 2006, 07:05:24 am от xnet_user »

Antonium

• Гост
« Отговор #186 -: Ноември 10, 2006, 08:46:41 am »
Добре де пръскат, ама с каква цел, поне едно предположение с малко логика.
 :-\ :-\ :-\

Oberon

• Гост
« Отговор #187 -: Ноември 10, 2006, 08:57:21 am »
Като видиш крайния резултат трудно е да повярваш че е нещо нередно.
Нормално е да си кажеш това е от двигателите, магнитните полета или просто обикновени облаци.

Друго е обаче да видиш как самолета си лети на високо и след него остават две дири, които се превръщат в странни облаци на трески/черти които се разгръщат като паяжина и в същото време как друг самолет минава в съседен коридор и остава нормални прави следи които стават на прави гъсти облаци и след известно време се изпаряват.
Да речем че са били различни модели с различни двигатели. Обаче още по-интересно стана когато  първия самолет наближи границата и както си държеше прав курс за самолет летящ на средна височина, спря да пръска, направи плавен обратен завой и се насочи за кацане. Другият си продължи по направление.....
Самолетът не беше селскостопански, а района под него не бяха ниви, летеше на много по-голяма височина от селскостопанските, беше като обикновен граждаснки самолет за средни разстояния дълъг с 2 двигателя, а "дирите" не излизаха точно от двигателите. Облаците бяхя едни такива рехави на трески, никога не бях виждал такива, в небето си имаше и други облаци които си изглеждаха нормални като памук и стояха естествени. Жалко че пътувахме по магистрала и не можехме да спрем, а фото апарата не беше под ръка....
Хората са го казали око да види ръка да пипне.
Това се случи край канадско-американската граница в края на септември.

Ето виж, това вече е нещо друго....Не съм наясно какво точно се е случило, не мога да коментирам, макар че наистина е странно...

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #188 -: Ноември 19, 2006, 12:44:19 pm »
В началото когато започнах да ги следя, забелязвах, че доста често след такова пръскане до един - два дни започваше да вали. Сега ми прави впечатление, че все по рядко след като минат самолетите ( да виждал съм как минават и оставят дълга следа след себе си, която не изчезва, а се разняся, Обе ;) ) вали. Става облачно, но без дъжд. Предполагам, че са оставили дъждовете на заден план и ни заливат с някакви вещества. Чудя се откъде излитат тези самолети? Кой ги управлява? Който е пилот със сигурност знае какво прави. Персоналите по летищата дали не знаят нещо? Къде се зареждат тези самолети? Графикът им? Дали при обществено значими събития правят по няколко курса и ако да, при кои? Важно е да си отговорим на тези въпроси, защото само снимките няма да свършат работа. Това явление вече е повсеместно и хората не му обръщат внимание, дори ме убеждават, че винаги си е имало такива следи.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

stiver

• Гост
« Отговор #189 -: Ноември 19, 2006, 13:41:47 pm »

Вчера следобяд цялото небе над София беше напраздено от chemtrails. Поне 6-7 бразди и продължаваха да ги правят. Исках да ги снимам, но нямах фотоапарат в себеси. Не знам за дъждовете, но след като се появят, хората определено изпадат в някакво еуфорично състояние близко до оглупяването. Някой знае ли горе-долу от кога са се появили и в България?
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 00:07:39 am от Mirotvorec »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #190 -: Ноември 19, 2006, 21:50:57 pm »
В началото когато започнах да ги следя, забелязвах, че доста често след такова пръскане до един - два дни започваше да вали. Сега ми прави впечатление, че все по рядко след като минат самолетите ( да виждал съм как минават и оставят дълга следа след себе си, която не изчезва, а се разняся, Обе ;) ) вали. Става облачно, но без дъжд. Предполагам, че са оставили дъждовете на заден план и ни заливат с някакви вещества. Чудя се откъде излитат тези самолети? Кой ги управлява? Който е пилот със сигурност знае какво прави. Персоналите по летищата дали не знаят нещо? Къде се зареждат тези самолети? Графикът им? Дали при обществено значими събития правят по няколко курса и ако да, при кои? Важно е да си отговорим на тези въпроси, защото само снимките няма да свършат работа. Това явление вече е повсеместно и хората не му обръщат внимание, дори ме убеждават, че винаги си е имало такива следи.

Вчера следобяд цялото небе над София беше напраздено от chemtrails. Поне 6-7 бразди и продължаваха да ги правят. Исках да ги снимам, но нямах фотоапарат в себеси. Не знам за дъждовете, но след като се появят, хората определено изпадат в някакво еуфорично състояние близко до оглупяването. Някой знае ли горе-долу от кога са се появили и в България?

Малко преди да влезем в НАТО.

Antonium

• Гост
« Отговор #191 -: Ноември 20, 2006, 09:39:24 am »
Позволявам си да не се съглася:
1. Ултра, каква е връзката с отделянето на газовете от самолетите и чемтрайлса. Самолетите изгарят толкова много гориво при полет, че просто няма начин да не оставят следи при сегашната енергоемка технология на летене. Замърсяването от двигателите е достатъчно да се образуват тези следи. Не говоря за малките "гевречета" които наистина започнаха да се появяват след влизанетони в НАТО.
2. Схемата е за предполагаем начин на въздействие на ХААРП, но от това следва ли, че постоянно се пръска с нещо над София и защо.
3. Снимката на светкавицата нещо не ми се връзва.
През последните два уикенда водих наблюдения на небето над БГ. Част от следите, които някой от вас сигурно са решили че са чемтрайлс бяха издухани върхове на комулонимбуси, трафика на пътнически самолети е ставнал доста натоварен в сравнение преди 5 години и следите от самолетите се преплитаха постоянно.
На височина 11-14 км се намират струйните течения който биха пратили нанякъде нещо напръскано и едва ли е толкова лесно определянето на територията върху която ще се изсипе химикала, без голяма грешка. Преди бях чувал, че се правят опити за биологична война като се използват тези течения, но след това се отказаха заради глобалния ефект който се постига.
Не казвам, че не се използват препарати в атмосферата, защото по време на войната в Югославия ясно се виждаше как циклоните се разпадат преди да достигнат Балканския полуостров, тогава на американците им трябваше чисто небе за полетите, но не вярвам м повсеместното използване на препарати само и асом за да те накарат да изпаднеш в някакво психо състояние, това е грижа на телевизията и др. средства за масово осведомяване.
Трябва да бъдем подозрителни, но параноята винаги е била деструктивна. :D

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #192 -: Ноември 20, 2006, 10:58:21 am »
Значи:

1. Връзката е, че газолинът, с който се задвижват самолетите вече е с различна структура, в резултат на много усъвършенствани технически разработки в областта на горивните смеси. Тази субстанция не се разтваря напълно, имено заради натоварения трафик на полетите.. Натрупаните по този начин химични маси се превръщат с времето в особен вид плазма, който остава да "виси" във високите части на небосвода, и като падне дъжд, пада с него. Оттам попива в почвата, хората пият много от тази вода, и така..

2. Схемата на действие на ХААРП е много проста - йонизира се въздуха по определен начин, и се настройва по честотата на необходимото въздействие.... Може лесно да се предизвика леко, необяснимо чувство на паника у хората, както и буря в определено място - просто чрез създаване на честотен фон.. Няма как да се докаже това въздействие, защото в законите такива престъпления обикновено липсват.

3. Снимката на светкавица е свързана имено с изкуствено генерираните бури, с огромна невиждана мощност - резултат от по-бруталните действия на  тази "адска машина" - ураганът Катрина, например...

Най-могъщите въздействия не идват от телевизорите, а от невидими и безшумни източници..

Преди бях чувал, че се правят опити за биологична война като се използват тези течения, но след това се отказаха заради глобалния ефект който се постига.  :o :o :o
Не казвам, че не се използват препарати в атмосферата, защото по време на войната в Югославия ясно се виждаше как циклоните се разпадат преди да достигнат Балканския полуостров, тогава на американците им трябваше чисто небе за полетите, но не вярвам м повсеместното използване на препарати само и асом за да те накарат да изпаднеш в някакво психо състояние, това е грижа на телевизията и др. средства за масово осведомяване.

« Последна редакция: Ноември 20, 2006, 11:08:07 am от ultrafutur »
musica universalis

Oberon

• Гост
« Отговор #193 -: Ноември 20, 2006, 11:15:01 am »
Ултра, ти как виждаш явлението "плазма да виси във въздуха" :)))?

Antonium

• Гост
« Отговор #194 -: Ноември 20, 2006, 11:16:33 am »

1. .................................. особен вид плазма, който остава да "виси" във високите части на небосвода, и като падне дъжд, пада с него. Оттам попива в почвата, хората пият много от тази вода, и така..

2. Схемата на действие на ХААРП е много проста - йонизира се въздуха по определен начин, и се настройва по честотата на необходимото въздействие.... Може лесно да се предизвика леко, необяснимо чувство на паника у хората, както и буря в определено място - просто чрез създаване на честотен фон.. Няма как да се докаже това въздействие, защото в законите такива престъпления обикновено липсват.

3. Снимката на светкавица е свързана имено с изкуствено генерираните бури, с огромна невиждана мощност - резултат от по-бруталните действия на  тази "адска машина" - ураганът Катрина, например...

Най-могъщите въздействия не идват от телевизорите, а от невидими и безшумни източници..

Преди бях чувал, че се правят опити за биологична война като се използват тези течения, но след това се отказаха заради глобалния ефект който се постига.  :o :o :o

1.Плазма - какво е това животно -   йонизиран газ с голяма относителна концентрация на йоните, еднаква или почти еднаква за положителните и отрицателните йони, чиято скорост на движение под действието на външно електрическо поле е по-малка от топлинната им скорост на движение. Различават се:

* изотермична плазма — възниква при температура на газа достатъчно висока за усилена термична йонизация;
    * газоразрядна плазма — образува се при електрическите явления в газовете;

Състоянието на плазмата се разглежда като четвъртото агрегатно състояние на материята. Плазма се среща в природата — в йоносферата, в светкавиците, в звездните атмосфери, където температурата (на най-горещите звезди) достига до 60 000 K, в планетарни мъглявини и други. Тя играе важна роля в космическите процеси, тъй като в нея протичат естествените термоядрени реакции — източник на звездната енергия. Изкуствено се създава при някои газови разряди, при електрическа дъга, електрическа искра и други. Плазмата изпълва разрядното пространство на газотроните и тиратроните. Интересно приложение има в плазмените дисплеи.

Свойствата на плазмата не позволяват да пада с дъжда и да виси по описаният начин във въздуха.
За 2 и 3 точка - не виждам връзка кой и защо пръска с нещо. Иначе картинките си ти бива.
За глобалния ефект - горе в небето няма граници и т.н. глобална циркулация на въздуха рано или късно ще донесе над твоята или на съюзниците ти глава простотията която си изсипал във въздуха. ;D
« Последна редакция: Ноември 20, 2006, 11:19:02 am от Trandev »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27