Значи последователността е такава (малко са се объркали при качването): 4 снимка. 3 снимка. 2.снимка и 1 снимка е последна по последователност... Моя грешка, че сам ги качил така...
Сега това, което видях е определено супер странно. Първо живея в краен квартал, който се е оформил като квартала на долната работна маса от обществото (това са чужденци от Турция, Сърбия, Русия, Полша, Хърватско и т.н) В този квартал се намира и една от най-големите немски военни бази. Често се провеждат военни учения с хеликоптери и изтребители и т.н и т.н
В деня, в който съвсем случайно видях това (после и го заснех) се провеждаха за пореден път военни учения. Как разбирам? - От постоянно кръжащите апачита в близост до моя блок. Това, че погледнах през прозореца към небето си беше супер случайност. Какво виждам - супер странни "облаци" във формата на дълги бели ивици. (В първия момент въобще не му обърнах внимание. Принципно съм скептичен по въпроса с хемтрейлсите, ама сега съм разубеден в първоначалните си разбирания по въпроса). След известно време (можеби 7-8 минути, ще излъжа с точност колко) погледнах пак през прозореца и забелязах, че ивиците стават все по широки и по широки и започват да се преобразуват в "перести облаци"...от този момент започнах да снимам и да наблюдавам внимателно явлението. След около 10ина минути се образуваха ясни "перести облаци" а след още 10 напълно изчезнаха. Времето беше СУПЕР ясно и супер ТИХО, а "облаците" не бих казал, че бяха много отдалечени от земята. Други облаци на небосклонна нямаше (специално излезнах навънка да погледна), само тези над тази част от квартала. Снимал съм без зуум, директно.
Затова съм убеден, че не бяха никакви облаци ами някакви военни е...вки с хората...