Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 968128 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #165 -: Август 25, 2006, 20:29:06 pm »
Сега си пуснах филма на Аронофски и на 5 - та минута, видях, нещо за което пак ще ме обвините, че съм се шашнал. Докато ония маниаци бутаха телевизора по улицата на 4-та минута показаха небето. Еми виждаше се много як чемтреилс. Който не вярва да провери

asdfghjkl, браво - задобряваш :D ;)

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #166 -: Септември 07, 2006, 20:00:01 pm »
Значи последователността е такава (малко са се объркали при качването): 4 снимка. 3 снимка. 2.снимка и 1 снимка е последна по последователност... Моя грешка, че сам ги качил така...

Сега това, което видях е определено супер странно. Първо живея в краен квартал, който се е оформил като квартала на долната работна маса от обществото (това са чужденци от Турция, Сърбия, Русия, Полша, Хърватско и т.н) В този квартал се намира и една от най-големите немски военни бази. Често се провеждат военни учения с хеликоптери и изтребители и т.н и т.н

В деня, в който съвсем случайно видях това (после и го заснех) се провеждаха за пореден път военни учения. Как разбирам? - От постоянно кръжащите апачита в близост до моя блок. Това, че погледнах през прозореца към небето си беше супер случайност. Какво виждам - супер странни "облаци" във формата на дълги бели ивици. (В първия момент въобще не му обърнах внимание. Принципно съм скептичен по въпроса с хемтрейлсите, ама сега съм разубеден в първоначалните си разбирания по въпроса). След известно време (можеби 7-8 минути, ще излъжа с точност колко) погледнах пак през прозореца и забелязах, че ивиците стават все по широки и по широки и започват да се преобразуват в "перести облаци"...от този момент започнах да снимам и да наблюдавам внимателно явлението. След около 10ина минути се образуваха ясни "перести облаци" а след още 10 напълно изчезнаха. Времето беше СУПЕР ясно и супер ТИХО, а "облаците" не бих казал, че бяха много отдалечени от земята. Други облаци на небосклонна нямаше (специално излезнах навънка да погледна), само тези над тази част от квартала. Снимал съм без зуум, директно.

Затова съм убеден, че не бяха никакви облаци ами някакви военни е...вки с хората...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

milenski

• Гост
« Отговор #167 -: Септември 07, 2006, 21:00:25 pm »
Не знам, щом твърдиш, че последователността е такава... Аз после се сетих да видя номерирането на снимките, което се прави автоматично от фотоапарата и ако съдя по него, подредбата би трябвало да е 1, 2, 4, 3.

На мен от няколко години ми прави впечатление, че има някаква връзка между гръмотевичните бури и самолетите, но и през ум не ми е минавало, че може да пръскат нещо. Но няколко пъти забелязвам как при лошо време излитат два-три самолета и буквално минути след това тук се разразява гръмотевична буря. Даже съм си мислела, че може би самото съприкосновение на самолета с електрически зареден облак предизвиква електрически разряд и после се получава някаква верижна реакция. За кемтрейлс научих от вашия форум и едва тогава направих връзката между нещата. Със сигурност има истина във всичко това. Също съм убедена и че Оберон е на прав път, твърдейки, че ориентацията на облаците е свързана с магнитното поле на земята. Просто не виждам защо едното трябва да изключва другото. Не всички облаци са кемтрейлс, както и не всички дири от самолет се пускат умишлено с цел да ни тровят. А че си правят експерименти за наша сметка, то кога ли не е било така...

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #168 -: Септември 07, 2006, 22:11:29 pm »
това е щото не се сетих да се отдалеча и да ги снимам отстрани, тогава щеше да се види...но това си е моя грешка. За всеки случай знам какво видях и това не беше нормално. От там нататък който иска да ми вярва...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Empty

• Четящ
  • *
  • Публикации: 115
« Отговор #169 -: Септември 08, 2006, 01:16:58 am »
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
не издържам
много дълги са не могат да се хванат в един кадър
най редовно над Ямбол в посока Безмер
кво да ги снимам  :-[

Ехей, земляк?!?
Ето тук съм пуснал снимки край Ямбол. ;)
http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=144.135

оп сега го видях  :)
е то оставаше да съм сам тука
града на екстрасенсите :P може и други да има наоколо

тез неща по небето ги има  >:( аз се чуствам постоянно изтощен без причина
исками се да спя 3/4 от денонощието >:( дали е от тях  :-\

« Последна редакция: Септември 08, 2006, 05:00:13 am от Horus »

Oberon

• Гост
« Отговор #170 -: Септември 08, 2006, 01:53:45 am »
Оберон-е, айде стига моля те... Напиши "chemtrails" в нета и ще ти излязат 1 милиард страници с объркани хора, които посвещават всеки ден от живота си да разберат какъв е този феномен! Горките, как ли ще се чувстват ако разберат, че причината е земното магнитно поле!

За нещо си прав: феномен е. И за друго си прав: объркани са. И нормално, постоянно в историята някой е объркан от даден феномен, на който по-късно се намира решение. А това как се чустват, не е никак мой проблем, нито твой:) И да ти кажа, ще се почустват облекчени, аз поне:) Дай сега като са объркани и са "горки" да им дадем необходимото обяснение, да не би напразно да са се тревожели а:)? Това излиза от твоя пост. Аре стига и ти. Че има чемтрейлс, има. Убедих се. Ама пък за теб всеки по особен облак е такова баси:) Че и асдфгхйкл се вайкаше скоро, как бил изпуснал пръскането.....

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #171 -: Септември 08, 2006, 02:19:19 am »
Хехе, казвам ти нагледал съм се и ми е писнало от тях. И на мен ми се иска да са перести области, но вече от феномен станаха обичайно явление и никой не им обръща внимание. За "вайкането" тогава си беше мега явно. Седиш и се печеш на плажа, посягаш механично да се намажеш с масло и установяваш, че няма нужда, защото е облачно (като преди това цял ден ясно време и температури от 30 и кусур градуса). Поглеждаш да видиш, какво пречи да хванеш тен и виждаш с учудване "перест облак", точно пред Слънцето с идеално овална форма, който прави сянка. След около един час, дойдоха естествените буреносни облаци, които се оказаха идеален камуфлаж за по - рано разпръснатия чемтреил. Така дори някой да е забелязал нещо странно, ще си го обясни с дошлата буря. Повече няма какво да кажа по този въпрос.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #172 -: Септември 17, 2006, 04:31:34 am »
:-\ :-\ :-\

Eon

• Гост
« Отговор #173 -: Септември 17, 2006, 07:25:47 am »
Какво искат да кажат с тая последна снимка, нещо не схващам.

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #174 -: Октомври 06, 2006, 01:12:34 am »
http://img106.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img106/9092/1158953375h6s.smil
Да Ви приличат на озонови кръпки в атносферата?
...
И на мене така. ;)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Bell

• Гост
« Отговор #175 -: Ноември 07, 2006, 18:52:54 pm »

На 26.10. 2006 по обяд бях в горичките над Банкя и към 14 часа, тамън си тръгвах, се загледах в небето и забелязах няколко следи, които се преплитаха, а някои от тях сформираха хиксове и други странни форми....Започнах да се заглеждам, а те добиваха повече плътност някак неусетно...
Един от хиксовете в последствие стана доста плътен и му се появи нова следа - линия, която го пресичаше в долния десен ъгъл, а преди това я нямаше. Започнах да ги снимам и изведнъж останових, че са доста повече отколкото в началото ми беше направило впечатление...може би от снимките не се усеща, но бяха сумати...не съм виждала такова нещо никога! А около час преди това нямаше нищо на небето освен една две следи подобни на самолетни, които не хващат окото...и час след това, като погледнах направо беше като мрежа от пресичащи се следи - междувременно не съм чула или видяла някакъв самолет или друго...

Същевременно не видях никакъв летящ обект, който да ги причини...

Фотоапарата не беше супер класа и не всичко е така качествено и видимо както в действителността...

А на клипчетата, които направих много от линиите не се виждат добре. За съжаление нямаше как да остана за да наблюдавам развитието на явлението...
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 00:03:26 am от Mirotvorec »

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #176 -: Ноември 08, 2006, 02:40:04 am »
Потресаващо е! Все едно гледам Ванкувър, където пръскат най-активно... Не си поплюват въобще и тук вече!
Bell, добре дошла и благодарим за добрия материал :)

Bell

• Гост
« Отговор #177 -: Ноември 08, 2006, 21:33:20 pm »
Потресаващо е! Все едно гледам Ванкувър, където пръскат най-активно... Не си поплюват въобще и тук вече!
Bell, добре дошла и благодарим за добрия материал :)
И аз благодаря.  :)

Единствено съжалявам, че някои от снимките не са се смалили като останалите - не мога да разбера защо, тъй като всичките са приблизително един размер....ако може администратора да направи нещо по въпроса, за да се виждат всичките в еднакаква големина ще се радвам.

Друго нещо исках да попитам. Много ми е любопитно, след като чемтрейловете се разтилат да кажем над цяла София (като пример) и околностите, то тогава политиците и техните семейства, които живеят в този район как се справят с ефектите на чемтрейловете? Едва ли всичките си слагат маска и пият някакво хапченце или бог знае какво, но въпреки това ги допускат и аз съм сигурна, че тези намиращи се на ключови постове знаят какво представляват чемтрейловете!

Това ми е много странно....

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #178 -: Ноември 08, 2006, 21:53:45 pm »
Самият елит се подлага на доста от нещата, които сами сътворява срещу хората. Mind-control-а сред тях е религия и всички ДО ЕДИН са програмирани. Те сами го правят със себе си. Смятат, че това ги прави по-добри от другите.
А тук продължавам да твърдя, че няма Елит, 4-5 човека да знаят за какво става дума. Камо ли да се притесняват от чемтрейловете...

Bell

• Гост
« Отговор #179 -: Ноември 09, 2006, 15:53:21 pm »

Друго нещо...интересното на една от тези снимки е следното - как може следата от самолетен двигател или от евентуална  "пръскачка" да е права и в последствие да се раздвои в ясно очертано подобие на игрек или на змийски език и съответно да станат две прави и ясни следи произлизащи от една, произлизаща от двигател и тн? Това нормално ли е?

« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 00:05:06 am от Mirotvorec »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27