Вирусът за който говори Тина мисля...
Horus, ти ме усещаш че следя новината, а? ;D
Последни развития:
Медията в Щатите казват следното за симптомите "моргелон":
- CNN: "Хиляди хора от други части на страната се оплакват от подобни симптоми."
- FreeMarket.com: "Моргелоновата болест, характерна с инфекция подобна на паразитна, кито сякъш пълзят под кожата на хората е била потвърдена при хиляди пациенти във Флорида, Тексас и Калифорния."
- Reno-Gazette: " Фондацията е регистрирала повече от 4000 семейства в страната, в които ПОНЕ един член страда от мореголон"
- Katu: "Има повече от 4500 хора в страната които страдат от моргелон."
Симптоми:
- кожни увреждания или рани
- фибри или възпаление на кожата
- сърбеж или бодежи
- болки в ставите
- постоянна умора
- загуба на косата
- гранули или петна по кожата
- захапващо или пълзящо чувство под кожата
- Променливо настроение
- Проблеми с концентрацията и замъгляване на мозъка, временна загуба на паметта
- проблеми със зрението
- подуване
- други
Последното което интензивно се дискутира е следното съобщение, но вече е съобщено от доста хора с едни и същи симптоми:
"Хвърлих си старите обувки, обух си стари чорапи и си намазах краката с масло от чаево дърво. Това спря болката. Вчера (29/06/2006) си сложих изпрани почти нови памучни чорапи. Мисля че си ги купих наскоро от "Долар 3" магазина. Ох - моята болка се върна отново и краката ми започнаха да се белят. Също, когато си мажех ръцете с боброво масло снощи, И започнах да вадя бели нишки, а не нормалните черни. СЯКАШ ЧОРАПИТЕ ВЛЯЗОХА В ТЯЛОТО МИ!"
Хората предполагат, че някой някъде поставя същите тези бацили и в бельото, което си купуваме!
Ще пиша ако излезе още нещо.......