Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 968153 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Antonium

• Гост
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #105 -: Май 10, 2006, 15:08:37 pm »
Всяко село с ракетчик :D :D :D :D :D

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #106 -: Май 23, 2006, 12:06:16 pm »
Докторите са озадачени от странна инфекция в Тексас

От Джеф Уелс

Ако болести като СПИН и птичи вирус ви плашат, почакайте да видите каква е следващата. Докторите се опитват да открият какво причинява странна и мистериозна инфекция в Южен тексас.
Болестта на Моргелон не убива, но ако се разболеете от нея ще предпочетете да сте умрели, защото симптомите са ужасни.
Тези хора се потят, но потта им е черна и като катран”, казва Джинджър Савели – сестра във Аустин, където лекуват такива пациенти.
Пациентите получават белези, които никога не заздравяват. „Понякога малки черни точки излизат от белезите, а понякога – фибри.” – казва Стефани Бейли – пациент.
Пациентите казват, че най-ужасния симптом са странни фибри в различни цветове, които изскачат от кожите им. „Той получава атаки и фибри изскачат от пръстите и ръцете му – понякога черни, понякога червени. Много, много болезнено.” – казва Лиза Уилсън – майка на моргелон-пациент.
Докато това продължава чувството е че буболечки пълзят под кожата ти. Досега са открити повече от 100 случая в Южен Тексас. „Като филм на ужасите е.” – казва Савели.
Както и преди медиците отказват да признаят болестта, наричайки я „въображаема паразитоза”. И какво ли знам аз? Те може би са прави. Може би Травис Уилсън си е въобразявал и неговата майка, която се е опитвала да извади фибрите приличащи на спагети от гърдите му. („Аз знаех, че той ще се самоубие и аз не можех да направя нищо да го спра.” – каза Лиза Уилсън.)
Един от пострадалите http://www.dpref.com/ - написа „Аз се разболях от въображаема паразитоза, но странно – дори и микроскопични моите паразити могат да се фотографират.
Следва снимка на звезда която тя е измъкнала от белега си. „Те не изглеждат точно като звезди” – казва тя – „но аз не искам всъщност да ги наричам паяци (опитвайки се да избегна речника за насекоми – някой може да си помисли, че аз наистина вярвах че са паяци.)

Сестрата от Аустин Джинджър Савели казва: „Вярвайте ми и аз мислех, че пациентите ми са луди, но след като чуете една и съща история от повече от 100 човека и те всички – до най-малките подробности казват едно и също нещо, то става доста впечатляващо.
Според Фондацията Моргелон, рапорти за болестта са получени във всеки щат, но най-много са намерени във Калифорния, тексас и Флорида. Има и много спекулации относно проучването на Уил Томас, че болестта се хваща, тоест буквално „се хвърля” чрез аерозолни полимерни фибри намерени в chemtrail - http://buergerwelle.ch/body_chemtrails_of_the_world.html.
И двете – химическите облаци (chemтrails) и моргелоните имат общи симптоми които са изявяване на нещо пред очите ни и в нашата собствена плът, нещо - което не би трябвало да съществува. Може би проявление на нашите мисли и страхове, които са единствено в главите ни? А може би евгеничното желание за смъртта ни, което е в главите на други. Кое от двете е? Това безизразно чучело от 9/11 Бенджамин Чертоф http://911research.wtc7.net/essays/pm/ казва, че няма нищо страшно - http://www.popularmechanics.com/science/medicine/1662162.html.

Кой е уплашен?

http://rigorousintuition.blogspot.com/2006/05/manifestations_13.html
« Последна редакция: Май 23, 2006, 17:32:43 pm от Horus »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #107 -: Май 23, 2006, 17:33:28 pm »
Олелеее... Ако наистина е от chemtrail-овете, не знам...  :'( :'( :'(

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #108 -: Май 24, 2006, 03:31:35 am »
Ето една кратка статия от
Вселена Наука и Техника - май 2006

Кондензационните ивици не са така опасни

Доскоро се твърдеше, че полетите на самолетите са опасни за околната среда.  Изхвърляните от дюзите газове усилвали парниковия ефект, а кондензационните ивици след самолета допринасяли за глобалното затопляне. След последния доклад на Маждународния панел по изменението на климата (IPCC) "следите" от самолетите влияят върху климата по същия начин като изхвърляния въглероден диоксид. В действителност обаче директния им ефект възлиза едва на една трета от предполагаемото. Това доказа екип на Роберт Заузен от Германския център за авио- и космически полети на базата на точни данни от наблюдения, както и на по-съвършен анализ на микрофизичните свойства и честотата на кондензните ивици.
Белите линии по небето обаче благоприятстват за образуването на перести облаци, които рефлектират върху земната повърхност от излъчената от почвата топлина. В това отношение оказвания от тях ефект е двойно по-голям от приеманото досега.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #109 -: Май 24, 2006, 10:43:53 am »
Цитат
Белите линии по небето обаче......

Май някой не е в час!  :D Ние обсъждаме преднамерено разпръскване на химикали от англо-американски военни самолети, които съдържат опасни за нас вещества. Повечето от тях са маскирани като цивилни пътнически транспонтьори.

Веществото е събирано от частни учени по цял свят. Освен химическите съставки като бариум, който нарушава производството на Т-образни клетки и предизвиква електро-магнитни изменения в мозъка на хората, сега се доказа, че самолетите разпръскват и биологични вещества като паразити и вируси, които ние вдишваме.

Почти няма оцелял микро-биолог, който се е опитал да изследва и да предупреди света за тези вируси. Последната жертва беше Д-р Дейвид Кели.....

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #110 -: Май 25, 2006, 00:15:19 am »
Ето една кратка статия от
Вселена Наука и Техника - май 2006

Кондензационните ивици не са така опасни

Доскоро се твърдеше, че полетите на самолетите са опасни за околната среда.  Изхвърляните от дюзите газове усилвали парниковия ефект, а кондензационните ивици след самолета допринасяли за глобалното затопляне. След последния доклад на Маждународния панел по изменението на климата (IPCC) "следите" от самолетите влияят върху климата по същия начин като изхвърляния въглероден диоксид. В действителност обаче директния им ефект възлиза едва на една трета от предполагаемото. Това доказа екип на Роберт Заузен от Германския център за авио- и космически полети на базата на точни данни от наблюдения, както и на по-съвършен анализ на микрофизичните свойства и честотата на кондензните ивици.
Белите линии по небето обаче благоприятстват за образуването на перести облаци, които рефлектират върху земната повърхност от излъчената от почвата топлина. В това отношение оказвания от тях ефект е двойно по-голям от приеманото досега.

Само че тук се говори за обикновените следи, които всеки самолет оставя и впоследствие се разреждат/изчезват.
Chemtrail-овете остават.

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
« Отговор #111 -: Май 26, 2006, 23:48:40 pm »
Аз лично съм наблюдавал и правил снимки на "прости" бели линии които си стоят с часове. (в телефона са ми а в момента немам кабел :()
Но щом казвате че не е същото.
Лека Ви нощ!
;)
« Последна редакция: Май 27, 2006, 00:05:04 am от IYIjorovelev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #112 -: Май 28, 2006, 00:08:05 am »
IYIjorovelev - виж - 2-3 дни след тези химически пръскания колите се омазват от нещо като тебеширена луга и не можеш да си поемеш въздух - дробовете ти свирят като на асматик. Отделно че почва да те сърби отвсякъде, чувстваш се като замаян и с главоболие - черепа ти ще се пръсне...абе - зомби!

Аз доколкото знам в България досега не са пръскали. Ако някой има други сведения да ги даде.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #113 -: Май 29, 2006, 01:12:34 am »
IYIjorovelev - виж - 2-3 дни след тези химически пръскания колите се омазват от нещо като тебеширена луга и не можеш да си поемеш въздух - дробовете ти свирят като на асматик. Отделно че почва да те сърби отвсякъде, чувстваш се като замаян и с главоболие - черепа ти ще се пръсне...абе - зомби!

Аз доколкото знам в България досега не са пръскали. Ако някой има други сведения да ги даде.

Мисля, че тук още не са на този етап нещата, но са с тенденция да станат!!!
Мислех си че съм се спасил от цивилизацията и 2 дни бях на усамотение в планината и си медитирах. Одеве се върнах. През цялото време не спря да се пръска. Направих снимки, но тъй като съм все още на ниво аналогов апарат, не гарантирам за качеството. Първо трябва да ги извадя и скенирам, така че ще почакате :P :(

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
« Отговор #114 -: Май 29, 2006, 16:27:29 pm »
Tina,
ако това действително се случва на запад, и тяхното "себевлюбено" и "възвишено" общество нищо не прави (или неможе), то какъв ще го дирим в съюз със тях? (Мисля, че говориш за "Обединеното кралство" ?)
а ето и последните снимки които съм направил.

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
« Отговор #115 -: Май 29, 2006, 16:30:32 pm »
А тези са от вчера:

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #116 -: Май 29, 2006, 16:32:50 pm »
Ммда, лошоо... Масово взе да става и тук.

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
« Отговор #117 -: Май 29, 2006, 16:35:09 pm »
И още малко:
:)

ssi

• Гост
« Отговор #118 -: Май 29, 2006, 20:02:37 pm »
Много снимки много нещо. Хайде и аз да се запиша с изглед от София
« Последна редакция: Май 29, 2006, 20:10:42 pm от ssi »

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #119 -: Май 30, 2006, 00:26:01 am »
Да - определено химически разпръсквания. Даже и да се чудих на първите ето тази направо ме срази - със заглавие на файла "060528_185614.jpg".

На тоя баламурник горе ако не му е повредена дюзата за разпръскване пък на - виж как следата прекъсва и стои на големи нанизи. А долната снимка вече показва как веществото започва да пада към земята и да се разпръсква от вятъра.

Например снимката над нея - файл "060528_110813" не може да е химикали, защото не пада надолу. не забравяйте, че тези химикали са по-тежки от въздуха и следата върви ВИНАГИ надолу.

Другия показател е физическото ви състояние и праха който се полепва по стъкла. Около 2-3 дни по-късно докато падне на земята. Например ако се полепи по предното стъкло на колите ви и поискате да си почистите стъклото като го напръскате, това нещо ще се размаже - различно е от обикновено напрашване. 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27