Простотия ли? Ти ли ми говориш за простотии? Ти,който твърди че самолетите не пръскали,когато се заговори по телевизията? Сега,ще ми кажеш ,че преди време аз също съм го писала. Е,да ама добре че ми дойде акъла на време,та сега не приличам на теб.
Аз имам друг въпрос.Хората плащат за данъци,за какво обаче отиват тези данъци и нямат ли право да знаят хората които ги плащат какво правят толкова много самолети,при това в мирно време в небето и летят на поразия,докато се говори за постоянно повишаване на цените,данъците и всичко как рефлектира върху тези които крепят системата,която ясно им доказва и показва,че тя не работи в тяхна полза?
Ако аз давам нещо,то не е ли редно да знам за какво и къде отива то?Ако не,значи излиза един вид-Балъци,давайте парите и си гледайте работата.Марш в кошарата да работите.
След като намирате,че задавам много въпроси които са от естеството на форум и Вие сте във форума,за какво пишете и бягате от тях и какво дирите в този форум?Хайде пък малко да не се надувате толкова много,че ставате много смешни вече.Осъзнайте се!Или ви мързи и да мислите,само говорите наизуст неподготвени,че е по-лесно?
Смехоран,много ти ходи ника-смешен си и ме забавляваш и само как си вярваш,че си нещо повече от нас,но не си за съжаление,събуди се!