Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 985654 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2415 -: Ноември 02, 2012, 16:45:45 pm »
Ooo, я чакай, Трепача е излял цяло море от въпроси относно Вселената и Всичко Останало и си мисли, че ако не му отговориш на някой от тях не си достатъчно капацитетен да взимаш отношение по конкретни теми?! Ами много лесно, отговорът е 42, както добре знаем, сега да се върнем на темата, която май стана безкрайно широка.
        Добре де, поне на един отговори. Какво те притеснява?
        Фрайче, поредната ти простотия!

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #2416 -: Ноември 02, 2012, 16:52:58 pm »
        Добре де, поне на един отговори. Какво те притеснява?
        Фрайче, поредната ти простотия!

На кой - примерно "Къде зимуват раците ли?" . Със същия ефект може спокойно да ти прекопирам целия конспект по философия и да искам изчерпателен отговор.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #2417 -: Ноември 02, 2012, 16:58:38 pm »
Простотия ли? Ти ли ми говориш за простотии? Ти,който твърди че самолетите не пръскали,когато се заговори по телевизията? Сега,ще ми кажеш ,че преди време аз също съм го писала. Е,да ама добре че ми дойде акъла на време,та сега не приличам на теб.

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
  • Публикации: 189
« Отговор #2418 -: Ноември 02, 2012, 17:26:00 pm »
Простотия ли? Ти ли ми говориш за простотии? Ти,който твърди че самолетите не пръскали,когато се заговори по телевизията? Сега,ще ми кажеш ,че преди време аз също съм го писала. Е,да ама добре че ми дойде акъла на време,та сега не приличам на теб.
Аз имам друг въпрос.Хората плащат за данъци,за какво обаче отиват тези данъци и нямат ли право да знаят хората които ги плащат какво правят толкова много самолети,при това в мирно време в небето и летят на поразия,докато се говори за постоянно повишаване на цените,данъците и всичко как рефлектира върху тези които крепят системата,която ясно им доказва и показва,че тя не работи в тяхна полза?
Ако аз давам нещо,то не е ли редно да знам за какво и къде отива то?Ако не,значи излиза един вид-Балъци,давайте парите и си гледайте работата.Марш в кошарата да работите.
След като намирате,че задавам много въпроси които са от естеството на форум и Вие сте във форума,за какво пишете и бягате от тях и какво дирите в този форум?Хайде пък малко да не се надувате толкова много,че ставате много смешни вече.Осъзнайте се!Или ви мързи и да мислите,само говорите наизуст неподготвени,че е по-лесно?
Смехоран,много ти ходи ника-смешен си и ме забавляваш и само как си вярваш,че си нещо повече от нас,но не си за съжаление,събуди се!

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2419 -: Ноември 02, 2012, 17:34:03 pm »
Колко много самолети в мирно време? На този въпрос ,ти бях отговорил преди доста страници! САМОЛЕТИТЕ НА НАТО,НЕ ЛЕТЯТ БЕЗРАЗБОРНО ВЪВ ВЪЗДУШНОТО НИ ПРОСТРАНСТВО! ЕДИНСТВЕНО,КОГАТО ИМА СЪВМЕСТНО УЧЕНИЕ СЪС НАШИТЕ ВВС ИЛИ ИЗПЪЛНЯВАТ ОПРЕДЕЛЕНА МИСИЯ !

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2420 -: Ноември 02, 2012, 17:37:59 pm »
Колко много самолети в мирно време? На този въпрос ,ти бях отговорил преди доста страници! САМОЛЕТИТЕ НА НАТО,НЕ ЛЕТЯТ БЕЗРАЗБОРНО ВЪВ ВЪЗДУШНОТО НИ ПРОСТРАНСТВО! ЕДИНСТВЕНО,КОГАТО ИМА СЪВМЕСТНО УЧЕНИЕ СЪС НАШИТЕ ВВС ИЛИ ИЗПЪЛНЯВАТ ОПРЕДЕЛЕНА МИСИЯ !
Искаш в този форум тук от някой си там насреща да приема това за истина?Ти май не си наред и не си в час.Да не се друсате и влизате тук напушени,че ми пишете такива смешки?Какви самолети имат нашите ВВС?Колко самолети имаме ние,че и учения да правим?Ти мислиш ли,че аз не нямам кой да питам пилот който познавам,а ще вярвам на теб?

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2421 -: Ноември 02, 2012, 17:41:45 pm »
Искаш в този форум тук от някой си там насреща да приема това за истина?Ти май не си наред и не си в час.Да не се друсате и влизате тук напушени,че ми пишете такива смешки?Какви самолети имат нашите ВВС?Колко самолети имаме ние,че и учения да правим?Ти мислиш ли,че аз не нямам кой да питам пилот който познавам,а ще вярвам на теб?
Доста си ограничен! Ти, в казарма ходил ли си бе?Знаеш ли за видовете учения ,къде и как се изпълняват? На какво вярваш бе мухльо ?

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
« Отговор #2422 -: Ноември 02, 2012, 17:49:39 pm »
Отговора е пред очите на всички вас,истината е пред очите,но е нужно да си извадите главите които сте си заровили като щрауси и да я видите.

Ти ли ще ми говориш за виждане, който не виждаш дори елементарени неща за света около себе си. Нямали сме авиация ли?
http://www.youtube.com/watch?v=KZfxCvav67E&feature=related

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2423 -: Ноември 02, 2012, 17:52:14 pm »
Само не разбрах,защо разводни темата? Кемтрейлса ,те е опушил доста и в главата ти е настанала една голяма каша! ::) Евгений,бягаш като ощипана мома, това не те прави по-умен о,вярно ти се мислиш за такъв. В крайна сметка,само от теб не разбрах как и от къде пръскат самолетите?!

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2424 -: Ноември 02, 2012, 18:00:42 pm »
Ти ли ще ми говориш за виждане, който не виждаш дори елементарени неща за света около себе си. Нямали сме авиация ли?
http://www.youtube.com/watch?v=KZfxCvav67E&feature=related
Пич,в небето където летят самолети и пръскат,този тип ли самолети летят?Аз да не съм сляп,че да не мога да различа самолетите?Не ми говори неподготвен,казах че имам приятели пилоти и поне си направих труда да питам първо преди да почна да твърдя нещо.
Хайде за да ви олекне,да ви кажа,браво будни българи!Хубаво е,че отваряте очите на нас незнаещите и заблудените,ей с такива като вас България просперира и сме там където сме сега.
Кефите ли се сега?Браво,юнаци.Сладури,бисери неземни и извънземни.

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
« Отговор #2425 -: Ноември 02, 2012, 18:07:28 pm »
Пич,в небето където летят самолети и пръскат,този тип ли самолети летят?Аз да не съм сляп,че да не мога да различа самолетите?Не ми говори неподготвен,казах че имам приятели пилоти и поне си направих труда да питам първо преди да почна да твърдя нещо.
Хайде за да ви олекне,да ви кажа,браво будни българи!Хубаво е,че отваряте очите на нас незнаещите и заблудените,ей с такива като вас България просперира и сме там където сме сега.
Кефите ли се сега?Браво,юнаци.Сладури,бисери неземни и извънземни.

Само ти твърдиш, че саолетите които виждаш да оставят ошаки в небето са военни.  Да, те не са от този тип, следователно?

Съжалявам приятел, ако не се беше обявил за Най-Виждащия Виждач на Неопровержими Истини, а още повече ако беше склонен да водиш честна дискусия, нямаше да получиш това "мило отношение"

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2426 -: Ноември 02, 2012, 18:13:57 pm »
Само аз и само ти.На четири очи,почва да става много интимно :D
Хайде,намери си друго занимание,остави това за други,които са малко по-събудени.Вече не ми е интересно да говоря с развалени грамофони,които пеят едно и също и си мислят,че свирят и изкарват нещо по-различно.
ПоЗдрави!
Успокой се малко,че да не вземеш някой инфаркт да получиш. Обясни сега,кое те кара да твърдиш,че самолетите пръскат,от къде,как? Не разбрах само твоето мнение. Къде се отклони във трета глуха?

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2427 -: Ноември 02, 2012, 18:30:22 pm »
Малко храна за размисъл и събуждане,на тези които упорито продължават да спят:
http://nikolaijambol.blogspot.com/2012/11/blog-post_2.html ;)

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
« Отговор #2428 -: Ноември 02, 2012, 18:36:08 pm »
Приятели скептици,имам една препоръка към вас,ако я приемете разбира се.Изборът е ваш и последствията също.
Излизайте от време на време и навън сред хората и природата и вижте реалността,а не тук да се забивате във виартуалността! :hi:

На мене ли тия бе, сладур? По работа и хоби съм сред природата и зная за нея 10 000 пъти повече от тебе. Само дълбоко невежество относно природата позволява да обявиш облаците в небето за "пръскане". Което показва, че ти трябва да излезеш, не аз.

Какво ни пробутваш цветните халюьинации на някакъв тежък клиничен случай? Какво има да ме замисля тоя, освен колко е тежко състоянието на родната психиатрична помощ?

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #2429 -: Ноември 02, 2012, 19:05:03 pm »
На мене ли тия бе, сладур? По работа и хоби съм сред природата и зная за нея 10 000 пъти повече от тебе. Само дълбоко невежество относно природата позволява да обявиш облаците в небето за "пръскане". Което показва, че ти трябва да излезеш, не аз.

Какво ни пробутваш цветните халюьинации на някакъв тежък клиничен случай? Какво има да ме замисля тоя, освен колко е тежко състоянието на родната психиатрична помощ?

Хаха, това изкърти всички мифки:))) Евала, хахаха!
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27