Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 979979 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2175 -: Октомври 16, 2012, 09:53:04 am »
Ето този турски боинг остави една яка следа над Пловдив в 9.45 тази сутрин-THY9YF Справка:http://www.flightradar24.com/
      Кой им дава това право?

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #2176 -: Октомври 16, 2012, 15:15:58 pm »
jeni, значи се потвърждава тезата, че над Китай не се пръска.
          .....

Разбира се това не е вярно. В два смисъла - първо, самолетните следи не са пръскане. Второ, формират се по същия начин и над Китай, както и над всички останали места по света:
http://jameskennedybeijing.wordpress.com/2011/10/20/top-22-factors-that-get-you-hired-2009-data/
« Последна редакция: Октомври 16, 2012, 15:32:51 pm от Смехоран »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #2177 -: Октомври 16, 2012, 17:54:15 pm »
jeni, можеш ли да дадеш малко повече инфо за небето над Китай, ако имаш някакви  наблюдения, разбира се? Нищо чудно алергията ти тук да е от ХС. Лекарите отчитат голям ръст на този проблем, особено сред децата, в пъти.:hi:

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #2178 -: Октомври 16, 2012, 18:54:51 pm »
Хайде,честито:
http://eltimir.ucoz.ru/news/vvezhdat_dank_samolet/2012-10-15-3178

Данък самолет :o
Еми ти кво очакваш  :D Ние ще им плащаме химията. 
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен meander

• Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
  • Мухата влиза само в отворена уста.
« Отговор #2179 -: Октомври 16, 2012, 19:31:45 pm »
Здравейте.
Еми дянков спи.Вместо да изкара метъра и да ги облага според дължината на следите им и колко време стоят. :writer:
Ще останем под пари.Хеле и кат турция от време на време да сваляме някой за проверка.Митниците ще се ухилят. :lol:
Живи и здрави. :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
  • Публикации: 189
« Отговор #2180 -: Октомври 16, 2012, 20:05:05 pm »
Еми ти кво очакваш  :D Ние ще им плащаме химията. 
Ние и без друго доста сметки плащаме и се свикнали,какво е за нас да поемем още една?Българина носи,на всичко носи,но до кога?

Неактивен jeni

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #2181 -: Октомври 16, 2012, 21:38:42 pm »
  Божинка, благодаря, че ме върна към приятни спомени. Разгледах си отново цялата си фотодокументация от Шанхай и интересно, няма средно положение - или малко смог, или абсолютно чисто небе - без нито едно облаче, пък камо ли нещо пересто да се разлива. Беше месец май - 25 градуса. Смогът беше само над реката и нямаше никакъв задушлив ефект, за разлика от моя град, където и при ясно време плащаме данък "менделеева таблица" - вечно нещо ти гъделичка трахеята и почти няма ден да останем без красиви стоящи вълнички по небето. 
Естествено, че тези наблюдения са само "представителна извадка", сигурно и Смехоран е прав.
  Разгледах и обратния път - общо около 10 часа до Москва през половин Азия срещу деня /май Виетнам, Монголия, Русия и не знам още къде/
  http://prikachi.com/images/408/5385408G.jpg

И само на места:
http://prikachi.com/images/584/5385584d.jpg.
През повечето време - нищо. Ако има - само детски пухкави облаци.

Това ме предизвика, започнах да разглеждам снимки и от по-стари папки - Керамоти, Тасос - 2009 - нищо, Париж,  Черна гора, Хърватска, Халкидики, -2007г. -  нищо, Валенсия и наоколо - 2006 - нищо, назад не ми се ровеше, че са на външни дискове. Миналия месец в Лисабон и Мадрид -  слаба работа, обаче имаше повече от всички останали назад.

Направих си равносметка - кога мен ме хвана параноята. И съвпадение - май от около 2008-2009, през обиколките из България.  Гледам си аз небето, че това ми е хоби, и си мисля, че май не виждала такова небе като при нас , е това вече са "статистически данни", по дяволите, ние да не сме тестов полигон.

Неактивен izi_sun4eto

• Четящ
  • *
« Отговор #2182 -: Октомври 16, 2012, 22:30:34 pm »
Гледам, че някои доста са поспамили..., доколкото виждам темата е Chemtrails и HAARP. Искам само да кажа едно по нея -онзи ден видях протеста, flashmob или информирането на гражданите, кой както си иска да го нарече и имаше САМО 10-20 човека против аерозолните престъпления. Крайно съм разочарован от заспалото население! От всички нас- конспираторите в този форум, които само явно знаем как да обсъждаме и да си седим  с мишките в ръка пред мониторите. Е това му се викат миши работи... Разочарован съм, че няма гражданско мнение. Всички сме си заровили главите като щрауси в пясъка. Ако всеки един от всички  писали тук беше отделил поне 1 час от "ценното " си време да отиде на Орлов мост и просто да заеме своята гражданска защита пред камерите на някои телевизии, може би щеше да се разчуе за проблема с Chemtrails- повече хора щяха да погледнат небето, да прочетат нещо. Е явно ние българите ще си седим вечно в хралупите...Някои сега ще кажат, какъв е смисълът да излезем дори и 200, 300, 400, 1000 човека, който каквото си е намислил ще го изпълни докрай. Каквато и да е целта на самолетите нека поне опитаме да бъдем обединени за 1 час, колко му е?  Нека бъдем луди за другите хора, минувачи, мишки, овце и други, пък "тези, които са достатъчно луди да си помислят, че могат да променят света са тези, които в действителност го правят!"
"Първо провери, тогава повярвай!"

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #2183 -: Октомври 16, 2012, 23:15:12 pm »
jeni, благодаря за изчерпателния отговор. За Япония и Русия има колкото си искаш снимки с ХС. За Европа -  също. Ти повдигна въпроса и за югоизточна Азия. Ще поровя в Гугъл-мапа да разгледам. :hi:
              izi_sun4eto, не е лесно да събудиш заспалия народ. Че той спи от 200-300 години, може и повече. Трябва персонално да се работи и разяснява. Цялата медийна машина е впрегната да му пее приспивни песни. Трудно е, но няма да се предаваме.:hi:

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #2184 -: Октомври 16, 2012, 23:38:28 pm »
Бас държа, че в Северна Корея, Куба и Венецуела не смеят да пръскат.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #2185 -: Октомври 16, 2012, 23:40:45 pm »
Бас държа, че в Северна Корея, Куба и Венецуела не смеят да пръскат.
     Че това вече го писах и е проверено. В Куба например не знаят за такова нещо, като дълги бели следи оставени от самолети. Питайте АРРИ, той живее в Хавана.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #2186 -: Октомври 16, 2012, 23:44:12 pm »
     Че това вече го писах и е проверено. В Куба например не знаят за такова нещо, като дълги бели следи оставени от самолети. Питайте АРРИ, той живее в Хавана.

Пропуснал съм. Чисто интуитивно реших, че няма как в тези държави да се допусне такова нещо.

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
  • Публикации: 189
« Отговор #2187 -: Октомври 17, 2012, 12:54:39 pm »
А някой има впечатления от хората в града,какво е здравословното им състояние?Днес ходих до един здравословен магазин да си купя някои неща и се заприказвах с продавачката и на тази тема,никак не се изненада,дори каза,че то с какво не ни тровят вече.Много хора ги боли глава и имат проблеми с гърлото,а времето не е студено за да има оправдания с времето,че се е застудило.Също има и хора които им е отпаднало.Ако познавате лекари говорете и си сверете часовника за това!
Аз почнах да вземам сутрин и вечер 30мин преди хранене по една чаена лъжичка сяра с мед.
Имам приятели пчелари,които казват,че пчелите почват да изчезват.А нали знаете това какво означава?
Замислете се само как масово се изсичат гори,а някой залесява ли според вас?
И природата лека полека започва да ни го връща,само че кой ти се замисля за това?

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
« Отговор #2188 -: Октомври 17, 2012, 13:00:58 pm »

За Хавана наистина не можах да намеря убедителна снимка със самолетна следа, но ето все пак от Куба.
http://www.flickr.com/photos/40720671@N03/6929158048/
http://www.flickr.com/photos/22131591@N00/4335370956
Трябва да се има предвид, че за да има чести снимки на самолетни следи трябва да летят достатъчно самолети. Над някои държави просто няма достатъчно интензивен самолетен трафик. А в Северна Корея няма и интернет.

Снимки на самолетни следи има по целия свят но от студените държави има повече, защото там атмосферните условия за тях са по-чести. Докато от топлите държави, поради климата тези следи са по-рядко срещани, включително и защото  там летят доста по-малко самолети. Просто хората не могат да си го позволят...
« Последна редакция: Октомври 17, 2012, 13:04:01 pm от Смехоран »

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world
« Отговор #2189 -: Октомври 17, 2012, 13:17:19 pm »
А някой има впечатления от хората в града,какво е здравословното им състояние?Днес ходих до един здравословен магазин да си купя някои неща и се заприказвах с продавачката и на тази тема,никак не се изненада,дори каза,че то с какво не ни тровят вече.Много хора ги боли глава и имат проблеми с гърлото,а времето не е студено за да има оправдания с времето,че се е застудило.Също има и хора които им е отпаднало.Ако познавате лекари говорете и си сверете часовника за това!
Аз почнах да вземам сутрин и вечер 30мин преди хранене по една чаена лъжичка сяра с мед.
Имам приятели пчелари,които казват,че пчелите почват да изчезват.А нали знаете това какво означава?
Замислете се само как масово се изсичат гори,а някой залесява ли според вас?
И природата лека полека започва да ни го връща,само че кой ти се замисля за това?
Да, боклуци за ядене и още какво ли не - ваксини (Предполагам, че по селата доста по-рядко се слагат), петролни пари, електромагнитно замърсяване (WiFi, WiMax, GSM-клетки и какво ли още не) - нещата се натрупват и според мен трудно може човек да се опази в достатъчна степен, ако не намери начин да напусне големия град.
За Хавана наистина не можах да намеря убедителна снимка със самолетна следа, но ето все пак от Куба.
http://www.flickr.com/photos/40720671@N03/6929158048/
http://www.flickr.com/photos/22131591@N00/4335370956
Трябва да се има предвид, че за да има чести снимки на самолетни следи трябва да летят достатъчно самолети. Над някои държави просто няма достатъчно интензивен самолетен трафик. А в Северна Корея няма и интернет.

Снимки на самолетни следи има по целия свят но от студените държави има повече, защото там атмосферните условия за тях са по-чести. Докато от топлите държави, поради климата тези следи са по-рядко срещани, включително и защото  там летят доста по-малко самолети. Просто хората не могат да си го позволят...
Всъщност това не са ли облаци?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27