Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 979624 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2145 -: Октомври 15, 2012, 10:42:35 am »
По-добре фалшива тревога, отколкото безалармено съществуване, каквото очакват пръскачите.

Или с други думи, по-добре поддръжниците на ХС да се окажат грешни, отколкото да са прави, но това да няма гласност и да не се правят опити да се спре това безумие.

А що се отнася до fry, някак си не става така аругантно и с рогата напред да убеждаваш и то само в стил отричане.
« Последна редакция: Октомври 15, 2012, 10:47:20 am от sidewinder »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #2146 -: Октомври 15, 2012, 10:47:40 am »
Сайде, за съжаление не е фалшива. Цял свят вече се надига. Много си прав! :hi:

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #2147 -: Октомври 15, 2012, 10:58:35 am »
Достойно оттегляне на Фрай от темата и спора, който загуби. Все пак като отчитаме, че е една стара самотна мома, това е голям успех! Поздрави.
Божинка, ама ти наистина ли вярваш, че вампирчето - гладник току-така ще зареже кльопачката?  :D Аз не вярвам! Нагледала съм се на такива изпаднали душици и фактите говорят, че отказване при тях няма. Засега похапна и е по-добре, но като огладнее ще цъфне пак.  :( не се лекува това нейното, казах ви вече. Въпрос на оцеляване е за нея да прави това което прави.  :nea:

П.П. И по темата: дано си прав, моля се да си прав, че хората се събуждат от съня си.
« Последна редакция: Октомври 15, 2012, 11:04:46 am от m2f »
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
« Отговор #2148 -: Октомври 15, 2012, 11:24:18 am »
Ето на това викам аз протест. В дугите страни хората май са доста по-будни от нас. Ние можем още да си търпим. Протестът не е заради ХС, но все пак.

http://www.snotr.com/video/10046/

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #2149 -: Октомври 15, 2012, 11:28:44 am »
Ето на това викам аз протест. В дугите страни хората май са доста по-будни от нас. Ние можем още да си търпим. Протестът не е заради ХС, но все пак.

Както вървят нещата и у нас може да стане така. Понякога едно дребно събитие може да предизвика всеобщ гняв, а тълпата е страшно нещо.

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world
« Отговор #2150 -: Октомври 15, 2012, 11:34:28 am »

И това е нещо, но проблемът, който ми прави впечатление, е че когато има Простести (С повече от 100-ина човека) в "цивилизования" свят, винаги, в 100% от случаите става дума за пари и/или кариера. Поне аз не съм чул да има някакъв протест срещу тиранията и контрола. Е, сигурно има тук-там, но толкова малки, че нормално никой не чува за тях.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
« Отговор #2151 -: Октомври 15, 2012, 11:44:17 am »
И това е нещо, но проблемът, който ми прави впечатление, е че когато има Простести (С повече от 100-ина човека) в "цивилизования" свят, винаги, в 100% от случаите става дума за пари и/или кариера. Поне аз не съм чул да има някакъв протест срещу тиранията и контрола. Е, сигурно има тук-там, но толкова малки, че нормално никой не чува за тях.

Това е протест срещу системата, не срещу парите.

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world
« Отговор #2152 -: Октомври 15, 2012, 11:46:16 am »
Това е протест срещу системата, не срещу парите.
Ами не е ли в следствие на икономическите мерки и "затягането на колана"? Разбира се, със сигурност има и хора, които са отишли, за да протестират срещу системата като цяло.

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
  • Публикации: 189
« Отговор #2153 -: Октомври 15, 2012, 13:42:44 pm »
Идеята за тези следи е уникална.Правиш нещо,което хем не е за вярване,хем и не се вижда това което ни убива,нито мирише,нито можеш да го пипнеш и хванеш.Но за сметка на това си работи добре и успешно.Но нали хората чакат да им се каже истината по телевизията,няма как да се очаква нещо по различно от зомбираните,които дори и не се замислят от къде толкова много самолети през денят и окепазяват пейзажа.Всеки забил глава в пясъка като щраусите,а и да стане на въпрос питат как да спрем самолетите.За колко неща човек по този път си затваря очите и все от нас да мине,колко сме добродетелни само и търпеливи.С това мислене и съзнание,човек цял живот се е борил да оцелява,а някой дори и да имат пари и какво ли не още и мислят,че живеят,да ама не!
Като ги гледам днес как хубаво си летят из небето и си пръскат се замислих,че ние плащаме данъци,а с това се плащат като заплати на политиците/не,че чакат на тях/ и за военните.И кой като се замисли реално е потърпевш от всичката тази психария на която сме подложени,ние нали?
Ще разбера ориентировъчно едно подобно летене колко пари струва на един самолет,макар че из материалите беше писано,че годишно отиват към 5милиарда долара.Сериозна сума като се замисли човек,а за да се инвестира в подобно нещо някой има явно сметка.Няма да летят и харчат нечии пари на вятъра почти всеки ден за учения.Дори и най-големият скептик мисля,че в това време на криза,е малко странно всичко това.Но както се казва,кризата е в главите ни!
Довечера ще ви покажа моите плакати какво призовават!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
« Отговор #2154 -: Октомври 15, 2012, 15:21:12 pm »
Повечето хора не желаят да приемат, че нещо се извършва с тях. Защото, ако го направят ще им се наруши зоната на комфорт и ще започне да ги гложди отвътре. Затова предпочитат да вперят поглед в айфона, да си гледат сериалите.

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2155 -: Октомври 15, 2012, 16:27:20 pm »
Знам как се реагира,нали виждам когато споделям на приятели.Не всеки се замисля или най-лесното е да се каже,ами какво можем да направим и проблема все едно е решен.
Друга мисъл ми мина днес следобед.Ако военните излезнат на обучение по улиците с танковете какво ще стане?Тези самолети,ако не се приема,че ни обгазяват,а са на обучение,защо го правят точно над населените места?При това масово количество на самолети в пространството,ако се случи авария примерно и какво става при едно евентуално падане на самолета?Близко е до акъла да се досети и това човек,но малко се иска да си напъне мозъка както се казва.
Почвам да подготвям плакатите за довечера!

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #2156 -: Октомври 15, 2012, 17:34:22 pm »
 Днес забелязах нещо много странно- кръстосваха и ръсеха в паралелни линиии но в един момент след обяд, вместо да падне цялата тая гадост над земята като сивкав смог с леко червеникав оттенък, остана да "виси" във въздуха, горе-долу на височината на ниска облачност! Хоризонта бе чист, а малко по-високо почваше "мътилката"! До сега винаги съм забелязвал че е обратното! Иначе и днес си бяха много активни и изобщо не се трогват от протестите... !
    Тук има една идея за това какво става:
http://erigkan.ucoz.ru/news/spasitelite_sme_samite_nie/2012-10-15-1211
Дано темата да придобие нормалния си вид!  :)
« Последна редакция: Ноември 08, 2012, 20:28:38 pm от Mirotvorec »
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен Puzzle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #2157 -: Октомври 15, 2012, 17:40:20 pm »
Знам как се реагира,нали виждам когато споделям на приятели.Не всеки се замисля или най-лесното е да се каже,ами какво можем да направим и проблема все едно е решен.
Друга мисъл ми мина днес следобед.Ако военните излезнат на обучение по улиците с танковете какво ще стане?Тези самолети,ако не се приема,че ни обгазяват,а са на обучение,защо го правят точно над населените места?При това масово количество на самолети в пространството,ако се случи авария примерно и какво става при едно евентуално падане на самолета?Близко е до акъла да се досети и това човек,но малко се иска да си напъне мозъка както се казва.
Почвам да подготвям плакатите за довечера!

Лумпени - полутрезви и надрусани, развяващи кухи лозунги по боклучивите улици, това звучи гордо!
Ей, палячовци, Системата протестира срещу вас като ви обгазява.
Следващата стъпка е: все по-малко самолети с по-концентрирани, невидими за полутрезвите ви напушени тикви, отрови.
Доде не наведете достатъчно ниско пияните си кратуни, за да видите в краката си и се обгазите от собствените си боклуци.

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2158 -: Октомври 15, 2012, 19:41:14 pm »
Лумпени - полутрезви и надрусани, развяващи кухи лозунги по боклучивите улици, това звучи гордо!
Ей, палячовци, Системата протестира срещу вас като ви обгазява.
Следващата стъпка е: все по-малко самолети с по-концентрирани, невидими за полутрезвите ви напушени тикви, отрови.
Доде не наведете достатъчно ниско пияните си кратуни, за да видите в краката си и се обгазите от собствените си боклуци.
А ти системата ли си описвайки ни нас като пияни кратуни и че протестира като ни обгазява?Или ни пишеш от друга планета?

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2159 -: Октомври 15, 2012, 19:46:57 pm »
Самолет А 320 само за гориво за час полет харчи 6000евро.Тук не се включват други разходи като заплати,амортизации и други.Направете сметка за какви цифри става въпрос на ден по-броя на самолетите които летят над главите ви!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27