Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 979634 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
  • Публикации: 189
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2130 -: Октомври 14, 2012, 22:52:13 pm »
Не е само твоя грешка,повечето кемтрейл любители представят тези облаци,като доказателство в близък план :) Също и тизи самолет за потушаване на пожари
Въпросната изтрита статия пише да ти кажа,защото ти явно само приказваш ей така,да си имаш компания и да се дракаш,че всеки един самолет може лесно да бъде пригоден да пръска и с химически средства.

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #2131 -: Октомври 14, 2012, 22:55:06 pm »
Погледнах само от любопитство, да видя какво става... и паднах от смях!  :rofl2: :yahoo: :rofl2: ! който иска да разбере защо, нека погледне предните ми постове! fry, железна си!  :lol: С теб не можаха да се оправят в темата Chemtrails & HAARP, а тръгнали да се борят с пръсканията!  :rofl2: Е НЕМА КАК ДА СТАНЕ!  :praising:
  И смеха продължава, просто не мога да не го отбележа!  :lol: Коя беше темата?  :rofl: fry,, ти направо разби всички!  :yahoo: Абе ти що си губиш тук времето? Ама ти си само за дупетатка или най-малко ставаш за финансов съветник на шимон дянков! Съсипала си цяла Европа значи!  :yahoo: Не си губи времето тук, имаш си други заложби! Темата вече я разби отвсякъде!
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #2132 -: Октомври 14, 2012, 22:56:37 pm »
Въпросната изтрита статия пише да ти кажа,защото ти явно само приказваш ей така,да си имаш компания и да се дракаш,че всеки един самолет може лесно да бъде пригоден да пръска и с химически средства.
може,може ама само в главите ви конспиративни. Приканвам те да снимаш,военните самолети,които летят постоянно по твоите думи над България и ако може такъв за който твърдиш че "може" да бъде пригоден и в същото време "пръска" 

Неактивен sieskey

• Четящ
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #2133 -: Октомври 14, 2012, 22:59:26 pm »
Като стана дума за военни ето едно клипче.На немски с англсйски субтитри.Точно и ясно.

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2134 -: Октомври 14, 2012, 23:09:46 pm »
може,може ама само в главите ви конспиративни. Приканвам те да снимаш,военните самолети,които летят постоянно по твоите думи над България и ако може такъв за който твърдиш че "може" да бъде пригоден и в същото време "пръска" 
Не мога да те разбера какъв ти е проблема,но явно имаш много сериозен такъв,след като ми задаваш такъв въпрос?Форума е за конспирации все пак и не виждам смисъл,но явно ти си тъпа и упорита,да се опитваш след като на някой му е хубаво да е заблуден,ти да не оставиш човека на мира.Всеки има право на избор,а ти искаш да му го отнемеш.Утре посети отново психиатъра си,може нещо да сте объркали хаповете.
Хайде със здраве!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #2135 -: Октомври 14, 2012, 23:23:12 pm »
Тук има нещо гнило! Какво печели един човек, който толкова неистово убеждава другите в това колко са заблудени. Обикновено е по-трудно да убедиш мнозинството, че е манипулирано, тровено, ограбвано чрез икономически лостове, зомбирано, отколкото, че не е.

Какво бихме изгубили, ако всички ние се заблуждаваме за химическите следи? А какво бихме изгубили, ако те наистина са факт, а ние си свиркаме и се радваме на живота, бивайки лумпенизирани консуматори.

Има една стара поговорка - "По-добре се подготви за лошото, пък ако дойде доброто, добре дошло."
« Последна редакция: Октомври 14, 2012, 23:29:00 pm от sidewinder »

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2136 -: Октомври 14, 2012, 23:28:26 pm »
Тук има нещо гнило! Какво печели един човек, който толкова неистово убеждава другите в това колко са заблудени. Обикновено е по-трудно да убедиш мнозинството, че е манипулирано, тровено, ограбвано чрез икономически лостове, зомбирано, отколкото, че не е.

Какво бихме изгубили, ако всички ние се заблуждаваме за химическите следи? А какво бихме изгубили, ако те наистина са факт, а ние си свиркаме и се радваме на живота, бивайки лумпенизирани консуматори.
Не напразно появата ми тук бе с тази мисъл на Марк Твен,но мисля да приключвам вече.Аз си знам и избирам в какво да вярвам и в кое не,както и всеки друг и на никой не налагам това което споделям.Темата се каза ясно,че е за и ако някой твърди противното,да си пусне тема и да си говори и убеждава сам на воля!Така поне винаги може да бъде спокоен,че ще е прав!

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2137 -: Октомври 14, 2012, 23:57:49 pm »
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1D7p2w9p8pM

За не знаещите като мен англ.език да уточня най-общо казано :Янките дотолкова са си загубили ума,че са експериментирали, като са заляли от въздуха Сеинт Луис със радиоактивни елементи . За експеримент.Хиляди граждани са облъчени. И тази новина е била номер 1 в yahoo за около час, преди да я надушат и свалят от сайта . Което значи само едно-че е истина.
От военни доклади е документирано, че това е било направено по време на Студената война, уж без знанието на властите.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #2138 -: Октомври 15, 2012, 00:08:07 am »
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1D7p2w9p8pM

За не знаещите като мен англ.език да уточня най-общо казано :Янките дотолкова са си загубили ума,че са експериментирали, като са заляли от въздуха Сеинт Луис със радиоактивни елементи . За експеримент.Хиляди граждани са облъчени. И тази новина е била номер 1 в yahoo за около час, преди да я надушат и свалят от сайта . Което значи само едно-че е истина.
От военни доклади е документирано, че това е било направено по време на Студената война, уж без знанието на властите.
Та,какво виждам аз......Копираш информация,без да си я проверил и хоп това е новината. Евгений Антонов,една твоя разумна мисъл нямаш...само копираш и поставяш тук,като доказателства.Приличаш на женска клюкарка.Ясен си ми вече и ще те докладвам,че разпространяваш невярна информация .Не вярвайте на всичко,показано по тв. това са ваши думи,но май и вие не го спазвате.
« Последна редакция: Октомври 15, 2012, 00:12:51 am от fry »

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2139 -: Октомври 15, 2012, 00:15:25 am »
Топлата вода е открита отдавна.За съжаление нищо ново не каза и не откри.Всички споделяме и копираме в нета информация,а едва ли някой е в състояние да я провери.Много на дребно вече почна да се заяждаш,а и си говори,на мен не ми пречиш.Нито пък можеш да ме изплашиш. :D

Неактивен sieskey

• Четящ
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #2140 -: Октомври 15, 2012, 00:35:54 am »
Ето го доказателството.На немски с англсйски субтитри.

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #2141 -: Октомври 15, 2012, 00:42:10 am »
Ето го доказателството.На немски с англсйски субтитри.

Да по RTL e потвърдено вече, но тук някой хора чакат от БТВ да го чуят.... :D

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #2142 -: Октомври 15, 2012, 05:15:16 am »
Момчета,за да ги пиша тези неща значи разбирам какво пиша.......работя във ВВС и знам за какво става въпрос .Вярвайте на каквото си искате,аз се опитах да покажа естествената страна на нещата...никой не ви лъже!
Е браво до сега къде бехте .
То си личи че знаеш какво говориш,доста добре провокира темата.Всеки който не си го признае със сигурност ще излъже себе си.
Ако позволиш да ти задам още няколко въпросчета,мисля че може да са полезни за всички.
Незнам дали си забелязала но понякога пелената която се образува има особенно коннцентриран сивкаво- метален оттенък.
На какво се дължи тази натрапчива разлика в спектрите според теб.Обикновенно пелените от следите са прозрачно бели.?

Ако кажем че за последните 50 години няма инженерни подобрения в гражданската авиация,на какво според теб се дължи незабелязването на това явление.Може ли да се каже че има разлика в атмосферните условия  преди и сега.Кой от параметрите  в условията за въздухоплаване се е променил?Въздушния трафик нещо не ми се вижда обяснение. :hi:

Може ли да се каже  че темата  по косвен начин(въпреки че са невинни) засяга интересите на военните.? :lol:

Не напразно появата ми тук бе с тази мисъл на Марк Твен,но мисля да приключвам вече.Аз си знам и избирам в какво да вярвам и в кое не,както и всеки друг и на никой не налагам това което споделям.Темата се каза ясно,че е за и ако някой твърди противното,да си пусне тема и да си говори и убеждава сам на воля!Така поне винаги може да бъде спокоен,че ще е прав!
Точно така единствения лукс който можем да си позволим по темата е да си вярваме.Кой на каквото поиска.
Единственото нещо което не трябва да забравяме  е да внимаваме в какво вярваме. :hi:
Някой беше казал че отговорите са в нас.

Искам да споделя нещо с вас .Истинската причина за да съществува темата е само една,хората са започнали да задават въпроси....
Отговора на въпроса ХС ще даде отговора на въпроса къде са страховете на хората.Там ще бъде края на всички конспирации.Усещате ли ирационалната причина която се създава следствие на темата.
.Тук твърдим че сме се събудили обаче отговорите които получаваме ни въртят в омагиосания си кръг.
    Незнам дали осъзнаваме истинските причини за да съществува това условие.ХС.
Няма никакво значение кои аспект от страховете на света ще разглеждаме ,в казуса ХС са всички отговори за всички тайнствени причини.
Всички тези тайнства са вътрешни причини за самоосъзнаване.Това са истинските причини  на ХС.
Всичко друго е повърхност извън същността.Урок за събудените ще е отговора. :hi:
 Затова питах фрай кой е нейния страх.Да и тя има страх и е права,що не насочим услията си за да спрем примерно монопола на тока вместо да се борим с вятърни мелници.
 Фрай,незнам дали осъзнаваш как ще се почустваш когато разбереш че няма монопол..........Всичко е една изкуствено раздухана история,в която само естествените процеси на осъзнаване решават правилата на играта. :hi:
Странно колко много вярвам в това.

И така да се върнем на местопрестъплението..... :D
Според данни с които всички се съгласихме и повярвахме ,съществуват зони в които ХС не се практикува.Китай е една много такава интересна малка зоничка.Предлагам да претърсим за други улики от Китай.По този начин ще добием по ясна представа за разликите.
Залагам каса бира  че и там ще открием ХС. :drinks:   :flag_of_truce:

добро утро и лека нощ. 

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2143 -: Октомври 15, 2012, 09:43:32 am »
Едно видео което виждам,че е качено със вчерашна дата:
Явно проблема започва да става все по очевиден и медиите започват да говорят за него.Едва ли може да остане това дълго без да се забележи и буди само съмнения в хората,след като пораженията са видни и факт.Човека е свикнал да стане нещо и тогава да почне да действа,защото нали е животно което не вярва само на приказки и всичко което вижда,е не това което в действителност,а това което е в неговата глава.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #2144 -: Октомври 15, 2012, 10:16:41 am »
Достойно оттегляне на Фрай от темата и спора, който загуби. Все пак като отчитаме, че е една стара самотна мома, това е голям успех! Поздрави.
            Някой има ли представа край кой град са заводите, където се произвеждат тези боклуци? Страната е ясна-САЩ.
            В момента наблюдавам два турски граждански самолета да пръскат над Панагюрище, като се разминават с насрещни курсове. Ето индексите им:THY2 и THY5EC.
« Последна редакция: Октомври 15, 2012, 10:46:03 am от bojinkata »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27