Винаги е имало и не само по подобна тема хора които да не вярват и да дърпат в друга посока,но първо искам да спомена една много добра мисъл на Марк Твен-По лесно е да заблудиш някой,отколкото да го убедиш,че се заблуждава.
На този принцип според мен се действа и с този проблем.Има вече доста материали които ясно и красноречиво го доказват това,а може би тук ще видите върху какво е акцента:
http://vbox7.com/play:aa190c9270&al=2&vid=8247045И последно за тези които оспорват нещо си,говоря по принцип,то е хубаво също да излагат някакви факти и доказателства макар,че е трудно да се извадят такива лични,в случая ние често ползваме нета за това,снимките които правим ежедневно малко или много биха поне накарали един човек да се замисли,защо един ден когато летят масово самолетите и оставят следи небето става едно никакво,а на другият ден няма самолети,небето е ясно и чисто.В същото време е криза,а за тези унищожителни акции пари има.А и не е лошо да се заинтересувате какво е положението със здравето на хората в града и лекарите вече започнаха да се чудят какво му става на народа,че се разболява.Познавам доктори които следят и снимат небето вече.
Но само с приказки и убеждения има ли няма ли едва ли можем да променим нещо,защото времето си минава,а от това самолетите все още си летят и не спират да ни тровят.Не очаквайте по телевизията да чуете истината за този проблем и те да ви го решат.От това чакане се видя до къде я докарахме.
В Пловдив знам,че се беше направен оргонит против кемтрейлс,но виждам,че и там яко ги обгазяват.
Да се надявам на повече активно действащи хора,а не пишещи!
Успех на всички будни хора!
П.С.За невярващите още предлагам да намерите Бил Гейтс какво казва по темата за пръскането.Лично на мен ми е много смешно,човек като него,да каже че така те лекуват природата.Едва ли природата можем да я лекуваме и ако има нужда от лечение,то кой е този който трябва да се лекува.Син на баща евгеник,какво може да каже?