Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 979461 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2025 -: Октомври 12, 2012, 22:19:30 pm »

Работата е там, че не можеш да отречеш очевидното. ;) Когато следата остава след самолета, изведнъж прекъсне за момент и после пак започне да се появява - няма друго обяснение освен chemtrail. Пръскачите просто свършват единия резервоар със химикали и превключват на другия. :(

Експерименти с обгазяване, химикали и бактериално разпространение чрез самолети над цивилно население има още от... 50-те години. О, изненада. ;)
[/quote]    Ти,май си чел между редовете?Как да няма друго обяснение за това,че следата която прекъсва и след малко започва отново се дължи единствено на chemtrails? Обяснила съм каква е причината за това,но вие отминавате коментарите ми и не ги четете ,защото така ви отърва ......пишете абсолютни глупости и фантасмагории и се правите на много знаещи и лаещи,а всъщност сте неуки,незнаещи и не мислещи ! Колкото и пъти да ви се обяснява едно и също,елементарно и запомнящо дори и от децата нещо,толкова повече си натъртвате задниците със гнусните лъжи за кемтрейлс. Каквото съм писала до сега,съм го писала за страничните хора,не за вас.Вие сте безнадежден случай..Айде със здраве и да не забравите противогазите спете и със тях .

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #2026 -: Октомври 12, 2012, 22:22:05 pm »
В Щатите е разрешено от закона да се тестват химикали и бактерии над цивилно население. Правете си изводите.

В Бостън се прави "учение" с разпръскване на бактерия, близка до антракса:
http://blog.alexanderhiggins.com/2012/05/07/dhs-release-potential-superbug-cousin-anthrax-boston-terror-drill-130521/

В Щатите се разпространява супер бацил, който убива 40% от хората, които влязат в контакт с него. Ако пребивавате в някоя от тамошните болници също има голяма вероятност да се заразите с него.

Официално изявление на центровете за контрол над болестите:
http://blog.alexanderhiggins.com/2011/03/25/cdc-superbug-speads-35-states-kills-40-people-contact-10898/

Биологични оръжия, използвани над цивилно население. Официално признаване на експерименти още от 1950-53г. (и даже по-рано) с умишлено разпръскване на вредни бактерии и химикали:

1950: In order to determine how susceptible an American city could be to biological attack, the U.S. Navy sprays a cloud of Bacillus globigii (според други данни става въпрос за Serratia marcescens - http://www.counterpunch.org/1999/06/15/germ-war-the-us-record/) bacteria from ships over the San Francisco shoreline. According to monitoring devices situated throughout the city to test the extent of infection, the (...) residents of San Francisco inhale five thousand or more bacteria particles, many becoming sick with pneumonia-like symptoms (Goliszek). At least one death is known.
1950 - 1953: The U.S. Army releases chemical clouds over six American and Canadian cities. Residents in Winnipeg, Canada, where a highly toxic chemical called cadmium is dropped, subsequently experience high rates of respiratory illnesses (Cockburn and St. Clair, eds.).
http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/biowar.html

Още информация:
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread59987/pg1

Край на спора!!!
« Последна редакция: Октомври 12, 2012, 22:52:07 pm от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен balar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 212
« Отговор #2027 -: Октомври 12, 2012, 22:56:41 pm »
Досега само следя темата, обаче реших и аз да драсна. Направих си много просто сравнение в къщи. Намерих няколко снимки на които фигурират зеленчуци, плодове или някакви растения . Снимките са на над пет-десет години. Сравих това на снимките със  градински и бостански зеленчуци и плодове от тая година. Плюс дърветата и другите растения. И едните и другите са от едно и също място. Градината.  И има разлика. Тъй де освен по небето то си личи и по това какво берем сега и какво сме брали преди. Личи си по растенията. Пръскат не ами се късат. И то от години.  :hi:

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #2028 -: Октомври 13, 2012, 00:55:10 am »
fry , някак нямат тежест словата ти!...  8)
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #2029 -: Октомври 13, 2012, 01:47:03 am »
Това са си облаци, стига сте се занимавали с глупости:)
А така фру, дай им малко да се образоват за да не плямпат врели некипели занапред. :D
Бе верно съм ги надрънкал врели некипели,ма като никой не може да обясни и само подхвърля некви линкове как да се образоваме.Там не пише нищо по различно от това  че тия облаци се образуват там.Е тва за мен са пълни глупости.
Толкова ли е странен въпроса.
Нямам нищо против да съм написал глупости стигат ми само няколко думи по темата и ви гарантирам веднага ще ви разбера.
 Тука всички сме поравно затънали в дебрите на микрото и макрото.
Съгласяваме се с всекъкви последни версии на космологията и вярваме в тях.Защитаваме еволюционни теории и секви такива.Шокиращо е че когато се наложи да обясним нормалните явления ние ги наричаме просто нормални.
 По тая логика и големия взрив е нещо абсолютно нормално и няма никакъв смисъл да го мислим.
fry ти какво ще кажеш имаш ли своя теория за нещата или всичко си е абсолютно нормално.
 Щото ако си е нормално всичко то няма кво да го обсъждаме.ако беше наистина нормално ти изобщо нямаше да спориш.
Причината да спориш е щото вярваш  в некви други причини. :hi:Ти си знаеш какви.
На всички искам да кажа....., че ви обичам бе хора нищо друго......
лека нощ да сънувате облаци.

ЯЯЯЯ колко яко се движиииии........ :)
« Последна редакция: Ноември 08, 2012, 21:00:25 pm от Mirotvorec »

Неактивен sieskey

• Четящ
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #2030 -: Октомври 13, 2012, 02:54:07 am »
fry,ако ми кажеш,че това на клипа са обикновенни следи от самолет наистина ще съм спокоен.Не искам да се аргументираш,просто да кажет че тези облаци могат да се получат от следите които оставят самолетите.

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
  • Публикации: 189
« Отговор #2031 -: Октомври 13, 2012, 07:43:10 am »
Здравейте и от мен тук в темата която днес вълнува доста будни Българи!
Приканвам всички които сте съпричастни с този проблем да се присъедините към мероприятията които започват в страната.За повече инфо посете тази страница:
https://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/pages/%D0%97%D0%BD%D0%B0%D1%8F%D1%82-%D0%BB%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B5-Chemtrails-%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0/146218868743068

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2032 -: Октомври 13, 2012, 08:11:24 am »
Винаги е имало и не само по подобна тема хора които да не вярват и да дърпат в друга посока,но първо искам да спомена една много добра мисъл на Марк Твен-По лесно е да заблудиш някой,отколкото да го убедиш,че се заблуждава.
На този принцип според мен се действа и с този проблем.Има вече доста материали които ясно и красноречиво го доказват това,а може би тук ще видите върху какво е акцента:
http://vbox7.com/play:aa190c9270&al=2&vid=8247045
И последно за тези които оспорват нещо си,говоря по принцип,то е хубаво също да излагат някакви факти и доказателства макар,че е трудно да се извадят такива лични,в случая ние често ползваме нета за това,снимките които правим ежедневно малко или много биха поне накарали един човек да се замисли,защо един ден когато летят масово самолетите и оставят следи небето става едно никакво,а на другият ден няма самолети,небето е ясно и чисто.В същото време е криза,а за тези унищожителни акции пари има.А и не е лошо да се заинтересувате какво е положението със здравето на хората в града и лекарите вече започнаха да се чудят какво му става на народа,че се разболява.Познавам доктори които следят и снимат небето вече.
Но само с приказки и убеждения има ли няма ли едва ли можем да променим нещо,защото времето си минава,а от това самолетите все още си летят и не спират да ни тровят.Не очаквайте по телевизията да чуете истината за този проблем и те да ви го решат.От това чакане се видя до къде я докарахме.
В Пловдив знам,че се беше направен оргонит против кемтрейлс,но виждам,че и там яко ги обгазяват.
Да се надявам на повече активно действащи хора,а не пишещи!
Успех на всички будни хора!
П.С.За невярващите още предлагам да намерите Бил Гейтс какво казва по темата за пръскането.Лично на мен ми е много смешно,човек като него,да каже че така те лекуват природата.Едва ли природата можем да я лекуваме и ако има нужда от лечение,то кой е този който трябва да се лекува.Син на баща евгеник,какво може да каже?:)
« Последна редакция: Октомври 13, 2012, 08:15:02 am от trepa4a »

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2033 -: Октомври 13, 2012, 08:44:57 am »
Имам и един въпрос към тези които мислят,че тези следи са от нормални самолети две неща:
-защо на моменти на самолета отзад няма струя и после пак се появява?
Да не би да изключва двигателя си и да пуска по инерция за икономия?
-и защо на едни самолети диря след тях почти няма,а на други има?
Според мен височината на тези които пръскат и нормалните самолети не е съществена и различна,за да има обяснения от рода,над 5000 метра се получава така от атмосферните условия.Това дали е само трик за пред хората?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=syvQkviPdDE

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #2034 -: Октомври 13, 2012, 10:54:18 am »
В Щатите е разрешено от закона да се тестват химикали и бактерии над цивилно население. Правете си изводите.    ......
Край на спора!!!

Monolith, поздравления за положения труд да покажеш в сбита форма и много ясно същността на темата! Много ясно си го казал на края "край на спора"! Е да, ама не! Май има доста хора, които не четат всичко, а само излагат своята мисъл! Има и други цели на "селскостопанското пръскане" / филма "Тайната на тайните"/, но поне след изложеното наистина трябва да спрат препирните "има ли такова животно или нема?" и да почнем да задаваме други въпроси! Каквото и да си говорим, както и да се протестира, пръскането няма да го спрат! Тук някои казват за медитация и визуализация на чисто небе...но пръскането пак си го има! Какво наистина може да спре идиотите, които отравят атмосферата и Земята?  :-[
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2035 -: Октомври 13, 2012, 11:35:34 am »
България влиза в НАТО 2004г,а темата тук е започната 2005г.Дали е случайно това или е добре да се питат ето тези хора:
https://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/media/set/?set=a.203338073075448.49534.194125283996727&type=3

Хубаво е да се потърси сега от тях някаква отговорност,ако може да има изобщо такава.Но и те дишат този въздух,като всеки друг.Пък знам ли,може и да им дават средства и да са от избраните.:)
Лично аз не вярвам!

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2036 -: Октомври 13, 2012, 11:40:43 am »
Ето какво писмо се изпрати преди малко:
Здравейте, Регионален евроантлантически център!
Един въпрос все по-често се свързва с НАТО - оставяните "следи" от реактивни самолети в небето. Аз лично чета по проблема от седмица, но от години се питам, как така се разоръжаваме, а все по-вече учебни самолети летят по никое време в небето. Долна Митрополия е близо до нас затова.
Интернет обаче се оказа препълнен с мнения за явлението chemtrails - “химически следи”, “следите в небето”. Вече има протести, подобни на този от 11.10.2012 в София. Но официално мнение по този въпрос не намирам нито в медиите, нито в Интернет мрежата. Коментарите са свързани отрицателни мнения за НАТО - ще намерите много такива в Интернет. Може би ще ми отговорите конкретно на този въпрос, по този начин и на всички, които се вълнуват от проблема и се чувстват застрашени както за своето здраве и живот, така и за живота и здравето на децата и бъдещите поколения.

Писмото е изпратено от друг човек,и да видим дали ще получи отговор!

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2037 -: Октомври 13, 2012, 12:01:08 pm »

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2038 -: Октомври 13, 2012, 12:12:53 pm »
Този смешник-палячо написал тази статия вече е минало.Не си заслужава вниманието и коментарите по нея!

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2039 -: Октомври 13, 2012, 12:14:38 pm »
Този смешник-палячо написал тази статия вече е минало.Не си заслужава вниманието и коментарите по нея!
Какво значи,вече е минало и защо да не си заслужават коментарите?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27