Здравейте. Днес за първи път видях нещо, което не го бях виждал на живо никога до сега.
Пелената на химическите следи както си беше хомогенна в рамките на няколко секунди се превърна ето в такова нещо:

Снимката не е моя в интернет я намерих. Нямаше с какво да снимам и само ги изгледах. За да се получават тези вълни в небето, моделират "пелената" с HAARP или подобни аналози, според мен. Беше сутринта около 10:00 - 10:20 часа. След известно време, не повече от половин/една минута вълните в облака изчезнаха и пак си стана плътен без да се забелязват вълните в него.
Какво се цели да се получи, чрез тези вълни, някой знае ли?
Здрасти френд,имам чуството че те провокират причини подобни на моите.
Откакто наблюдавам небето формата на тези облаци винаги ми е била по интересна като смисъл.
Ето накратко кво мисля.
Това както можеш да се досетиш е "нормално "явление"според учените.
Предлагат се скалъпени измерни версии,като поведението на вълните в морето.Според тях когато две материи са сблъскат се получава вълна.И това е така,но за съжаление не дава отговор на съзнанието.Просто едно механично обяснение , което не дава никво обяснение за източника на енергия.
В същото време по задълбочения анализ показва други причини за поведението на материята.
Доказно е че честотните сигнали също могат да подреждат материята.Именно това според мен е природата на това явление.
Електромагнетизма на материите играе в цялото условие.Всичко това са причини от истинските нива на игра.
Харп е система за импулси,но лично според мен не оказва влияние на облаците,освен ако не е имало харп в миналото..Теориите за сателитните сигнали също е тъпа,не вярвам че имат мощността да огънат материята на атмосферата ни,пък и те не са съществували преди.Твърди се че тези облаци са нормални поне за последните 100 години.
От къде идват тези мощни импусли.От вътре или от вън.Това е странното.
Защо тези облаци не са с естествените хомогенно -фрактални състояния на облаците с които сме свикнали.
Според фанатичните ми схващания в абсолюта(там където няма намерения) няма геометрия.Всички геометрични проявления са форма на разум и съзнание.
Затова за сега вярвам че това е форма на съзнание проникващо в нашето измерение и огъващо материята ни .Измерение е всичко това което наблюдаваме.(чуства и форми)
По принцип има връзка между абсолютно всички наблюдавани събития .Едни от най мощните причини които ни пробутват учените са слънчевите изригвания,та според мен ако разширим кръгозора си нищо чудно да открием връзка между двете наблюдения.Връзки колкото искаш.
Снимката която показваш е от ХС ,но това не значи че причината е харп.
Нормално образуваните облаци и те се държат така,и са документирани много отдавна.

Знам че звучи абстрактно ма и света не е много фактически.