Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 979419 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2010 -: Октомври 12, 2012, 15:55:49 pm »
Преди известно време ми попадна книгата на Ян Ван Хелсинг  "Третата Световна Война " ; -  двоен агент на илюминати, роден в Бавария.
В книгата са описани виденията на различни ясновидци в миналото и са тълкувани от самия него на достъпен език за конспиратора.

http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=37134

Ето някой извадки от книгата, които са свързани с бъдещето развитие на темата.

ЖЪЛТАТА ЛИНИЯ

"Към небитието Западът постила път
от Черното море до този бряг...
Наполвина на Бавария широк,
изчезва в него всякакъв живот.

Над Прага, София и Ханзовия град
ръката Божия се вдига...
жълт прах на Изток с вятъра лети,
по дирите му чумата върви .....

Видение на Ирлмайер :   " Пред мен стои Земята, като сфера, към която се приближават бели гълъби ( самолети... ), които хвърлят някакъв жълт прах между Черно море и Северно море. Правят линия на смъртта.., права като стрела от Черното до Северното море и широка, колкото Бавария. В тази зона вече няма да може да расте и стрък трева, камо ли да живеят хора. Линията е дълга ...който я пресече умира...
Хората, които са на отсамната страна не могат да преминат оттатък, а онези оттатък не могат да дойдат отсам.

Описанията на т.н. жълта линия на смъртта са видяни и описани и от други ясновидци и са отразени с подробности  в книгата, но за тях сега няма да пиша.

Цитат
Преди малко говорих с нея по скайп и я попитах какво е положението с кемтрейлите в Германия. Отговори ми, че в Германия не са разрешени и там НЯМА пръскане. Това автоматично, поне за мен, означава, че в България са разрешени.

Кой ти я каза тази глупост, вчера бяха нашарили небето  "шахмат"  да се играе на него.... :mad:

Неактивен Dom

• Четящ
  • *
  • Публикации: 92
« Отговор #2011 -: Октомври 12, 2012, 17:13:18 pm »
Здравейте. Днес за първи път видях нещо, което не го бях виждал на живо никога до сега.
Пелената на химическите следи както си беше хомогенна в рамките на няколко секунди се превърна ето в такова нещо:

Снимката не е моя в интернет я намерих. Нямаше с какво да снимам и само ги изгледах. За да се получават тези вълни в небето, моделират "пелената" с HAARP или подобни аналози, според мен. Беше сутринта около 10:00 - 10:20 часа. След известно време, не повече от половин/една минута вълните в облака изчезнаха и пак си стана плътен без да се забелязват вълните в него.
Какво се цели да се получи, чрез тези вълни, някой знае ли?
И аз го видях, над Варненско.
И да ви споделя нещо. Открай време чета публикации за кемтрейлите, но не им обръщах много внимание, като че ли не ми се искаше да вярвам, че някои жители на тази планета могат да бъдат толкова глупави и жестоки и да тровят всичко наред. От където и да го погледнех, не намирах полза за никой, та даже и финансова, ако щете. Както и да е. Преди два-три дена се загледах в един самолет и забелязах, че следата му изчезва малко след него. И тогава ми светна голямата лампа  :shok:- защо на този самолет дирите изчезват, а на много други се точат с часове по небето в различни форми и големини? И разбрах, че има някаква истина в цялата тази история. Разбира се, убедените открай време в съществуването на кемтрейлите може и да ми се смеят. Значи можеш да изтърсиш пред един човек една торба доказателства и свидетелства - като не иска да вярва, не вярва. Обаче беше достатъчно един такъв момент, когато забелязах неволно този самолет, за да ми светне лампата - и то червена! Интересно, нали?

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #2012 -: Октомври 12, 2012, 17:38:15 pm »
Ето как е отразен протеста от вчера.
http://tv7.bg/news/9479732.html
http://www.sofia-press.com/политика-и-общество/общество/граждани-направиха-успешен-флашмоб-за-чисто-небе

zvezdi4ka тихо да не събудим българите.  :-X
atila777 ама това последното не са ли обикновени облаци?
Иначе пак ли има пожар на Витоша? :o

Kalan прости ми, че не ти отговорих по- рано. Според мен това са ИЗКУСТВЕНИ облаци...Така мисля аз.
bojinkata Убий простака с мълчание. :i_am_so_happy:
Поздрави.  :hi:
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #2013 -: Октомври 12, 2012, 17:46:01 pm »
Здравейте. Днес за първи път видях нещо, което не го бях виждал на живо никога до сега.
Пелената на химическите следи както си беше хомогенна в рамките на няколко секунди се превърна ето в такова нещо:

Снимката не е моя в интернет я намерих. Нямаше с какво да снимам и само ги изгледах. За да се получават тези вълни в небето, моделират "пелената" с HAARP или подобни аналози, според мен. Беше сутринта около 10:00 - 10:20 часа. След известно време, не повече от половин/една минута вълните в облака изчезнаха и пак си стана плътен без да се забелязват вълните в него.
Какво се цели да се получи, чрез тези вълни, някой знае ли?

Здрасти френд,имам чуството че те провокират причини подобни на моите.
Откакто наблюдавам небето формата на тези облаци винаги ми е била по интересна като смисъл.
Ето накратко кво мисля.
Това както можеш да се досетиш е "нормално "явление"според учените.
Предлагат се скалъпени измерни версии,като поведението на вълните в морето.Според тях когато две материи са сблъскат се получава вълна.И това е така,но за съжаление не дава отговор на съзнанието.Просто едно механично обяснение , което не дава никво обяснение за източника на енергия.
В същото време по задълбочения анализ показва други причини за поведението на материята.
Доказно е че честотните сигнали също могат да подреждат материята.Именно това според мен е природата на това явление.
Електромагнетизма на материите играе в цялото условие.Всичко това са причини от истинските нива на игра.
Харп е система за импулси,но лично според мен не оказва влияние на облаците,освен ако не е имало харп в миналото..Теориите за сателитните сигнали също е тъпа,не вярвам че имат мощността да огънат материята на атмосферата ни,пък и те не са съществували преди.Твърди се че тези облаци са нормални поне за последните 100 години.
От къде идват тези мощни импусли.От вътре или от вън.Това е странното.
Защо тези облаци не са  с естествените хомогенно -фрактални състояния на облаците с които сме свикнали.
Според фанатичните ми схващания в абсолюта(там където няма намерения)  няма геометрия.Всички геометрични проявления са форма на разум и съзнание.
Затова за сега вярвам че това е форма на съзнание проникващо в нашето измерение и огъващо материята ни .Измерение е всичко това което наблюдаваме.(чуства и  форми)
По принцип има връзка между абсолютно всички наблюдавани събития .Едни от най мощните причини които ни пробутват учените са слънчевите изригвания,та според мен ако разширим кръгозора си нищо чудно да открием връзка между двете наблюдения.Връзки колкото искаш.
Снимката която показваш е от ХС ,но това не значи че причината е харп.
Нормално образуваните облаци и те се държат така,и са документирани много отдавна. :hi:

Знам че звучи абстрактно ма и света не е много фактически. :hi:
« Последна редакция: Ноември 08, 2012, 21:03:15 pm от Mirotvorec »

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #2014 -: Октомври 12, 2012, 17:57:55 pm »
Най-популярната облачна класификация е съгласно латинската линейна система, която подрежда облаците главно по височина на образуването им и според техния външен вид. Повечето облаци попадат в една от десетте основни групи, като съществуват разбира се много подгрупи, комбинации, формации и вариации

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #2015 -: Октомври 12, 2012, 19:17:44 pm »
Здрасти френд,имам чуството че те провокират причини подобни на моите.
Откакто наблюдавам небето формата на тези облаци винаги ми е била по интересна като смисъл.
Ето накратко кво мисля.
Това както можеш да се досетиш е "нормално "явление"според учените.
Предлагат се скалъпени измерни версии,като поведението на вълните в морето.Според тях когато две материи са сблъскат се получава вълна.И това е така,но за съжаление не дава отговор на съзнанието.Просто едно механично обяснение , което не дава никво обяснение за източника на енергия.
В същото време по задълбочения анализ показва други причини за поведението на материята.
Доказно е че честотните сигнали също могат да подреждат материята.Именно това според мен е природата на това явление.
Електромагнетизма на материите играе в цялото условие.Всичко това са причини от истинските нива на игра.
Харп е система за импулси,но лично според мен не оказва влияние на облаците,освен ако не е имало харп в миналото..Теориите за сателитните сигнали също е тъпа,не вярвам че имат мощността да огънат материята на атмосферата ни,пък и те не са съществували преди.Твърди се че тези облаци са нормални поне за последните 100 години.
От къде идват тези мощни импусли.От вътре или от вън.Това е странното.
Защо тези облаци не са  с естествените хомогенно -фрактални състояния на облаците с които сме свикнали.
Според фанатичните ми схващания в абсолюта(там където няма намерения)  няма геометрия.Всички геометрични проявления са форма на разум и съзнание.
Затова за сега вярвам че това е форма на съзнание проникващо в нашето измерение и огъващо материята ни .Измерение е всичко това което наблюдаваме.(чуства и  форми)
По принцип има връзка между абсолютно всички наблюдавани събития .Едни от най мощните причини които ни пробутват учените са слънчевите изригвания,та според мен ако разширим кръгозора си нищо чудно да открием връзка между двете наблюдения.Връзки колкото искаш.
Снимката която показваш е от ХС ,но това не значи че причината е харп.
Нормално образуваните облаци и те се държат така,и са документирани много отдавна. :hi:

Знам че звучи абстрактно ма и света не е много фактически. :hi:

Това са си облаци, стига сте се занимавали с глупости:)
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #2016 -: Октомври 12, 2012, 19:34:23 pm »
fry, нищо ново не ни показваш. Ние тук говорим за съвсем други облаци, които се получават от следите на самолетите-пръскачи, оставащи дълго време след тях. Тази снимка я има и в учебниците по физика, ама клиповете от форума са "спестени". Няма ги. Сега в САЩ се сетиха и почнаха да обработват и учениците, видно пак от темата.
         Лично ти благодаря за фотосите, доказващи че пръскането е започнало още от края на 50-те години. Този период ни се губеше. :hi:
         atila777, направи ли ти впечатление, че опозицията се появи изведнъж, като по сигнал и пак така, като по сигнал, изчезна?
« Последна редакция: Октомври 12, 2012, 19:38:14 pm от bojinkata »

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2017 -: Октомври 12, 2012, 19:38:46 pm »
fry, нищо ново не ни показваш. Ние тук говорим за съвсем други облаци, които се получават от следите на самолетите-пръскачи, оставащи дълго време след тях. Тази снимка я има и в учебниците по физика, ама клиповете от форума са "спестени". Няма ги. Сега в САЩ се сетиха и почнаха да обработват и учениците, видно пак от темата.
         Лично ти благодаря за фотосите, доказващи че пръскането е започнало още от края на 50-те години. Този период ни се губеше. :hi:
Изкривявате си мисленето в неправилна посока :) ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ,ЕДНО СИ БАЕ :) Иначе,опозицията си има и друга работа,но от време на време наглежда хахахахахахах

Неактивен Пурку

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 317
  • Ти 'ше си лягаш ли?
« Отговор #2018 -: Октомври 12, 2012, 20:03:53 pm »
И да ви споделя нещо. Открай време чета публикации за кемтрейлите, но не им обръщах много внимание, като че ли не ми се искаше да вярвам, че някои жители на тази планета могат да бъдат толкова глупави и жестоки и да тровят всичко наред. От където и да го погледнех, не намирах полза за никой, та даже и финансова, ако щете. Както и да е. Преди два-три дена се загледах в един самолет и забелязах, че следата му изчезва малко след него. И тогава ми светна голямата лампа  :shok:- защо на този самолет дирите изчезват, а на много други се точат с часове по небето в различни форми и големини? И разбрах, че има някаква истина в цялата тази история. Разбира се, убедените открай време в съществуването на кемтрейлите може и да ми се смеят. Значи можеш да изтърсиш пред един човек една торба доказателства и свидетелства - като не иска да вярва, не вярва. Обаче беше достатъчно един такъв момент, когато забелязах неволно този самолет, за да ми светне лампата - и то червена! Интересно, нали?

Добре дошъл Dom . Добре дошъл не във форума, а сред осъзналите се. Имам чувството че съм Морфи и те посрещам в Зион. :) Малко късно се "събуждаш", то не остана време, но по-добре късно отколкото никога. :) Не искам да ти се правя на остроумен, но тепърва предстои да узнаеш, колко много не знаеш. Т.е. занапред в стеремежа си да узнаеш ще осъзнаваш единствено незнанието си, което все пак ще е доста голям еволюционен "скок" на фона на останалите, които продължават да спят. Не става дума само за кемтрейлс, а за още много други неща, за които се надявам също да ти светне по една червена лампа... :hi:

Не става дума само за облаците, а че наблюдавах с очите си, как в рамките на няколко секунди се променя пелената на кемтрейла от хомогенна пелена в пелена на вълни както е показано на снимката. Такова нещо виждам за първи път, въпреки че преди това съм чел изказвания на други, които са ги наблюдавали - обаче не съм им обръщал достатъчно внимание. Съвсем друго е да видиш пред очите си, как се моделират облаците.
Радвам се че сподели твоето виждане, само се надявам да не почнеш да ни го налагаш като fry.
« Последна редакция: Октомври 12, 2012, 20:15:51 pm от Пурку »
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #2019 -: Октомври 12, 2012, 20:09:03 pm »
Dom, с 14 изречения си написал цялата истина за ХС. Дано и другите се събудят.

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2020 -: Октомври 12, 2012, 21:03:38 pm »
http://info.meteo.bg/clouds/index.php?glaven=sredni Малко информация,за тези които не знаят за формирането на облаците.

Неактивен x_name41

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #2021 -: Октомври 12, 2012, 21:47:16 pm »
http://info.meteo.bg/clouds/index.php?glaven=sredni Малко информация,за тези които не знаят за формирането на облаците.
А така фру, дай им малко да се образоват за да не плямпат врели некипели занапред. :D
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #2022 -: Октомври 12, 2012, 21:57:04 pm »

Ти след малко ще кажеш, че и рептили няма. :D

Работата е там, че не можеш да отречеш очевидното. ;) Когато следата остава след самолета, изведнъж прекъсне за момент и после пак започне да се появява - няма друго обяснение освен chemtrail. Пръскачите просто свършват единия резервоар със химикали и превключват на другия. :(

Експерименти с обгазяване, химикали и бактериално разпространение чрез самолети над цивилно население има още от... 50-те години. О, изненада. ;)
« Последна редакция: Октомври 12, 2012, 22:03:57 pm от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #2023 -: Октомври 12, 2012, 22:02:04 pm »
bojinka , днес си писал първо в 12:27...и споделяш,че в Пловдив се работи!...Тук ще вметна,че днес 7:20 пушейки кафенце на балконче,гледах как обработваха ИЗГРВВА,който се пада м/у Пловдис и Сф,7 сутринта.....,имах готови черти на изток,а и си повтаряха...  :---
Демек...схващаш аксинометричната времева права-крива...  :-X
Пурку , ВЪЗМОЖНО Е, ПРИРОДНО МУ !...  8)
Но имайки предвид датата,няма как да подсиля подозрително виждане,като нямам лично наблюдение...твърде наивно ще е,но... HAARP?!...  :o
fry , евала...добра намеса с фотото... Но,винаги/никога в този бранш не можеш да се дповериш на пълно,без лично наблюдение на обсъждащото се... Субективното и обективното мнение,е доста тънка нишка... А учените,маааани ги...  :drinks:
think about this...  :praising:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #2024 -: Октомври 12, 2012, 22:16:18 pm »
Таз, значи точно си виждал началото на "облаците", които аз в последствие наблюдавах, вече разложени и готови да паднат над главите ни. :hi:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27