Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 979280 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1935 -: Октомври 07, 2012, 16:55:22 pm »
Ти покрай тоя форум се образова на тема chemtrail/contrail, че направо вече могат да те вземат за сътрудник в НАСА към някое авиационно поделение. :)

Обясни и още нещо: защо следите от chemtrails излизат веднага след самолета, а следите от contrails има няколко метра разстояние и едва тогава почват да кондензират?
Понеже ти смяташ, че няма разлика между chemtrails/contraols, обясни защо следите на едни самолети започват директно след самолета, а на други самолети има разстояние няколко метра и едва тогава почват да кондензират?
Абе човек,ти тъп ли си или се правиш на такъв? Абсолютен Еленковец......Ти,изобщо направи ли си труда да прочетеш за видовете двигатели и тяхната работоспособност?  Чудя се, да се смея или да плача като гледам как ходите по институции, средства за масова информация и изобщо всякак се опитвате да създадете масова истерия – с едно твърде наивно и очевидно лъжовно твърдение. Естествено е, че първо ще ви помислят за луди, ако настоявате – ще ви се подиграват, а ако продължите да игнорирате всякакви опити за комуникация с вас – ще бъдете игнорирани. Обяснявано ви е много, много, много пъти че това което виждате наистина са абсолютно нормални кондензационни следи и че те имат различна устойчивост в зависимост от конкретните атмосферни условия. Твърдението, че нормалните кондензационни следи са кратко живеещи и задължително изчезват за секунди или минути, не се основава на никаква логика, още по-малко пък на научни изследвания. Това е лъжа, една гола лъжа. Не можеш да разполагаш огромна конструкция от твърдения, преподложения и страховити конспиративни теории – основаващи се само на една гола лъжа. Хилядите ви „доказателства“ не са нищо повече от снимки на естествени атмосферни явления, гарнирани и поднесени в различен аранжимент. Филмите, които сочите като доказателство са направени по същия начин – с лъжи и манипулации. Непрестанното и упорито повтаряне на лъжа не може да я направи истина.

Неактивен Мислящ

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #1936 -: Октомври 07, 2012, 17:00:54 pm »
      МислЯщия, ти какво мислиш, че тази следа е оставена от  извънземните? Това го видях с очите си и никакви твои писаници не могат да ме убедят в противното. Ако искаш факти - снимки, филми и мнения на хора от цял свят прочети темата. Успехи. Не ми натрапвай мнението си ако обичаш. Давай само факти, пък аз ще разсъждавам върху тях.
            Z-931, правилно, щом нямаш доводи за противното, най-добре се оттегли. Достойна постъпка. Поздрави.

Тази следа ти обясних какво е - факт, а пък ти ако искаш да оборваш завихрянето от двигателите - успех - само не знам дали си се качвал на самолет и дали си се приближавал до двигателите на самолет докато е на земята или докато излита. Пак ви казвам - всички самолети имат възможност да оставят следи, и няма никакви химически следи.

Успях да се добера до последните снимки на химически следи - представям ви ги тук
 :blum1:

« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 17:09:13 pm от Мислящ »

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #1937 -: Октомври 07, 2012, 17:04:44 pm »
А-а има си химически следи. Да не забравяме за самолетното гориво. И до там с химията. :D
Dreams are messages from the deep.

Неактивен Мислящ

• Четящ
  • *
« Отговор #1938 -: Октомври 07, 2012, 17:08:34 pm »
А-а има си химически следи. Да не забравяме за самолетното гориво. И до там с химията. :D
Керосина ли - той не остава "следи".
Конспираторите си тъпчат на 1 тема " има ги, има ги знам ", но са коне с капаци - пуснали са ги по 1 път и с капаци на главата да могат да гледат само направо без да мислят реално как би се транспортирало това гориво, защо след като участват ХИЛЯДИ души никой не се обажда и т.н.. - защо няма реални снимки и видеота на "пръскане" - а виждаме само някакви следи, които съвсем ясно се вижда, че не са никакви химически следи -  а пък конспираторите си знаят - "има ги, има ги - точка по въпроса". Трудно се спори с конспиратори, защото колкото и факти да представяш той ти казва - " те лъжат - не е вярно това, аз си знам", но като попиташ за факти - дават се части от нещо, което дори не е ясно какво е, но пък конспиратора вече се мисли за експерт по темата без да познава нито 1 факт или да има някаква диплома.

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #1939 -: Октомври 07, 2012, 17:13:18 pm »
Следи(като тези от парата) може и да не оставя(edit: всъщност оставя и добър пример за това е B-52: http://www.globalsecurity.org/wmd/systems/images/b-52g-dfst8712398.jpg ), но химикалите при горенето се извхърлят в атмосферата, няма къде да отидат. Дали някои хора си мислят, че точно с тези химикали ни "пръскат"? Някъде из темата може и да е имало резултати от проби на въздуха, но не си спомням за подробности.Следи(като тези от парата) може и да не оставя, но химикалите при горенето се извхърлят в атмосферата, няма къде да отидат. Дали някои хора си мислят, че точно с тези химикали ни
Dreams are messages from the deep.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1940 -: Октомври 07, 2012, 17:50:49 pm »
Някой питаше как стават тези работи -  бидони, цистерни, багажи. Ето:

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/environment/humans/chemtrails/news.php?q=1348492307
    Преди мен Митковсен го е поместил, но някои колеги не са поглеждали темата, та завтарям. Дадено е всичко, как изглежда самолета отвътре, с контейнерите, схема на разположение в самолета и тн. Дори има интервю с пилотите. Не отричат, но и не съжаляват. Правят пари хората. Приятно разглеждане.

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1941 -: Октомври 07, 2012, 18:12:48 pm »
Честно казано тези "облаци"  Morning Glory  или "ХС" / незнам вече какво е / ме плашат.
Ако са облаци е добре.  :drinks:
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 18:26:18 pm от atila777 »
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1942 -: Октомври 07, 2012, 18:26:33 pm »
От час на сам,над СофетУ са пак на линия,безвредните разширяващи се чертички след самолетите там горе... Все на залез са особено активни,факт... Само дано не продължат и цяла нощ(когато няма начин да знаем,че го правят)...  ???
П.П.: Абе има начин,на сутринта...  8)
П.П.2:ИЗВЪН ТЕМАТА... Каня на кино от 20:20ч.,"Заразно зло-5" в АйМакса... Среща в 19:50 на ъгълЪ долУ на вън...  :flag_of_truce:
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 18:34:14 pm от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Мислящ

• Четящ
  • *
« Отговор #1943 -: Октомври 07, 2012, 18:28:28 pm »
http://contrailscience.com
 ВСИЧКО С ФАКТИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРОМИТИТЕ КОНСПИРАТОРСКИ МОЗЪЦИ

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1944 -: Октомври 07, 2012, 18:37:58 pm »
За тебе ИГНОР млади момко/моме... Говори ми на лични или тук,на български,с думички! А не,некви линкчета и на латиница... Казвал съм го много пъти,така няма как да ми дадеш наклон за съмнение в мойто мислене!...  :negative:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен epsiloni

• Четящ
  • *
  • Публикации: 19
  • ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ
« Отговор #1945 -: Октомври 07, 2012, 18:38:04 pm »
Някой питаше как стават тези работи -  бидони, цистерни, багажи. Ето:

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/environment/humans/chemtrails/news.php?q=1348492307
    Преди мен Митковсен го е поместил, но някои колеги не са поглеждали темата, та завтарям. Дадено е всичко, как изглежда самолета отвътре, с контейнерите, схема на разположение в самолета и тн. Дори има интервю с пилотите. Не отричат, но и не съжаляват. Правят пари хората. Приятно разглеждане.

ама това пътнически самолет ли е? и защо след заглавието има въпросителна?

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1946 -: Октомври 07, 2012, 18:46:22 pm »
tazmdg, щом сега ръсят над София, значи утре сутрин да ги чакаме готови над Пловдив. Видя ли рекламата на чайниците в темата. Ще си купя.
                Приятно гледане. Аз сега си пускам "Жега" с Рде Ниро, Ал П и друга плеяда готини пичове.
                epsiloni, в главата ти само самолети. Това е чертеж на каруца с реактивни мотори. Имам и имената на каруцарите. :D
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 19:00:32 pm от bojinkata »

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #1947 -: Октомври 07, 2012, 19:09:34 pm »
Роднина ми прати линка с още няколко подобни за така наречените "химически следи" - понеже до 89-та година имам доста часове като летец прихващач миг 23mla / миг 21 пфм в летището в Габровница  - общо взето работата на прихващачите е да стоят на пост при радистите и да имат пълна готовност ако има някакъв обект до 1 минута да е във въздуха и да се провери, опише, да се свържем с него ( винаги излитат 2 самолета ), ако е вражески ( разбирайте всякакъв но не Български ) да се придружи до базата за повече информация. Малко се отклоних от темата, всъщност имам доста неща за писане, но в някои други раздели, особено за прихващането на обекти и радистите.

По темата -  "химическите" следи ги има от ужасно много време, единственото вярно в: "химически следи" е, че са следи. Понеже изчетох доста теми в интернет и доста хора се заблуждават и споменават една широко разпространена лъжа : " нормалните следи изчезват бързо след самолета" -  абсолютна лъжа, лично на мен ми се е случвало  излитаме сутрин,а следите остават чак до вечерта - е да ви кажа - не сме пръскали с нищо :)  - както се показаха снимки в темата на "кемтрейлс" от втората световна - е и тогава ли са пръскали? Не - просто обикновени кондензационни следи, които са същото нещо като облаците - облаците са следствие на конзация на отмосферната властност,  самолетните следи - под влиянието на двигателя и завихрянето, които се получава.

Другото, което е - доста снимки са дадени от обикновени самолети, където се казва, че това са кемтрейлс - сега военни самолети ли пръскат само или всякакви? Ако е второто - защото явно да - няма как постоянно да минават военни самолети нали?

Граждански авиационни самолети няма как да "пръскат" каквото и да било - защото трябва да имат скрити резервоари - по тази логика всяко 1 летище трябва да участва в тази конспирация - зареждане -  проверка - персонал. Значи са замесени - персонал + летци + радисти + механици + шофьори на дадения газ - откъде идва това, което пръскат? Как го пренасят до различните летища? Значи участват множество правителства?  Като се замисли човек усеща колко много се съсипва самата "теория" за химическите следи, защото няма прости обяснения като например - военни или граждански самолети пръскат? - Как пренасят до летищата химикалите? Искам да ви кажа, че ако си пилот няма как да не знаеш, че под теб има няколко тона химикали, което трябва да ни води на мисълта, че всички пилоти са замесени в конспирацията? - по 2 или 3 пилота на самолет, а да не говорим, че всеки самолет минава преглед преди да излети, който се проверява от 3ма души.
А на някои снимки следите са с голяма гъстота заради честия брой преминаващи самолети - както казах - лично на мен ми се е случвало следите от моите пикирания и прелитания да си ги наблюдавам чак до вечерта.

Та това "пръскане" би въвлякло стотици, даже хиляди души в тази "конспирация", което разбирате е невъзможно - летците не ги извикват след като завършат на инструктаж как и кога да пръскат химикали.
При студено време, когато духаме с уста във въздуха, също се образуват такива "пари" - разбира се в миниатюрен размер, но начина на образуване е същия както при самолетите и не се чудете ако такива пари преобразуват в облаци - те са едно и също нещо - няма разлика между парите и облаците.

Здрасти ,всичко това което казваш е чудесно, и абсолютно нормално ,и не виждам причина да не те разбера.Всъщност най лесно ми е да се съглася с теб.По трудно ми е да разбера ,защо не допускаш ВЪПРЕКИ ВСИЧКО да има и поне малко от другата реалност.
 Според теб на някой би ли му попречило насред цялата НОРМАЛНа история да твори и малко от тая дето не вярваш.Това няма как да докаже никой.....
 Когато човек вярва в нещо винаги намира думите за да докаже че е прав.Това не значи обаче че религията му е истина.
Тук става въпрос за страховете и липсата на информация на търсещите,не за религиозния фанатизъм с който слепо защитаваме тази и онази вяра. Секакви излишни емоции са признак за неувереност.
 В този контекст е достатъчно да имаш какъвто и де е било враг или страх за да се впишеш в смисъла на темата.Разберете ме правилно,аз съм с вас,НО за да убедите търсещите ЗАЩО това е така,ще трябва да докаже,че вие не се страхувате от нищо.Други версии на страх ли ще предложите.... :unknown:

Нещата не са много сложни.Направо са си прости. :hi:

Вече не може да се крие, че се променя земната атмосфера, това е факт! Аз искам да знам коя сила прави това, защо го прави в последните времена толкова нагло и дори без и да се крие пръскането, защо така се разбързаха, искам и да знам ЗАЩО правят всичко това и няма ли сила, която да спре това тровене!!! Края на ИГРАТА Е, знам, но когато едната страна грубо нарушава ПРАВИЛАТА и почва да се изживява като "големи богове", трябва да има и СИЛА-АРБИТЪР, която да накаже нарушилите правилата! За сега само виждам, че нарушителите са все по-безочливи и по-нагли и мислят че нищо не може да ги спре! Или това е предвидения край за ИГРАТА? Така ли е? Не искам да е така, НЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА, не може да е така!!!
Точно така трябва да има отвратително важни причини за това.(съзнанието търси)
Така че развръзката  наистина предстои. :hi:

Искам и да споделя един случай на ХС с вас,на мен ми се стори интересен.
 преди около 2 седмици В един от късните следобеди небето над югозападна София се разчертаваше по план график.
В небето беше абсолютна супа от секви самолети с секви следи.
Забелязах двойка самолети летящи на една и съща височина ,доста близо един до друг.Единия беше оставил следа , а другия си беше съвсем нормален.Помолих хората с който бях на терасата и си говорим по темата да забележат видимата разлика.След около минута,обаче познайте какво се случи.Нормалния изведнъж стана ненормален. :lol: :lol: :lol:
От този пример за себе си разбрах,че въздушните ями ,и типа двигател не са обяснение за разликата в следите.
Смятайте че преди да се случи това самолетите са летяли заедно от видимия хоризонт до момента на внезапната смяна.Много време.
От този пример също разбрах че потенциално всеки един самолет може да бъде в нормален и ненормален режим на работа...... :hi:Е тва е .
 Остава липсата на всякво обяснение,защо по дяволите е толкова насрано  и сиво небето,като никога не е било такова в следствие на въздействие от самолетите.Излиза че на практика нормалния самолетен трафик променя климата и предизвиква замърсяване.Така че темата има безкрайно много причини да съществува и безкрайно много причини за да няма яснота. :hi:

.

Неактивен epsiloni

• Четящ
  • *
  • ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ
« Отговор #1948 -: Октомври 07, 2012, 19:12:59 pm »
tazmdg, щом сега ръсят над София, значи утре сутрин да ги чакаме готови над Пловдив. Видя ли рекламата на чайниците в темата. Ще си купя.
                Приятно гледане. Аз сега си пускам "Жега" с Рде Ниро, Ал П и друга плеяда готини пичове.
                epsiloni, в главата ти само самолети. Това е чертеж на каруца с реактивни мотори. Имам и имената на каруцарите. :D

и ние на село имаме такава каруца ама е дървена и с магаренце. ти от кое село си?

Неактивен epsiloni

• Четящ
  • *
  • ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ
« Отговор #1949 -: Октомври 07, 2012, 19:22:42 pm »

Ти " Мисл(Я)щ " или "мислещ" си ?..........    :o...

Z-931, защо си сложил номер 931, а не 932  :o...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27