Днес така се случи, че ЦЯЛ ден съм в движение из квартала в който живея...Излизах, прибирах се, пак излизах, така сто пъти, буквално ЦЯЛ ден тичам по задачи. Кемтрейлса го видях още сутринта при първото ми излизане около 10 часа сутринта: отсечки, начертани на чистото тъмносиньо септемврийско небе. Дебели къси отсечки. Около 3-4 броя. Успоредни една на друга. До тук нищо особено. Цялата работа е там, че въпреки, че подухва лек вятър цял ден, тия отсечки все още /в този час, в който пиша поста си/ си стоят на мястото - малко са се поразляли, но не както друг път: не са станали на бежови облаци, а си стоят бели отсечки. Обикновено кемтрейлса се разстила за час-два. А тука говорим за цял ден. И не, не са облаци, ще кажа за онези, които се канят да ми се присмеят, а си е кемтрейлс, различавам ги чудесно. Снимах, обаче с най-калпавата снимачка на старото ми телефонче /нямам в момента друго под ръка/ и не става за показване.Имам чувството, че нещо са променили в нещата. Такова нещо не бях виждала: чертата да си стои черта цял ден над главата ми.