Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 985944 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1590 -: Август 14, 2012, 12:24:59 pm »
Arcane, преди няколко страници оставих кофти снимка на която РОЗОВОТО в никакъв случай не е от Лунно осветяване!!! Предложението ти го отхвърлям... С най-добри чувства. Наздраве на всички именници днес като мен,с име-Мартин!  :drinks:  :dance2:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #1591 -: Август 14, 2012, 12:36:52 pm »
Преди седмица в централна Италия бяха много ранобудни - в 6:30 сутринта имаше следи на 1-2 часа.
Във Венеция си рисуваха фигурки - има снимка на миналата страница. Там в лагуната е голяма влага, но времето и на 2те места беше 35-6 градуса.
What's done in the dark will be brought to the light

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1592 -: Август 14, 2012, 18:30:50 pm »
Днес им правя евала за положения творчески труд там горе на небето! Задобряват,но си остават грубяни...,т.е. определено постигат сериозни резултати с къде-къде по малки ИЛИ невидими положени сили... Да не ставам банален,оставам една снимка от 18:00 часа,БЕЗ КОМЕНТАР...

Наздраве на именниците...  :drinks:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #1593 -: Август 14, 2012, 19:25:43 pm »
И от мен евала, майстори пилоти.
Имаме си много красива бяла пелена.

Не мога да им проумея щуротиите. Дори на няколко градуса по-топло от големите жеги в България края на миналия месец имаше стабилно пръскане в съседните държави. А не е като да е имало захлаждане след това.

Честито и поздрави на именниците  :drinks:
« Последна редакция: Август 14, 2012, 20:55:16 pm от saygoodbye »
What's done in the dark will be brought to the light

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #1594 -: Август 14, 2012, 21:47:52 pm »
tazmdg,

явно розовото в поста на Black Adder ти е направило впечатление доста. За твое сведение само, нарочно е написано така (с правописна грешка) заради иронията, която се влага в поста, и която ти явно не усети.

Жив и здрав.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1595 -: Август 14, 2012, 22:40:12 pm »
И от мен евала, майстори пилоти.
Имаме си много красива бяла пелена.

Не мога да им проумея щуротиите. Дори на няколко градуса по-топло от големите жеги в България края на миналия месец имаше стабилно пръскане в съседните държави. А не е като да е имало захлаждане след това.

Честито и поздрави на именниците  :drinks:
    Прав си. Но просто търся някакво разумно обяснение за тази пауза, тк  и миналата година по това време имаше подобно затишие и след това пак почнаха. Някой ако има други идеи да сподели.

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1596 -: Август 14, 2012, 22:51:18 pm »
Днес отново чертаеха над София  / както обикновенно/ и забелязах, че облаците са "разпардушени" ако мога така да се изразя и след това стават Розови  ::) .
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #1597 -: Август 15, 2012, 17:02:21 pm »
Значи остава да обединим наблюдения и да видим дали розето  е следствие на химикала.Днес ми направи впечатление че опитаха да разчертаят ама не им се получи атмосферния фронт се обърна и облаците изчезнаха от палещото слънце.А когато е супер  жега няма предпоставка за образуване на прикриващи облаци.По късно наш колега ще побликува  снимки началото на днешния неуспешен опит"поне засега".Има брутални трейлове които и най големия скептик няма да може да обясни.Идеята ми е че и на въглища да бяха пак не могат такава пушилка да напраат. :hi:Казвам неуспешен опит защото,пуснаха два три гигански тр. и спряха.
 Искам също така и да ползвам канала за да споделя с наблюдателите на небето едно друго явление или по скоро усещане, а именно че има дни когато дневната светлина е по ярка и по бяла
 от когато и да било.Толкова е бяла ,че съзнанието започва да има усещане за светлина.....Днес ми се видя такъв денят.Интересно ми е имали ли сте подобни усещания.
« Последна редакция: Август 15, 2012, 18:21:48 pm от xнещо »

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #1598 -: Август 15, 2012, 18:46:20 pm »
Ето,няколко снимки от деня и от мен :)

След кратка пауза,отново на работа,все едно бяха отпуска :D
Долколкото розовото и аз го забелязох наскоро,мисля че е от самият химикал,след време се получава розово,те ако му сложат няква боя,мое го направят и зелено примерно.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1599 -: Август 15, 2012, 21:08:51 pm »
Опа,колегата xнещо...ето конкретните снимки от София 14:20...

Обзалагайки се кога ще напръскат,се оказа,че са сменили ъгъла на действие!... Което ми дава идея да питам bojinkata, пръскаха Софето на изток,това не дойде ли у Пловдив?...  :---
Отделно подхвана РОЗЕТО, за което админовете така и не разбраха,а направо взеха да се защиЩават...  :hi:
« Последна редакция: Август 15, 2012, 21:31:51 pm от tazmdg »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1600 -: Август 15, 2012, 21:51:06 pm »
tazmdg, дойдоха разбира се. Но имаше само една следа към 13 часа на северозапад, която много бавно, в течение на час-два се разстла в типичния "парцалив" облак. Въпреки че близо до земята много силно духаше, облака се движеше бавно.
    Друг въпрос ми възниква - Холивуд обедня по отношение на идеи, обаче химследите не иска да ги пипа като материал за сценарии. Явно Билдербергите/най-вероятно те стоят зад цялата работа/ здраво бият през пръстите по тази тема.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1601 -: Август 15, 2012, 22:06:59 pm »
Сега ще се опитам да затворя темата с РОАВОТО:flag_of_truce:
От 2 седмици търся отговор задоволяващ МЕ,ето и не задоволяващите МЕ резултати-FACK/t....на вниманието на админовете и останалите ПО-ЛЮБОПИТНИ,...приети са от 43-ти набор,усредненУ...поне 10 човека подобни...ТВЪРДЕНИЯ,ЧЕ... РОЗОВОТО сияние вечер,е повод да си убеден,че те чака последващ ВЕТРОВИТ ДЕН,за даденото място на наблюдение!!! Същите тези изчезващи хора ми припомниха,че на времето е нямало GPS/GPRS и кусур диез,намаше и радиоприемници с очакващото се времето(предтавете си,прогнозираното очаквано време)... Всяка тревичка и птичка си имаха занчение тогава,за предстоящото близко бъдеще!... Звучи като РОЗАВА научна фантастика,НО се окзфа ФАКТ,че за всичко това винаги се е знаело и не за пари................................................  :o  ???  :---
Порицайте ме,намерете сами истината!...  :writer:
Ако сам не си помогнеш,никакъв БОГ не си...  :-X

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1602 -: Август 15, 2012, 22:11:37 pm »
« Последна редакция: Август 15, 2012, 22:15:06 pm от atila777 »
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен Mavra

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #1603 -: Август 17, 2012, 12:09:10 pm »
Малко е стара, но сега я намерих. Мой приятел е заснел тази снимка на 16 януари. Какви "облачета" само...  ;)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/395567_3055113133985_152334907_n.jpg

Неактивен Mavra

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #1604 -: Август 17, 2012, 17:09:28 pm »
Нали?   :blum1:

Пропуснах да спомена, за по-незапознатите - снимката е заснета в центъра на град Пловдив. Не знам дали за вас е от някакво значение, но трябваше да се доуточня.  :D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27