Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978528 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен dogggg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1455 -: Юни 09, 2012, 21:19:34 pm »
Здравейте, отдавна следя темата и това е първия ми пост. Често използвам Google maps и днес нещо различно ме впечатли, а именно chemtrail снимка от сателит използван  за заснемане на София и окръг. Следата започва от бул. Цар Борис III(София) и завършва до село Алино(Самоковско).

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1456 -: Юни 10, 2012, 12:03:10 pm »
Ами като сте толкова впечатлени, измислете някакво противодействие!
И аз мога да цъкам снимки и какво от това?
Мерси за предупреждението да не излизам на открито. Но днес яко си изкарах в Южния парк без притеснения... или съм се преебала?
Принцесо,виждам че те сърби да пишеш по всяка тема.Случвало се е скоро и аз да издивея с/у темата за оргонита,но тука особено за кемтрейл,за мене,а като гледам и колегите в темата, поставяме снимков материал(а ти никога не си слагала),наблюдения,и леки коментари(тук си надъхана)....
Ти като си от раьона на Южняка...(и аз съм на близо)...имаш идеално поле за наблюдение на случващото се 'горе'.... Доста фрапантни АКЦИИ не си коментирала,а сега-хоп,коментари...
Какво да ти предложим,не знам...Споделяли сме идея да сваляме самолетите,ама нямаме необходимия арсенал!... Да се шокираш от химията горе,няма нужда...За любовта...,е нещо хубаво,сама ще си покаже,ще не избави ли...
Приятен ден от мен и по-късно мини под боровете на парка,кръглата градинката от към Вазов...Може да се запознаеш с доста съфорумци и да покоментираме на живо.  :drinks:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Mildo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 132
    • Thank You Buddy
« Отговор #1457 -: Юни 10, 2012, 12:08:36 pm »
Няма значение дали слънцето е скрито или не! Никой и нищо не може да спре енергията му, единствено светлината му спират от погледите ни,нищо друго :)

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1458 -: Юни 10, 2012, 19:09:12 pm »
Или активни действия или ще гледаме като телета на заколение!
Какви? : - Например протести пред министерския съвет и американското посолство. :mad: :negative:
А това  :--- надали ще помогне
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1459 -: Юни 10, 2012, 19:42:09 pm »
atila777 , точно така-АКТИВНИ действия! Точно моя пример го обмисли сериозно,както горе сериозно се работи. Ето какво имам аз предвид: Не ни чуват,а на другите им дреме,нали?! Мащабна операция,както е тяхната подкрепена със сериозно познание по м/у народна военна тактика и прочее,с още няколко идейни фази и перфектна организация се свалят самолети по едно и също време по цял свят(добър филм ще стане,сценария има и драма и всичко)...
Да не навлизам в подробности,че взели ми взели идеята за филм. За реален отговор от нас с подобни стъпки си е крайно,а и отнема сериозни финанси...
Пак порочен кръг!  :negative:  :bad:
« Последна редакция: Юни 11, 2012, 06:50:32 am от Mirotvorec »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
« Отговор #1460 -: Юни 13, 2012, 20:19:15 pm »
ЧЕТЕТЕ ЗНАМ ЧЕ Е ДЪЛГО АМА ТРЯБВА!

Mнозина продължават да считат, че тези бедствия са инцидентни проявления на „майката-природа", все повече нараства броят на хората, които са убедени, че те са изкуствено предизвикани, в изпълнението на вече известната от напътствените камъни в Джорджия програма за депопулация и плана за предизвикване тотален ХАОС по целия свят, който трябва да доведе до установяването на Новия световен ред. Мнозина учени също са убедени, че страшните земетресения и катаклизми, които се случиха през последните години и месеци, са следствие на технологията ХААРП, която официално се използва за мирни цели и научни проучвания, но всъщност всички доказателства сочат, че тя е превърната в едно съвременно и супермощно оръжие, способно да предизвика необратими и фатални промени в земната йоно- и магнитосфера! Документалният филм „Дупки в небето -- ХААРП и усъвършенстваната технология на Тесла" разкрива ценна информация за историята и развитието на технологията ХААРП, както и безспорни факти, доказващи нейната връзка с катастрофалните явления, които днес наблюдаваме. Ще имате възможност да чуете компетентното мнение на изтъкнати учени, специалисти и изследователи и лично да формирате вашето мнение по въпроса. Филмът отразява и мнението на някои учени, ангажирани в програмата ХААРП, но противоречията в техните изявления са очевидни, а твърденията, чрез които се опитват да оправдаят ХААРП като безопасна експериментална програма, противоречат на здравата логика в светлината на явните доказателства и факти.

Информацията, с която ще се запознаете, е от жизнено важно значение предвид на предстоящите в скоро време кардинални световни събития! Най-важното е да се научим да различаваме истината от лъжите и дезинформацията, които ни се поднасят всеки ден чрез масовите контролирани медийни групировки! Ето защо, изследвайте внимателно темата и се пригответе за тези събития до и през 2012 г. Защото филмът „2012" не е случаен , нито бе случайно неговото пускане по световните екрани през 2009 г.!

Неактивен x_name41

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #1461 -: Юни 13, 2012, 20:38:10 pm »
Смятам, че технологията хаарп няма нищо общо с идеите и разработките на Никола Тесла защото в хаарп се използват свч електромагнитни вълни докато Тесла използва съвсем друг вид вълни (тъй-като той се занимава предимно с електростатика и високи напрежения, предаване на електричество чрез електростатичен метод а не електромагнитен), което е от същественно значение и е неприятно, когато хората се опитват по този начин на базата на хаоса в медииното пространство да смесват различни неща, които от своя страна формират лъжливи неверни публикации и т.н., с наличие на истини и полуистини заблуждаващи и объркващи хората.
« Последна редакция: Юни 13, 2012, 20:43:02 pm от x_name41 »
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Неактивен sieskey

• Четящ
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #1462 -: Юни 14, 2012, 01:43:12 am »
Днес над Мадрид имаше много яко пръскане.Цялата сутрин небето беше на решетка,а към обяд се разстлаха като мантия.Слънцето се се скри за 2-3 часа.Докъдето ти стига погледа сива завеса.Най-интересното е че се сетих как да го проверя.Чукнах на сайта на gismeteo.ru да видя каква е прогнозата за днес в Мадрид и хоп изненада.Дават руснаците за сутринта и по обяд слънчево и нарисували едни слънца ама супер жълти.

Неактивен x_name41

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #1463 -: Юни 14, 2012, 02:34:55 am »
Колега sieskey аз по същия начин, като вас преди два три дни обявих че и над Пловдив беше пръскано с отрови при което Слънцето се скри при положение, че прогнозата беше за слънчево и ясно време цял ден, даже и снимки бях приложил но нещеш ли в един момент някой ми изтри поста, та дано да изтрият и вашия по тази логика за съжаление, просто недоумявам...
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #1464 -: Юни 14, 2012, 23:12:17 pm »
Ако нещо е изтрито, в която и да е тема, то не е, че админи и модератори са против мнението, а че мнението е против правилата на форума. Например, току що махнах "мнението" на sieskey, което беше нарушение по т.7 от правилата, за което получи и предупреждение.

x_name41, как разбра, че е пръскано с отрови, ти самият усети ли ги? Ти наистина ли вярваш на 100% на метеоролозите, вярваш в тяхната непогрешимост? Как изобщо даваш това като аргумент, че и се сърдиш за изтрити снимки и мнения. А после констатирате, че нивото на форума бил паднал.... Тази тема, с големият процент неоснователни и голи твърдения и снимки е доказателство за това. Преливате от пусто в празно, нищо ново не казвате, а и нищо качествено не предлагате като решение на проблема(проблем наистина има, но не гледате в правилната посока, образно казано).

Моля ви, ако решите да пишете-направете го по най-добрия начин-аргументирано и с чувство за отговорност към себе си и четящите, в противен случай ставате проводници на нездрави и подвеждащи идеи, ставате провокатори!
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
« Отговор #1465 -: Юни 18, 2012, 20:43:17 pm »
Хора защо спряхте да пишете така рязко? :o
Не ви ли пука поне малко за вас за децата ви/ни ?
Казах ви активни действия трябват, но никой не ме послуша....да не би да вие страм или страх?
Пишете това също може да се приведе към "Активни действия"  :( :---

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1466 -: Юни 18, 2012, 20:55:33 pm »
И миналата година по това време, за около 2-3 месеца ни бяха оставили на мира. В момента се радваме на чисто и безоблачно небе и прекрасно слънце. За това няма активност, няма повод. Дано изкараме така поне до септември. До колкото разбрах от друг пост, над Испания ръсят здраво.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1467 -: Юни 18, 2012, 20:59:14 pm »
Така е. При напълно ясно небе не смеят да пръскат. Прекалено ачик-ачик ще бъде.

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
« Отговор #1468 -: Юни 18, 2012, 22:28:24 pm »
И миналата година по това време, за около 2-3 месеца ни бяха оставили на мира. В момента се радваме на чисто и безоблачно небе и прекрасно слънце. За това няма активност, няма повод. Дано изкараме така поне до септември. До колкото разбрах от друг пост, над Испания ръсят здраво.
Е и от кога ? ? ?  8)

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1469 -: Юни 18, 2012, 22:53:51 pm »
Може би от 5-6 дни са спрели да пръскат. Едва ли е заради хубавото време, защото и друг път, при идеално небе са го правили на скара и боза. Но кой знае какви са им възможностите и плановете? Може да са закъсали и с материала - полиамидните нановлакна.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27