Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978695 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Iveta

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1425 -: Юни 04, 2012, 19:25:53 pm »
Заседанията на общинския съвет и комисиите по закон са открити. Могат да присъстват граждани, които да отправят въпросите си директно към тях. На някой, ако му се занимава да чуе бля-бля отговор може да пробва и там.

Съгласна съм с мнението на bojinkata, че далаверите са другаде, но не точно в Общината.
oтговорна съм за това което пиша, но не и за това което разбирате.

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1426 -: Юни 05, 2012, 01:25:58 am »
Само да кажа нещичко... От когато следя темата не съм казала че....в това нещо с което ни пръскат от горе има алуминиев окис, който ако попадне в нас ще ни докара до тежката болест алцхаимер / откачаш/ а най-лошото е че незнаеш кой си  :o :( :--- ::)
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #1427 -: Юни 05, 2012, 01:56:11 am »
Абе ръскат си перманентно, сега с какво не е толкова важно. В събота сутринта необичайно се пооляха.  :negative:

Неактивен Mildo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 132
    • Thank You Buddy
« Отговор #1428 -: Юни 05, 2012, 11:37:10 am »
Само да кажа нещичко... От когато следя темата не съм казала че....в това нещо с което ни пръскат от горе има алуминиев окис, който ако попадне в нас ще ни докара до тежката болест алцхаимер / откачаш/ а най-лошото е че незнаеш кой си  :o :( :--- ::)

Мм предполагам повечето хора запознати или следящи темата знаят както за него така и за другите тежки метали, има 2-3 основни информациони филма по темата. Ако си ги гледал ще знаеш, че квото и да попада в теб ако си суровоядец или вегетарянец тялото ти ги изхвърля и нямаш толкова сериозни проблеми :)

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1429 -: Юни 05, 2012, 11:54:00 am »
Има субстанции, които тялото не може да изхвърли и ги натрупва в подкожните мастни депа (от този факт следва да не се консумира сланина), костите, ноктите, косата. Не случайно косъмът е като хронологична карта на това, което си консумирал във времето.

Алуминият, например, може да се изхвърли хомеопатично.
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 11:58:15 am от sidewinder »

Неактивен Mildo

• Четящ
  • *
    • Thank You Buddy
« Отговор #1430 -: Юни 05, 2012, 19:09:07 pm »
Няма такива неща, от които тялото да не може да се пречисти.

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #1431 -: Юни 06, 2012, 22:02:35 pm »
Чувала съм, че някой вещества от цигарите се натрупвали в костите и им трябвало стотици години за да изчезнат.
Но хайде кажи примерно от радиация как може да се изчистим?

« Последна редакция: Юни 06, 2012, 23:19:14 pm от ₪ Eon ₪ »

Неактивен Iveta

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
« Отговор #1432 -: Юни 06, 2012, 23:39:03 pm »
Бих искал да поразсъждаваме върху това, че ако искаха да ни тровят незабелязано, защо не пръскаха само нощем да речем, когато хората спят и няма да видят какво става в небето? Аз лично не съм виждал да чертаят през нощта.

Моето скромно мнение е, че се ръководят от човешката дейност. През деня човек е активен и вероятността да прекара голяма част на открито е много по-голяма, а и тогава се храни, така че ударът за тях е многоброен, отколкото през ноща. А и вече знаем, че се използват в-ва, които директно атакуват клетката на молекулно ниво. Не е необходимо някакво време, за да се активират.

Докато през ноща това би изглеждало много по-съмнително за обикновения човек, тъй като все някой ще забележи, какво се случва на небето. Когато всичко около нас е тихо и тъмно, много ясно, че бихме отправили поглед към звездите. А през деня повечето хора забързани в сивото ежедневие с куп проблеми много рядко биха отправили поглед нагоре.

Вероятно всичко е строго съобразено и с часовите интервали на пръскане, и с възможността им за усвояване от човека, и всичко останало. Хронофармакологията се занимава с това, доколкото знам.
Китайският часовник на органите:
1 - 3am Черен дроб
3 - 5am Бял дроб
5 - 7am Дебело черво
7 - 9am Стомах
9 - 11am Пакреас, далак
11 - 13pm Сърце
13 - 15pm Тънки черва
15 - 17pm Пикочен мехур
17 - 19pm Бъбреци
19 - 21pm Кръвообръщение
21 - 23pm Жлези
23 - 1am Жлъчка

oтговорна съм за това което пиша, но не и за това което разбирате.

Неактивен Mildo

• Четящ
  • *
    • Thank You Buddy
« Отговор #1433 -: Юни 07, 2012, 01:34:12 am »
Чувала съм, че някой вещества от цигарите се натрупвали в костите и им трябвало стотици години за да изчезнат.
Но хайде кажи примерно от радиация как може да се изчистим?

Има си както достатачно методи и техники така и достатъчно книги за тези неща. Ако се поинтересувате малко повече ще разберете... отнема около 1000-2000 страници и 1-2 седмици. Търпение,воля,тренировки..Пък тва за цигарите са глупости... кой и как точно останови,че отнема толкова години,като животан и е доста по кратък.. То и аз съм чувал,че ракът и спинът са нелечими,ама в крайна сметка тва са пълни глупости и човек ако наистина иска се излекува от тях :)

п.с. Точно в момента съм доста сериозно разклатен здравословно от тези пръсканки,но и доста сериозно се изчиствам от тях. Просто процеса е кофти,наподобяващ тежка болест
« Последна редакция: Юни 07, 2012, 01:37:55 am от Mildo »

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #1434 -: Юни 07, 2012, 11:55:15 am »
Ами това за цигарите са ми го казвали медицински лица.
Може да има начин да се изчистиш от радиация обаче ако си заразен в някакви допустими граници, но дори и тогава ще си има поражения. Ами ако се изложиш на огромно количество радиация тия 1-2 седмици вече нямат значение, защото ще ти остават часове буквално.
Синдрома на Хашимото се появява повече в България след Чернобилската авария. Масово хора са болни от него, а преди години е било рядко срещано заболяване.

Неактивен Mildo

• Четящ
  • *
    • Thank You Buddy
« Отговор #1435 -: Юни 07, 2012, 12:04:39 pm »
Тва да слушаш кво ти говорят медицински лица е същото като да слушаш кво ти говори медията (поне за мен) Навлизаме в много дълбока и различна от основната тема така,че аз спирам :)

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1436 -: Юни 07, 2012, 16:38:59 pm »
Добре де,ето по темата...Софиянците да погледнат към Витоша и Люлин планина,над облачността която идва от там си обработват почвата вече,видях 4...!  :---
Ей,ден не минава без тях,беееее  ???
П.П.:Ще приложа снимки по-късно,ако творчеството ИМ стане по-буйно!   8)
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1437 -: Юни 07, 2012, 19:40:18 pm »
Над София пръскат, а над Пловдив се изсипва боклука. Тази сутрин дойдоха готови "облаци". Много интересно е как слънчевите лъчи преминават през тази мътилка, все едно , че е пуснато перде. Преди не съм виждал такава светлина. Поне на мен така ми се струва. Но народа   спи:boredom:.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1438 -: Юни 07, 2012, 20:07:03 pm »
bojinkata ,облаците които са ти дошли сутринта ги моделираха вчера по обяд в Софето,май френдо!... Това в кръга на шегата,ама може,що не!...  :-X
За вчера съжалявам само за едно,бачках до към 14:30 в една баня и късно видях какво ни бяха сътворили там горе...Имаше по-ранна снимка публикувана вчера,по време на срането,ама не я виждам сега.... Ето моите,малко от по-късно(15:30):

Вчера сериозен концентрат ни пуснаха,днес са по-сдържани...   :---
П.П.: Вчера май всички от форума са спали,никви коментари и никъф снимкофф м'триал,а беше няма такава спора цялото небе над Софету,за нула време-сериозна и нагла лайнарщина сътвориха!...  ???
« Последна редакция: Юни 07, 2012, 20:21:22 pm от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Strelok22

• Четящ
  • *
  • Публикации: 38
« Последна редакция: Юни 07, 2012, 20:18:02 pm от Strelok22 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27