Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978678 пъти)

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен forcomnet

• Четящ
  • *
  • Публикации: 113
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1380 -: Май 27, 2012, 00:38:54 am »
.. Tова е акция. Хвърлят радиоактивни отпадъци. Защо го правят ами защото искат населението на ЗЕМЯТА  да намали
за съжаление незнам как да се спасим освен да не отваряме прозорците по време на така наречената акция... 

Абе за радиоактивните отпадъци не съм убеден, но е възможно и това. Все пак, на много места има поставени уреди и информационни табла показващи нивото на радиационния фон и ако има такова нещо, то би се отразило на показанията. Иначе, се разпръскват много други гадости, които според мен са по-опасни от радиоактивните боклуци. А пък и да стоиш затворен вкъщи не мисля, че е някакво решение... Разпръскваните гадости са микрочастици и са на много голяма височина. Обикновено се спускат много бавно надолу към змята и това може да отнеме дни... така, че стой си затворена вкъщи и се надявай, че ще ти се размине... няма да ти се размине! Точно като решиш да излезеш и те ще са над главата ти.

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #1381 -: Май 27, 2012, 08:36:37 am »
Има начин,поне малка част да се премахнат отровните Аерозоли.Има уреди които отблъскват на 200% от отровните Аерозоли.Такива уреди се наричат кем бъстери (chem busters)  са доста популярни сред хората, които се занимават с алтернативна медицина, квантова физика и въобще енергийни влияния.
Това устройство се базира на Клаудбъсътра на Вилхелм Райх, като използва редица от паралелно поставени медни тръби за канализиране на оргонова енергия на определена местност.Стопера на аерозоли става изключително активен когато се наблюдава дисбаланс на оргоновите полета между атмосферата и земната повърхност и затова е единственото ефективно нещо в борбата против вредните аерозоли!
Ето я и рецептата за такъв уред:
Ще трябват 7 тръби по 180см и 6 съединителни муфи. (6 за основните тръби и 1, която ще се нареже по 30см за потопените тръби.)12м тръби= около 200 лв
Трябват 3 литра - по 23лв/L= 69 л
Около 300 лева общо излиза за направата на 1 броика.

ПС: Рецептата е за премахване на вредните аерозоли в радиус от 15 км.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1382 -: Май 27, 2012, 09:19:08 am »
Тук разискваме вече проблема  http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,18767.0.html

В общи линии така е рецептата, но нищо не споменаваш за кристали, смола, метални частици, размери, ориентация на елементите.

« Последна редакция: Май 27, 2012, 09:21:20 am от sidewinder »

Неактивен korra

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #1383 -: Май 27, 2012, 10:46:57 am »
Привет,
това е първото ми включване във форума, но чета повече от година.
Реших да споделя снимки, които направих на 24.05 обедно време от южната страна на новия Несебър.
Този сезон това, което забелязвам е, че свалиха височината наистина много чувствително и ако миналия съм забелязвала нещо нередно веднъж в месеца, то тази година е направо нагло. Допреди две години изобщо не съм виждала такива неща - нашарено небе, "перелини", а и времето наистина бих определила като динамично.
Зимата не ни закачат особено, но в сезона не изглеждат много Ок нещата.
Направих конкретните снимки, защото изглеждаше наистина нереално, направило е впечатление не само на мен, после нищо не се случи - просто изведнъж всичко изчезна, но от 25.05 сме с отвратително време.

http://farm9.staticflickr.com/8002/7277790712_9a357def25_b.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7105/7277792730_a10b37290a_b.jpg
http://farm9.staticflickr.com/8159/7277793270_9c8bc60145_b.jpg
http://farm9.staticflickr.com/8009/7277793622_40e82b63a2_b.jpg
« Последна редакция: Май 27, 2012, 10:59:42 am от korra »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1384 -: Май 27, 2012, 13:02:46 pm »
korra , погледнах ти снимките и от личните ми наблюдения,с изключение на "чертата", другите не виждам с нещо да са особени. Искам да кажа,че тази облачност поне от снимките ти не изглежда странна,както примерно случващото се в София...  :hi:
Ето какво имам предвид: (извинявам се за големината на снимките,за първи път качвам)

« Последна редакция: Май 27, 2012, 13:39:50 pm от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен korra

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #1385 -: Май 27, 2012, 13:59:04 pm »
tazmdg, разбира се може и аз да се филмирам излишно, в случая интересното е, че тази облачност се появи от нищото и също така изчезна в нищото, след тези линии. Аз снимах една, тъй като тази бе все още ясна.

Неактивен forcomnet

• Четящ
  • *
  • Публикации: 113
« Отговор #1386 -: Май 27, 2012, 15:06:42 pm »
korra, а тази или тези линии дълго ли остават на небето? Защото chemtrails остават дълго и се разнасят (разстилат) бавно и постепенно. Докато обикновените следи се разнасят бързо. Обикновено един самолет докато прекоси небосвода в другия край те вече изчезват.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1387 -: Май 27, 2012, 20:16:00 pm »
tazmdg, разбира се може и аз да се филмирам излишно, в случая интересното е, че тази облачност се появи от нищото и също така изчезна в нищото, след тези линии. Аз снимах една, тъй като тази бе все още ясна.
Добре,а да ти е хрумвало,че може да е морски циклон? Те имат същото подобно поведение,а морските...са чудотворни... Все пак не съм бил до тебе,за да коментираме случващото се...
Успех с наблюденията и снимай всичко!...  :drinks:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен ети

• Четящ
  • *
  • Публикации: 152
« Отговор #1388 -: Май 28, 2012, 14:19:31 pm »
Такава облачност съм наблюдавала в София десетки пъти:  http://3.bp.blogspot.com/-8ouoB_J3UhE/T7vjedG4FcI/AAAAAAAAA38/rfPhu0wuOGQ/s1600/HAARP-Clouds.jpg  -  Ниска и переста, при положение, че перестите облаци са най-високо в атмосферата...

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1389 -: Май 28, 2012, 15:15:37 pm »
Еми,да! България е бъкана от микроклимати и всеки регион си има своя характеристика... За София мога да споделя,че тези къдравелковци от малък имам спомен,че се появяват. Каква е причината,не съм компетентен да разясня,но има и моменти когато се получават подобни облаци след HAARP,а комбинира ли се с CHEMTRAILS геометричната им форма сами ги издава колко са "естественни"...  :flag_of_truce:

Неактивен Charismatica

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #1390 -: Май 29, 2012, 20:41:50 pm »
Може би е някакъв бъг, но.. информацията за излъчванията на Хаарп за последните 36 часа са изтрити?!?! .погледнете http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=latest&Bx=on&By=on&Bz=on

Ако съдим по тази диаграма, която е оцеляла са излъчвали много активно под 1..
http://www.haarp.alaska.edu/haarp/scmag/latest-12h.html
Е.. току що изтриха и тази диаграма/ Добре, че я снимах, но не може да се уголеми :/ На моя екран си го виждам нормално , обаче тук е така

picture hosting
Току що обърнаха тотално диаграмата на първия линк..
« Последна редакция: Май 29, 2012, 22:10:49 pm от Charismatica »
Мисли глобално

Неактивен stoicho85

• Четящ
  • *
  • Публикации: 105
« Отговор #1391 -: Май 29, 2012, 23:47:46 pm »
Не че нещо, ама не е ли малко подвеждащо да гледате диаграми на официалния сайт.
Влезте в който и да е сайт на някоя автомобилна компания например, и ще откриете, че правят най-качествените коли на най-добри цени  :D

Неактивен Caramel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #1392 -: Май 30, 2012, 01:33:21 am »
Често, когато зяпам в flightradar24, особено към 3-4 вечерта - над държави, като Македония и Албания, самолети рядко минават.Миналата вечер се зазяпах отново - над Сърбия,Македония и Албания, нямаше нито един самолет.Над Румъния един, над България - цели 6! Не знам, по-удобен и по-често ползван ли е този коридор, но по което и време да отворя сайта, над България е бъкано със самолети.

Неактивен stoicho85

• Четящ
  • *
  • Публикации: 105
« Отговор #1393 -: Май 30, 2012, 09:55:42 am »
Просто на такова място е България, те и тираджиите по пътищата сигурно са повече от на другите.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1394 -: Май 31, 2012, 09:42:07 am »
Днес рано-рано е разчертано над София! Толкова дъждовни и облачни дни изминаха,а днес малко слънце и веднага "черти".... Ето един блог,който става за много теми от форума,както и за тази тема...
http://alchemicalshots.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html
Хубав ден от мен!  :writer:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27