Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978731 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1260 -: Март 28, 2012, 22:10:24 pm »
Доколкото щита,който споменах създаването му ще разруши ядреният баланс в света ни, благодарение, на който вече над 60г. ние разполагаме с тази ценност наречена мир. Страната, притежаваща подобен щит ще има картбланш да върши безответни действия в световен ощърб – големи ненаказуеми престъпления или с други думи ще съществува едно специфично чувство за ненаказуемост. Личното ми мнение е, че подобен щит в момента се изгражда срещу Русия, и той не се изгражда за мир, а напротив.
А доколко,как би се уцелила или унищожила,само те си знаят,ние може да предполагаме и гадаеме,но това вече е друга тема, бая се отклоняваме.Само ми е чудно,какво искат да постигнат с тези работи,като унищожават и вредят на хората,природа,земя и така натътк.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1261 -: Март 28, 2012, 22:37:28 pm »
Има такива групи, обаче аз така и не успях да се свържа с тях и да разбера малко повече информация. Но явно се опитват да ги гонят, да ги изкарат "десни" и против семитите.. Това последното в някои западни държави може да ти блокира всякаква официална дейност.

Моята теория беше, че се пръска във връзка с глобалното затопляне. Тоест едната от целите е слъчевите лъчи да рефлектират по силно върху земята и така да се запопля повече. Това за мозъчното влияние ми беше ново, и не знам как точно би функционирало. Може би след това което се пръска, се пускат някакви вълни и пръсканото да служи като проводник. Не знам. Третото е евентуално да се замърсява почвата и също срещу пчелите. Оная ми каза следните думи.. "ние за тях сме като вредни насекоми". Така и не разбрах, кои са точно "тия". 

Относно мнение 1245, лично аз досега не съм засичал следи които да остават 4 часа. След 5- 10- 15минути изчезват.
Ще защитя този дето разъвате...(xнещо)...Примерно на 20.11.2011-та(датата си заслужава внимание ::) ),погледнете ми аватара,това е...в София(тогава)!Точно описва питанката ви с 4-те часа,та и това на развитие на Кемтреилса...Имам го в снимков матъ'рял как минаваха,а след 4 чася беше лудница-ПЕЛЕНА,точно там...Хора,не сте наблюдателни,това е!........Седнете и наблюдавайте,време отнема,но после друго ще обсъждаме,вярвайте ми....макар липсата на информация!Фантастика си е,небесна.....ама сами признават за вредното действие...едновременно с това,никой не е на ясно с това!...ПАРАГРАФ 22 НА НЕБЕТО  ???
« Последна редакция: Март 28, 2012, 22:55:29 pm от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен bna

• Четящ
  • *
  • Публикации: 21
« Отговор #1262 -: Март 28, 2012, 23:00:10 pm »
таzmdg, да, вярвам ти.. само че аз не живея в момента в София.. нито в България.
Разбира се че ще да е срещу Русия, срещу кой друг да е. Но засега няма такъв "щит", който успешно да може да спре толкова хиляди ракети. Които могат да стартират не само от земята (че и през Аляска), но и от подводници.

Още една цел ми дойде на ум. Да се всява паника у хората и чувството за безнадежност.
Не миналото ме интересува, а по-скоро и бъдещето, защото там смятам да живея след известно времe

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1264 -: Март 28, 2012, 23:09:04 pm »
Щом едвам се усещам,че се изнервям и поглеждайки в небето,си давам отговори...наречи ме-ЛУД!
 :drinks:
« Последна редакция: Март 28, 2012, 23:12:31 pm от tazmdg »

Неактивен bna

• Четящ
  • *
« Отговор #1265 -: Март 28, 2012, 23:18:11 pm »
А може и да я увеличават, температурата..
Ами, не си луд.. но имаш тенденции за повишено емоционално напрежение))
« Последна редакция: Март 29, 2012, 07:30:06 am от Mirotvorec »
Не миналото ме интересува, а по-скоро и бъдещето, защото там смятам да живея след известно времe

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1266 -: Март 29, 2012, 19:52:54 pm »
Ето още снимки от днес.
http://dox.bg/files/dw?a=a70696ca87
Днеска само за няма и половин час минаха над 15 самолета.Ядосах се супер много и и писах на бтв телевизяа, като "аз репортерът",да вземат да чуят повечето хора за какво става дума и,ако е възможно да се вземат някакви мерки.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1267 -: Март 29, 2012, 20:25:36 pm »
Няма да те чуят!...Познати са звънели и на Господарите,и на...  :mad:
Все пак не се отказвай... Дано те чуят,само дето по-скоро някой твой приятел да се заинтересува,отколкото медиите...  8)
Един съвет,дай малко панорама в снимките ти...неразбираеми ти стават.  :hi:
« Последна редакция: Март 29, 2012, 20:31:14 pm от tazmdg »

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1268 -: Март 29, 2012, 20:36:12 pm »
Е защо бе има ефект гледай:
Истина или легенда са Chemtrails – "Химическите следи"? "Хрътките" приеха предизвикателството на над  5 000 граждани, членове на група във Фейсбук, които твърдят, че военни самолети разпръскват отрови над София, както на много места по света. Тази неделя предаването по bTV Action ще покаже първата част от разследването си.

В рубриката Експериментът ще стане ясно колко хора вярват, че Летище София може да се сбърка с Хийтроу

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1269 -: Март 30, 2012, 19:42:42 pm »
Я вижте,какво намерих,има и за Chemtrails малко откъс,интересно е!

Неактивен bna

• Четящ
  • *
« Отговор #1270 -: Март 30, 2012, 20:14:23 pm »
mitkosven, тия следи на снимките ми се струват като напълно нормални от минаващи самолети.
след колко време се разсейвали в небето?

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1271 -: Март 30, 2012, 20:23:59 pm »
Някой съм ги снимал със закъснение и са се поразградили,но не са нормални,всеки ден наблюдавам включително и от днес имам ,но няма смисал да качвам тъй, като има много вече такива неща в нета.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *

Неактивен bna

• Четящ
  • *
« Отговор #1273 -: Март 31, 2012, 15:06:13 pm »
tazmdg, не разбирам въпроса. Нали и това бях казал по-нагоре. Аз досега никога не съм виждал лично такива химически следи. Kато като тия, показани в някои клипове из интернетa. Каквито и следи да съм наблюдавал, тe винаги са се разсейвали след 2-3 минути напълно. Което обаче не означава, че отричам възможността от такива пръскания с нещо си, някъде си.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1274 -: Март 31, 2012, 23:37:04 pm »
bna , въпроса ми беше ясен,ще повторя-седял ли си повечко време да наблюдаваш следите(които твърдиш,че са нормални и се разпадат бързо),за да обърнеш внимание,дали точно на тяхното място не започва след час-2 да се образува пелена,която нараства и нараства с времето?!Ако кажеш,че такова нещо не си наблюдавал никога,явно нямам идея на коя планета си или просто не си никак наблюдателен...Това беше!Снимката ми от аватара не е фото шоп,а и не е единственото по рода си наблюдение от моя страна,дори повечето пъти имам и компания около мен,която би потвърдила обратното на твоето мнение...Мога да поставя снимков материал,подкрепен с дати,но не смятам,че трябва да стигам до там.
А и имайки предвид,че по-горе сподели,че не си в София,как да видиш това което коментираме,че се случва тук?????
Само можеш да се радваш,ако наистина там където си не пръскат(което ме съмнява)!  :nea:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27