Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978570 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1230 -: Февруари 12, 2012, 20:24:29 pm »
Ето един сайт, в който има богат избор на клипове с хемитрайлс от цял свят. Интересното, новото е, че има и снимки на това как изглеждат самолетите от вътре, как са оборудвани с различни контейнери, какво представляват химическите вещества-снимки на чувалите и варелите със съответните надписи върху тях, как изглежда местността когато такъв самолет се разбие на излитане и химията се разлее около него и т.н. Приятно гледане.
      От тези клипове се вижда, че заглавието на темата е много правилно подбрано. Връзката между следите и ХААРП е много пряка.
« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 20:29:29 pm от bojinkata »

Неактивен drakkar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 67
« Отговор #1231 -: Февруари 13, 2012, 08:40:24 am »
Нали пръскат натовски самолети ? И в Русия има чемтрейли, пък те не са член ?!?

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1232 -: Февруари 13, 2012, 09:39:45 am »
Пръскат И натовски самолети, включително тези които се ползват за до зареждане, така наречените "цистерни". От клиповете се вижда, че за целта се ангажират и граждански самолети. Ако си прочел темата, трябва да си отворил снимки на самолети с гражданска регистрация, като този QTR040/катарски авиолинии/. Как стават нещата на руско цивилно летище е описал един авиомеханик, пак в тази тема. Определящо за да те ръсят е липсата на суверинитет или управляващите на съответната страна да са разрешили, а не дали си член на НАТО или друг съюз. Успехи.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1233 -: Февруари 19, 2012, 18:10:44 pm »
Ето за това става въпрос:
http://www.youtube.com/watch?v=U-TgFX-UkeM&feature=related

Самолетите от вътре и от вън - пръскачките.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1234 -: Февруари 24, 2012, 15:14:36 pm »
Тук помествам един клип от 2010 година, пак от тази тема, т.к. предполагам много читатели не са го гледали. Интересното е, че през октомври 2010 е проведен 4-дневен симпозиум в Сан Диего, на който са обсъждани точно химическите следи. На него американски геофизици открито си признават, че се провеждат такива "експерименти", като досега са разпръснали над 10 милиона тона алуминий върху различни страни от света и основно над САЩ. Отчитат като грешка, че не са  изследвали това въздействие върху живите организми и човека. Самият учен беше много притеснен и объркан- поне такъв вид демонстрира. Има кадри и от английския парламент, където е обсъждан същия проблем. Обама е за продължаване на експериментите - пак в този клип.

http://www.vbox7.com/play:f4b5152b
« Последна редакция: Февруари 24, 2012, 15:20:01 pm от bojinkata »

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #1235 -: Февруари 24, 2012, 18:40:09 pm »
Ако Обама е за продължаване  на този експримент, защо никой  не знае какъв? е този експеримент!!!!!.Това е поредното огромно доказателство за това че всичко живо спи зимен сън,и живота ни е едно огромно последствие без никаккъв избор.Единствения избор е от кои ъгъл да гледаме , докато всичко отива по дяволите. :negative: :negative:
Искам да питам някои виждал ли е пръскачки които излитат от Божурище,защото аз лично съм виждал следи идващи от там.Любопитно ми е дали наще военни имат пръст...... ??? ??? 
« Последна редакция: Февруари 24, 2012, 18:55:00 pm от xнещо »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1236 -: Февруари 24, 2012, 19:14:01 pm »
Мисля,че точно на тебе съм ти споделял,че няма как да излитат от Божурище!Няма как да наберат такава височина около 6000м...Вероятно идват от Сърбия или по-далеч!!!Знам кой ти е набил тази мисъл-избий си я от главата...грешиш яко!!!  :P
Вземи изгледай "Аерезолни престъпления" от 2005-та,доста неща ще си допълниш  :flag_of_truce:
« Последна редакция: Февруари 25, 2012, 00:12:13 am от Mirotvorec »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #1237 -: Февруари 25, 2012, 14:59:05 pm »
 8) 8) 8) от 2005 кво да гледам ,гледал съм достатъчно напрао ми се изгледа гледането.....то не е минало и седмица да не серат над София.
Ето малко видео за това как стоят нещата от вътре. Спете спокойно деца.....
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 09:38:56 am от Mirotvorec »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1238 -: Февруари 25, 2012, 18:48:17 pm »
Ех...добре си наточил рогата,ти си знаеш!  ???
Ама,ако беше гледал филмчето,тези кадри още там щеше да водиш.  :hi:
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 09:39:08 am от Mirotvorec »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен File099

• Четящ
  • *
  • Публикации: 143
  • Търсач на НЛО
« Отговор #1239 -: Март 01, 2012, 16:07:52 pm »
Няма ли някой ЛУД(като мене ::)),да изкоментира TRANSFORMERS-ите дето чертаят в момента по небето ни?!...В София мноо добре се виждат,идват от Север,леку Северо-Запад...Desepticons,or Chemtrails...This is the question! ???  :unknown: За 70-80минути,вече 10 минха...,раличават се два различни ВИДА(голям,с 4 двигателя и малък с два,МАЛКИТЕ ДАЖЕ СА ПО-НАГЛИ С ЧЕРТАНЕТО)... Може да бъркам темата,може и да халюцинирам...,за всеки случай снимам и зяпам с бинокЪла за символи 8) по самолетите...

Здравейте, над София няма CHEMTRAILS - това са обикновени пътнически самолети. Наблюдавам ги с доста силни оптики описани в подписът ми.
« Последна редакция: Март 01, 2012, 16:17:56 pm от File099 »

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #1240 -: Март 23, 2012, 12:11:13 pm »
Здравейте,иискам да кажа,какво видях точно преди 2 дена на обяд около 3:30/4:00 часа.Бях излезнал да се поразтъпча из двора и,когато погледнах към небето видях ясна бяла диря,подобна на тези,който самолетите оставят след тях.Снимал съм снимки и ги споделям тук,ето линк за сваляне: http://dox.bg/files/dw?a=76e8744f11
Снимка 981 и 982 е когато го видях веднага и реших да го снимам,след няма и минута се обърнах и резултата беше на снимка 983 и 984,дирята беше променила посоката си,а сега,някой ще каже че е диря от самолет, но докато правих точно тази снимка 983 и 984,прелиташе самолет малко по-надалеч,виждаше се как си оставя следата, но й бързо му изчезваше, а тази беше доста голяма по размер и се задържа няма ,има над половин час.На снимка 986,след няколко минути след снимките 983 и 984, се появи и този страннен облак.Времето беше слънчево със не много силен вятър,местонахождение гара Волуяк, близо до Божурище и Метро магазина.

Неактивен The Time Lord

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
« Отговор #1241 -: Март 23, 2012, 16:24:26 pm »
Според мен тук няма нищо извънземно в тези дири! :negative:  Въобразяваш си. От самолет са според мен. Дали пътнически или товарен или военен - няма значение.
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #1242 -: Март 23, 2012, 16:33:53 pm »
Може да си въобразявам да,не е изключено, но стана всичко доста бързо и,както виждаш облачето на първите сними изчезна за няма и минута и на другите го няма вече,но както и да е,наблюдавал съм доста дирии от самолети,ама тази беше най-голямата дето съм виждал,въобще,ако е от самолет,пак казвам задържа се над половин час,доколкото при нормалните си дето съм наблюдавал,принципно барзо се разсейват и изчезват.

Неактивен The Time Lord

• Четящ
  • *
  • Публикации: 190
« Отговор #1243 -: Март 23, 2012, 16:37:30 pm »
На мен едното ми село е до турската граница и като ходя там, особено лятото, не можеш да си представиш какви дири има, какво нещо! :D  Прелитат страшно много самолети, най-вече военни. Дирите се кръстосват и се образуват едни сложни платна - ще кажеш направо изкуство. Иначе да знаеш, че военните изтребители оставят много по-дълга и трайна следа от пътническите самолети.
САМО 2 НЕЩА СА БЕЗКРАЙНИ - ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ, КАТО ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН! - Айнщайн

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1244 -: Март 25, 2012, 18:53:35 pm »
Еееее...,няма как да не те изкоментирам,макар отправената ми забележка,че темата не е тук,НО...Оставам с впечатлението,че си някой ДЕЗИНФОРМАТОР,целящ да обеди околните в заблуда!  :mad:
НАД СОФИЯ СЕ ПРЪСКА И НЯМА ПРОБЛЕМ ТОВА ДА ГО ПРАВЯТ ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТИ!!!Да не влизам в подробности със снимков материал...разгледай ми аватара...това е над София!
 :hi:
« Последна редакция: Март 25, 2012, 19:41:54 pm от Mirotvorec »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27