Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978277 пъти)

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Svincho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1185 -: Ноември 29, 2011, 07:50:23 am »
Здравейте, ето малко снимки и от мен от бреговете на Япония на 300км западно от Токио. Положението както се очаква там е много зле.

Изцяло покрито с chemtrails небе

А след 40 минути като се появи дупка и се показа чистото небе веднага се "закърпва"

А тази е от предния ден, когато явно са се "заиграли"

« Последна редакция: Ноември 29, 2011, 08:00:35 am от Svincho »

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #1186 -: Декември 02, 2011, 12:27:25 pm »
Браво Svincho, приятни снимки си направил :yes:.
Днес някой да се е заглеждал в небето над нашата мила татковина, между 10 и 12.00 ч.? :blush: Направо имаше авиошоу кат за приятен уикенд. ;D Жалко, че пак с джи- си-ема снимах.

« Последна редакция: Декември 02, 2011, 12:41:19 pm от fishbone »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1187 -: Декември 02, 2011, 17:46:37 pm »
fishbone , за кой район става въпрос? Над Пловдив вече имаше две-три следи, вече в последен стадия на разлагане.

Неактивен joy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #1188 -: Декември 02, 2011, 18:13:20 pm »
Мда, днес в 8:00 излезнах на терасата и вече бяха пуснали 3 успоредни следи, 2 часа по-късно вече цялото небе беше нашарено, а в късният следобед следите се бяха разрастнали като "пелена" над цялото небе. Добре се постараха днес...

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
« Отговор #1189 -: Декември 03, 2011, 00:05:22 am »
Приятели, учителя какво казва за следите, смисъл как да извеждаме нано частиците от мозъка ни?! Давал ли е някакъв съвет? ??? ??? Че мен ме посъветваха да жабуркам оцет, ама не знам дали помага...
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1190 -: Декември 03, 2011, 18:30:07 pm »
hung,според филма What In The World Are They Spraying (2010).avi наноалуминия попада в мозъка чрез кръвта и предизвиква "Алцхймер". Никакъв оцет не помага. Оцетът може да помогне ако го налееш в мозъка на пилота, който пръска. :diablo:

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #1191 -: Декември 26, 2011, 00:28:03 am »
Приятели, учителя какво казва за следите, смисъл как да извеждаме нано частиците от мозъка ни?! Давал ли е някакъв съвет? ??? ??? Че мен ме посъветваха да жабуркам оцет, ама не знам дали помага...
Не знам за кой учител питаш..

Тежки метали се чистят много трудно. Чела съм за чистене с тамаринд. Другото е глад, но трябва много години и постоянство. Някой ако знае други начини, да пише.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен illegal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #1192 -: Декември 26, 2011, 13:10:02 pm »
Първо си направете изследване за количества тежки метали, които предполагате, че имате в кръвта. Чел съм, че суровоядство и хранене максимум два пъти на ден помага да се работи в много замърсена среда без последствия за организма. За алуминия, че предизвиква Алцхаймер се знае от десетки години. Вече има много методи за изкарване на металите от организма. Комплексометрия е науката. Вкарваш химично съединение, което свързва метала в комплекс, който се изкарва от организма. Пример с живак. Да се натровиш с живак не е страшно, стига да се вземат мерки навреме. Аз лично съм скептично настроен за тия пръскачки. Мерил съм радиация две години и половина с уред за 30 хиляди лева и никога не съм отчитал завишени нива. За открити пространства говоря. В стаите излъчването е винаги двойно, но в рамките на допустимото. За мене основната движеща сила е страха и оглупяването на масите. Никой няма сметка да ни редуцира до милиард или половин.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1193 -: Декември 26, 2011, 19:07:41 pm »
........и оглупяването на масите. Никой няма сметка да ни редуцира до милиард или половин.
Това последно изречение от къде го взе? ??? Планът Ран-Ът не ти ли е известен. И не само той- става въпрос за 75-80% от хората на ЗЕМЯТА  залегнала в "Златния милиард"/много дъвкана тема на която няма да се спирам/. А най-доброто средство е спирането на пръскането с тези тежки метали. Нали така? :hi:

Неактивен xtring

• Четящ
  • *
  • Публикации: 132
« Отговор #1194 -: Декември 26, 2011, 19:41:37 pm »
Едно от най-страшните неща които чух за ХААРП, е че го използват за да заглушават идващата от космоса нова енергия.

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #1195 -: Декември 26, 2011, 21:27:36 pm »
Първо си направете изследване за количества тежки метали, които предполагате, че имате в кръвта.
Aз съм си правила изследване и имам интоксикация над нормата.Знам, че референтната стойност за кадмий е под 0.15 а за олово под 2.00 мг/кг. В момента не знам дали някой се занимава с такива изследвания в България.Моето беше по- скоро "случайно".

Между другото, много олово се отделя от тенджерите и тиганите, затова е важно да знаем какви съдове да купуваме, защото оловото е практически навсякъде.

Аха, намерих за терапията, за която говориш:

Хелаторна терапия с ЕДТА е одобрена от Американската агенция по лекарствата и храните за лечение на отравяне с олово и други метали, като редица проучвания доказват, че е ефективна в лечението на заболявания на кръвоносните съдове и подобрява кръвообръщението.

Във военноморските сили, през 1940, са давали перорално ЕДТА на хиляди войници, за да лекуват и противодействат на отравянето с олово. Днес се използва като антиоксидант в храната, хелатно вещество във фармакологията и като антиколагулант на кръвта, взета за изследвания.

ЕДТА има ефект, ако се приема интервенозно или перорално като хелат. Когато се приема орално, също като другите аминокиселини стига до стомаха без да е влязла в реакции и оттам се абсорбира директно от епителните клетки на дванадесетопръстника.

http://www.cardiorenew-bg.com/edta-effectiveness.php
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен bna

• Четящ
  • *
  • Публикации: 21
« Отговор #1196 -: Декември 28, 2011, 07:52:13 am »
Добре де, тия самолети би трябвало да излитат отнякъде, да се зареждат с евентуалните химикали. Да не би да е от Граф Игнатиево? Вместо да се наблюдават резултатите, по-добре да се погледне по летищата.
Второ, каквото и да пръскат - би трябвало да може да се замери какво е. Сигурно има някъде такива уреди за измерване на въздуха.
« Последна редакция: Декември 28, 2011, 09:16:11 am от Mirotvorec »
Не миналото ме интересува, а по-скоро и бъдещето, защото там смятам да живея след известно времe

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1197 -: Декември 28, 2011, 12:04:53 pm »
bna, ако беше прочел цялата тема, има пост, в който пише, че американец, служещ на летище Безмер, се е хвалел на 3 бири, че той отговаря за настройките на пръскачките. Но не е задължително да се зареждат в България. В темата също пише и с какво пръскат. :hi:

Неактивен bna

• Четящ
  • *
  • Публикации: 21
« Отговор #1198 -: Декември 28, 2011, 12:28:20 pm »
Всичките 80 страници едва ли могат да се прочетат наведнъж ,) Американски бази има в Безмер и в Графа, така че зареждането на тия самолети не е нужно да става някъде другаде. А доколкото разбрах и в самата ЮС америка се пръска. Нещо като химикали против вредителите/ хората. Тоест може да се измерят промените не само във въздуха, но и долу на земята/ в почвата.
Не миналото ме интересува, а по-скоро и бъдещето, защото там смятам да живея след известно времe

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1199 -: Декември 29, 2011, 18:50:06 pm »
bna, аз си дадох труда и прочетох всичко, защото става въпрос за жизненоважен проблем.  На всички твои поставени въпроси е отговорено в този филм:Aerosol Crimes ( aka Chemtrails ).avi
А това е линка към торента в Арената:http://arenabg.com/details.php?id=7557f00287f35fa2716576737c98f682cadaadf7

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27