Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 968106 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #90 -: Април 24, 2006, 00:17:33 am »
Възможно,но не забравяй и че хората,които трябва да се контролират са в западния свят.
 И не се залъвайте че целта на Гадните е да ни избият.Ние им трябваме
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #91 -: Април 24, 2006, 00:19:01 am »
Мога само да кажа, че те си имат стрктен план и различно предначертание за различните земни топоси. Африка специално я съсипаха с изкуствен глад и СПИН. Не им трябват chemtrail-ове - там си ги избиват по много по-очевиден начин. Chemtrails са новите тихи оръжия на елита, защото не будят подозрение у обикновеният човек. Колко граждани поглеждат към небето и колко от малкия процент, който поглежда се замисля/забелязва, че тези "облаци" са аномални? Да ти кажа ли колко :) 1 % :D

В София напоследък не се спират.

Ти за кой район говориш? Обясни по-подробно след като имаш персонален experience. Знам, че в Канада ги обгазяват най-много. Странно защо точно там ??? :(

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #92 -: Април 24, 2006, 00:29:52 am »
Защото ако не се лъжа въздушните течения се движат на юг към САЩ,и щото ХААРП-а им е до д-то

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #93 -: Април 24, 2006, 00:39:57 am »
Цитат
Знам, че в Канада ги обгазяват най-много. Странно защо точно там
Най-големият и най-сигурният междупространствен портал в момента е там и се ползва от "светлите". Изобщо Канада е "най-светлата" поне на този етап.
Прочетох го в руски форум, разказваше го един, който живее там и е наясно с нещата.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #94 -: Април 24, 2006, 00:51:05 am »
Gil-Galadh - хич не им трябваме дори. Постоянно мислят как да намалят населението на Земята...

Цитат
Знам, че в Канада ги обгазяват най-много. Странно защо точно там
Най-големият и най-сигурният междупространствен портал в момента е там и се ползва от "светлите". Изобщо Канада е "най-светлата" поне на този етап.
Прочетох го в руски форум, разказваше го един, който живее там и е наясно с нещата.

Хммм... Това не съм го чувал.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #95 -: Април 24, 2006, 01:00:24 am »
Gil-Galadh - хич не им трябваме дори. Постоянно мислят как да намалят населението на Земята...
Златния милиард-елита на обществото + поддръжката.Оттам нататък всичко останало е стадо.А на стадата не се позволява да се разрастват прекалено много.Колкото да държат производството на необходимите блага

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #96 -: Април 24, 2006, 01:27:16 am »
Именно де - чистят си стадото :)

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #97 -: Април 24, 2006, 16:51:39 pm »
Chemtrail Sneaks - April 23-2006 Vancouver - See the photos, so you never have to visit - 9.82 МВ - най-новите снимки в conspiracycentral :)

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #98 -: Април 25, 2006, 01:31:10 am »
И на мен ще ми интересно да разбера какви са симптомите. Тука вече ми писна да ги гледам гадните самолети, все по-често се замислям за една гаубица. Пък и съм споменал на няколко човека за следите, само един от тях подходи с известно разбиране, другите ме взеха на подбив (бил съм извънземен, прекалявал съм с филмите. Абе що не си...)
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #99 -: Април 25, 2006, 01:48:37 am »
Имате ли някой познат лаборант? Искам да изпратя мръсотия която се полепва по колите 2 дена след пръскане от самолетите и проба от питейна вода. Аз мисля, че изолирах някои симптоми от въздушните химикали и някои от водата, Определено содата флуорид във водата докарва страшни физически болести свързани с костите, а въздушните - с дихателната система. И двете натравяние обаче предизвикват главоболие, астма, симптоми на настинка, обриви и тотално сриване на имунната система.

Да не говорим за отпадналост и чувството на абсолютно безразличие след въздушните душове. Ама това е идеята нали - да не те интересува нищо и само да се влачиш полу-жив...... :-X

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #100 -: Април 25, 2006, 01:59:23 am »
Цитат
Имате ли някой познат лаборант? Искам да изпратя мръсотия която се полепва по колите 2 дена след пръскане от самолетите и проба от питейна вода.

Със сигурност някой го е правил вече - виж по сайтовете за чемтрейлс - има десетки.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #101 -: Април 25, 2006, 02:53:12 am »
Да това последното ми се е случвало по времем на чемтреилс. Направо се чувствам гроги без никаква видима причина.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #102 -: Май 01, 2006, 16:12:19 pm »
>:( >:( >:(

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #103 -: Май 05, 2006, 19:30:53 pm »

HAARP успешно е подобрен от мощност 960KW на 3.6 БИЛИОНА KW. HAARP в превод: "Проект за активно високо-честотно проучване на северното сияние в Аляска."

http://www.red-ice.net/specialreports/2006/04apr/HAARPcomplete.html

Изграден през 1987 за научни изследвания и използващ технологии на Тесла (повечето от които бяха скрити от човечеството), Haarp навлезе в следващия етам на проекта "Еър-Форсе 2025". От 1994 година HAARP е собственост на Министерството на отбраната на САЩ.

Първоначалните изследвания са били за проучване на ниско-и високо-честотни сигнали радио сигнали в йоносферата. Сега HAARP е вързан с верига от сателити в космоса и без-антенни приематели-предаватели на земя и може да:

- променя времето
- лъча на HAARP е толкова мощен сега, че когато се отрази от йоносферата може да унищожи "живи и мъртви" на земята
- лъча може да разкъса йоносферата на земята и да причини пагубни последици на човечеството
- прекъсва елктро - радио сигнали, включително на летящи и земни обекти, населени места и оръжия
- може да усилва невероятно битовите електрически сигнали предизвиквайки шокове
- пълно прекъсване на всякакви комуникации
- да унищожи въздушни обекти

"Устрийството" е в процесс на серии от системни и функционални тестове за приемане на подобрението. Очаквайте скоро пълна демонстрация на новите му възможности.
« Последна редакция: Май 05, 2006, 22:52:47 pm от Horus »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #104 -: Май 09, 2006, 14:34:42 pm »
Руски летци ще осигурят ясно време за чествания на “Деня на победата” в Москва

09 май 2006 | 00:37 | Агенция "Фокус"   

Москва. Руските летци са готови в случай на необходимост да осигурят ясно време в Москва за предстоящите днес тържествени чествания на 61-годишнина от края на Втората световна война, предаде РИА Новости.
“Имаме готовност ако времето е облачно 11 самолета Ан-12, Ил-18, Ан-32 и Ан-24, оборудвани със специална апаратура и технически средства, да излетят и да въздействат на облаците,” съобщиха от руската хидро-метеорологична служба. Планира се да се използва течен азот, гранулиран въглероден диоксид, метеорологични пиропатрони и други.
Междувременно на Червения площад ще се проведе традиционния военен парад в чест на “Великата победа”, който ще се проведе в две части – историческа и съвременна. По време на историческата през площада ще премине рота барабанчици от Московското военно-музикално училище, знаменосци и ветерани. След тях в съвременната част ще преминат представители на различни столични и провинциални висши военни, военно-технически и дипломатически университети, институти и академии. Голяма част от шествието ще бъде излъчено пряко по първи канал на Руската национална телевизия.

Haarp  в действие  :P :P :P

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27