Над София вчера цял ден беше ясно и слънчево. Наистина много хубаво време, със чисто и синьо небе. Към 17 ходих до магазина и още пред къщата забелязах, че в небето минават доста самолети, повечето от които остават много трайни и простиращи се следи. Сетих се за Chemtrails, обаче честно казано винаги ми е било доста трудничко да различавам кои са си обикновените следи и кои - не, за това и не съм коментира тази тема. Реших като се върна да снимам и то главно защото гледката беше доста интересна, а и в последно време ме е ударило на фотография.
Точно 5 минути по-късно излязох от магазинчето и се запътих към нас, като се загледах вна горе - вече имаше сиви облаци, още между тях се процеждаше синьото небе и слънцето. Тази сутрин времето е много кофти - сиво и доста захладняло. По-рано, към 7 имаше малко наченки да е хубав ден, но в момента е бая мрачно. Небето е покрито със облаци и може би ще вали.
А вчера си говорихме с по-големия ми брат за избухването на реактора в Япония и той каза, че според него това няма как нас да ни засегне. Също така стана дума, че поне можем да се радваме, че времето се оправя - вероятността, ако нещо стигне до тук, да има поражение би била доста по-голяма ако времето е мрачно и вали дъжд.