Здравейте!
Тъй като работя в телевизиони среди(което си има и плюсове и минуси)и от край време се опитвам да наложа темите, които обсъждаме в този форум като истинските проблеми пред човечеството, за моя приятна "изненада", това постепенно започна да се случва и в България. Молбата, към тези които проявяват интерес, разбира се, е ако имате
ваши видео материали и записи на следи в небето над
градовете ни, с
хубаво качество (по възможност да не е снимано с телефон

), да ми пратят, за да можем да направим репортаж по темата "Какво е Chemitrails и съществуват ли те над България?", за да запознаем невежите, доколкото можем. Хора като Еленко и други, които тръбят по важните теми в ефир, не трябва да бъдат оставяни сами! А и още нещо...Аз мразя и ненавиждам това, което са медиите и манипулативните формули, по които работят, но там има страшно много млади хора,които се събуждат или са будни, но още се страхуват да говорят открито в това, в което вярват. Смятам, че такава малка крачка, може да вдъхне смелост на тях и чрез нашата помощ, телевизията да помогне на други. Нека използваме оръжието на тези, които ни управляват, срещу тях самите! Не знам дали репортажът ще бъде пуснат в ефир, не знам дали ще се получи такъв, какъвто го искаме, но знам че по-добре е да опиташ, отколкото отчаяно да мъмриш : "Не, не, не...това не може да стане!"
за тези които могат и искат да помогнат, нека пишат на този email:
[email protected] Ако имате желание да застанете пред камера и да говорите по темата пишете!
И нека силата бъде с нас!