Здравей Polymorpher,
Задействах нещата по нашия експеримент. Оказа се, че не е толкова просто да вземеш проба за анализ. Както споменах, имам достъп до масспекрометър за елементен анализ. За да се вземе грамотно проба, та ако щеш и от дъждовна вода, трябва на първо място съд от специална пластмаса (не стъкло). Преди това съдът се изплаква със серия от разтвори и накрая се слага като консервант 250 микро литра азотна киселина. В противен случай елементите могат да се утаят и да адхезират по стъклото, или ако я няма консервиращата роля на киселината, за да могат елементите да останат в течна фаза.
Една проба струва 360 лв., но като за мен ми обещаха да пуснат само една безплатно. Така, че от заинтересованите да направим адекватен тест, ще помоля по-компетентните фактолози на конспирацията да предложат откъде и кога е най-подходящо да се вземе проба.
Като начало съм длъжен да спомена, че алуминия е един от най-разпространените елементи на Земята и дори да не се пръска с кемтрейл, той присъства в атмосферата и почвата. Той е съставна част на глината.
Хората, с които се консултирах (Доц. по Аналитична химия и Атмосферна химия) от прима виста ми казаха, чи в ледени кристали от градушка са откривали сребърен йодид, магнезий. Но разбира се те ми казаха, че това се дължи на пиротехниката, с която се предизвиква принудително да завали дъжд, за да се избегне образуването на град.
Чакам предложения.