Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978640 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Simeon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 12
    • Simeon's myspace page
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #825 -: Ноември 17, 2010, 16:49:11 pm »
17.11.2010 и в Русе така :d

Неактивен Polymorpher

• Четящ
  • *
  • Публикации: 212
« Отговор #826 -: Ноември 17, 2010, 20:15:22 pm »
Ако бяхте и обърнали внимание...

Щяхте да видите че има сериозна тема отворена за това още преди 5 години и тя съвсем случайно е първата тема в раздела (:...

За филма не знам... Но ако отворите филма в аренабг и видите коментарите веднага ще намерите някакъв "Образован" лайномет които убеждава и убижда останалите че става дума за "конденз" хахахах. За негово съжаление си е намерил майстора...

Че дори и споменава и сайта хахаха, сега видях.
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 21:51:19 pm от Polymorpher »
The main thing you can accomplish by arguing with idiots is working up the nerve to strang

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #827 -: Ноември 18, 2010, 10:48:44 am »
Здравей Polymorpher,

Задействах нещата по нашия експеримент. Оказа се, че не е толкова просто да вземеш проба за анализ. Както споменах, имам достъп до масспекрометър за елементен анализ. За да се вземе грамотно проба, та ако щеш и от дъждовна вода, трябва на първо място съд от специална пластмаса (не стъкло). Преди това съдът се изплаква със серия от разтвори и накрая се слага като консервант 250 микро литра азотна киселина. В противен случай елементите могат да се утаят и да адхезират по стъклото, или ако я няма консервиращата роля на киселината, за да могат елементите да останат в течна фаза.

Една проба струва 360 лв., но като за мен ми обещаха да пуснат само една безплатно. Така, че от заинтересованите да направим адекватен тест, ще помоля по-компетентните фактолози на конспирацията да предложат откъде и кога е най-подходящо да се вземе проба.

Като начало съм длъжен да спомена, че алуминия е един от най-разпространените елементи на Земята и дори да не се пръска с кемтрейл, той присъства в атмосферата и почвата. Той е съставна част на глината.

Хората, с които се консултирах (Доц. по Аналитична химия и Атмосферна химия) от прима виста ми казаха, чи в ледени кристали от градушка са откривали сребърен йодид, магнезий. Но разбира се те ми казаха, че това се дължи на пиротехниката, с която се предизвиква принудително да завали дъжд, за да се избегне образуването на град.

Чакам предложения.
« Последна редакция: Ноември 18, 2010, 12:15:30 pm от sidewinder »

Неактивен xthing

• Четящ
  • *
  • Публикации: 237
  • xthingxthingxthingxthing
« Отговор #828 -: Ноември 18, 2010, 11:37:57 am »
Потвърждавам за Русе вчера пръскаха доста обилно имаше облаци не се виждаше а днес мъглата е много плътна и нищо не се вижда ,имам повече наблюдения над Балчик кадето в последните 2 месеца се пръскаше почти всяка седмица

Неактивен iavorbg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #829 -: Ноември 19, 2010, 16:48:13 pm »
Днес 19.11 около 15:00 и 16:00 в София две следи посока северозапад>югоизток

Неактивен lr

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #830 -: Ноември 19, 2010, 16:56:44 pm »
Днес стабилно се пръска....

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 568
« Отговор #831 -: Ноември 19, 2010, 17:51:38 pm »
Днес в русе 8 сутринта беше небето като морски шах, доста дебели следи имаше и то във всички посоки  :D И през ноща са пръскали защото винаги сутрин се виждат следи в посока исток-запад в тази дистинация самолети нелетят, аз никога не съм и виждал през деня. 

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #832 -: Ноември 19, 2010, 21:55:10 pm »
Спокойно може да мине и без анализи от наша страна: http://www.rense.com/general82/chemit.htm

Но все пак ще е любопитно да видим какво има и на небето над България. Не само да отчитаме каде са напръскали, щото само да мигаме на парцали нищо не правим.

Rio

• Гост
« Отговор #833 -: Ноември 19, 2010, 22:28:54 pm »
Колеги, не мислите ли, че след, като се започна да се говори толкова много за Chemtrails & HAARP, просто тези отгоре са сменили грамофонните плочи с компактдискове? Просто да са създали нова технология, за която все още не се е чуло нищо.

Неактивен stoyanov9404

• Четящ
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #834 -: Ноември 19, 2010, 22:46:11 pm »
Днес във Варна ситуацията не беше различна от очакваното. Сутринта небето беше осеяно с такива линии, а след това за отрицателно време падна ужасно плътна мъгла.Видимостта беше едва няколко метра, Слънцето изглеждаше бяло сякаш е Луната през нощта, а въздухът беше тежък с ужасен мирис и вкус :bad: :( Мъглите продължават вече трети ден

Rio

• Гост
« Отговор #835 -: Ноември 19, 2010, 23:11:32 pm »
Не бива да бъркате градския смог и Кемтрейсовете. Смоговете ги е имало още по време на индустриалната революция, в Лондон например, а пръсканията със самолетите са от ХХ век.

Неактивен Simeon

• Четящ
  • *
  • Публикации: 12
    • Simeon's myspace page
« Отговор #836 -: Ноември 19, 2010, 23:23:15 pm »
Аз за това искам да си купя един високо оптичен бинокъл за да ги гледам кои са пътнически и кои са чем трейл самолети ;п

Неактивен sashe

• Четящ
  • *
« Отговор #837 -: Ноември 19, 2010, 23:35:18 pm »
 Защо ли вече нищо не ме изненадва?!?  :) Бих се изненадал,ако им видя три от самолетите-пръскачки да пръскат триколъора  ;D

Неактивен nukeforce

• Четящ
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #838 -: Ноември 20, 2010, 10:55:17 am »
Днес пак са пръскали ... даже и в момента пръскат над Пловдив , после ще кача снимки

Неактивен ItsPossible

• Четящ
  • *
« Отговор #839 -: Ноември 20, 2010, 13:22:06 pm »
Вчера отново пръскаха над Пловдив.
Ето и видео  http://www.vbox7.com/play:97a493b6

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27