Здравейте и от град Габрово,
Бях шокиран

вчера като разбрах за тези пръскания от натовските самолети, тъй като доста се информирам за такива неща и съм чел в този форум и в интернет статии за всякакви конспирации.
Зная за H.A.A.R.P. и че предизвиква земетресения, всеки здраво мислещ човек ще е наясно с това нещо, ако потърси в нета.
Аз какво забелязах в Габрово:
Такива линии не съм видял, но не съм и гледал в небето, а от силният вятър предишните дни тези химикали са се разпространили в цяла България.
Но въздуха приблизително около тези дати 7-8 ноември 2010г. миришеше на както го бяха описали тук във форума на шума от листа наситено, а не е валяло дъжд изобщо и сега е есен и няма цъфнали растения, а вчера вечерта и днес сутринта въздуха има леко сладникав мирис, който се усеща постоянно.
И друго нещо важно, майка ми е мед.сестра при личен лекар, и ми каза, че последните седмици в кабинета са се увеличили пациентите с оплаквания от затруднено дишане, главоболие и високо кръвно, като това са както млади така и стари хора.

Какво можем да направим, това е престъпление срещу всички граждани, не трябва да стоим със стръстени ръце както винаги.