Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978716 пъти)

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #796 -: Ноември 09, 2010, 12:00:44 pm »
За пречистване препоръчвам да смучете сутрин и вечер олио по 5 мин.
Друг метод за изваждане на нано частиците е две части червено мерло - една част кислородна вода, жабурите 5мин и плюете в канала!
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен cisco

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #797 -: Ноември 09, 2010, 12:50:59 pm »
 Днес в 7,45h пръскаха над София, но има много облаци и не се вижда много добре.  Може и да продължават.....

Неактивен gogo_gg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #798 -: Ноември 09, 2010, 17:58:55 pm »
Ето още снимки от Варна заснети на 04.11.2010г. в 10:10h

Това Chemtrails ли са? четох тук разни неща из форума на такова ми прилича.
Е ама немога да разбера защо каква е целта?
как така си летят разни натовси да предположим самолети из БГ и си пръскат разни неща и никой не ги пита какво е това и защо, все пак трябва да се виждат на радарите и да се саобразяват с тях въобще ми е тъмна индия.
А и за да се пръска в такива колеми мащаби не само варна а из цяла БГ ще им трябва стотици тонове от тези разтвори. И пакидва следващия логияен въпрос къде се съхраняват тези количества и пак ли никой не е чувал за тях. Луда работа. По скоро на луди ни правят.

И както някой по-горе беше споменал от тогава (04.11) до сега (09.11) несъм забелязал подобни ивици (пръскания)
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 18:12:18 pm от gogo_gg »

Неактивен one-max

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #799 -: Ноември 12, 2010, 10:17:37 am »
Здравейте и от град Габрово,

Бях шокиран  :o вчера като разбрах за тези пръскания от натовските самолети, тъй като доста се информирам за такива неща и съм чел в този форум и в интернет статии за всякакви конспирации.
Зная за H.A.A.R.P. и че предизвиква земетресения, всеки здраво мислещ човек ще е наясно с това нещо, ако потърси в нета.

Аз какво забелязах в Габрово:
Такива линии не съм видял, но не съм и гледал в небето, а от силният вятър предишните дни тези химикали са се разпространили в цяла България.
Но въздуха приблизително около тези дати 7-8 ноември 2010г. миришеше на както го бяха описали тук във форума на шума от листа наситено, а не е валяло дъжд изобщо и сега е есен и няма цъфнали растения, а вчера вечерта и днес сутринта въздуха има леко сладникав мирис, който се усеща постоянно.

И друго нещо важно, майка ми е мед.сестра при личен лекар, и ми каза, че последните седмици в кабинета са се увеличили пациентите с оплаквания от затруднено дишане, главоболие и високо кръвно, като това са както млади така и стари хора. :o

Какво можем да направим, това е престъпление срещу всички граждани, не трябва да стоим със стръстени ръце както винаги.  :diablo:
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:00:50 am от one-max »

Неактивен dream

• Четящ
  • *
  • Публикации: 75
« Отговор #800 -: Ноември 12, 2010, 11:35:57 am »

И все пак Българите са силни само на приказки, а не на действия. Бля, бля, бля...
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 12:30:20 pm от Mirotvorec »

Неактивен one-max

• Четящ
  • *
« Отговор #801 -: Ноември 12, 2010, 11:59:15 am »
Да прав си така е, че сме само на приказки, което е трагично  :(

И сега в момента над Габрово има нещо като голям смок, все едно се намирам в София, а това е планински град с не голям трафик и сравнително чист въздух и ясно небе.
Не можеш да видиш очертанията на Слънцето както се вижда при ясно небе.
Стара Планина и самото Слънце са обвити в пелена от смок, като лятна мараня в някой голям град.  :unknown:

И е жега последните 2 седмици в цялата страна, а точно 1-2 седмици преди тези жеги са почнали да пръскат небето с тези химикали.

Като се информирах по-подробно, разбрах че се получава нисък плътен слой от тези химикали в атмосферата, който действа като огледало. Лъчите от слънцето достигащи земята, заради големият наклон по който те попадат върху земната повърхност късна есен по-голямата част се отразят обратно към небето, но благодарение на това химическо огледало те се връщат отново и отново.
Става като ефекта в парник. Мисля, че правилно съм го разбрал и обяснил, ако нещо не е така ме поправете. :flag_of_truce:
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 13:44:40 pm от one-max »

Неактивен cisco

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #802 -: Ноември 12, 2010, 14:05:29 pm »
 Грешиш  ;) Нещата са "малко" по-сложни.....

Неактивен one-max

• Четящ
  • *
« Отговор #803 -: Ноември 12, 2010, 14:29:37 pm »
Еми аз малко повърхностно и само една част от процесите, които се получават съм написал, ясно е че има още.
Ами тогава би ли обяснил по-подробното за тези процеси или постни някой линк със статии, ако има на български.  :yes:

Неактивен DeathBowl

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #804 -: Ноември 13, 2010, 00:59:07 am »

И все пак Българите са силни само на приказки, а не на действия. Бля, бля, бля...

Това какво общо има с българите? Пръска се по цял свят. Много сте ми неприятни такива плювачи по българите и българщината.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #805 -: Ноември 13, 2010, 10:44:35 am »
Тази сутрин, в Пазарджик отново се пръска! Може би,около една седмица нямаше следи в небето,но сега пак се започва!

Неактивен one-max

• Четящ
  • *
« Отговор #806 -: Ноември 13, 2010, 10:54:34 am »
Тъкмо след този гаден смок тези дни в гр.Габрово, тази сутрин беше чисто небето и се радвах за това и гледам аз небето малко след 9 часа, самолети които пръскат с химикалите, гадовете мръсни :o
Следата се стелеше от единият край до другият край на хоризонта. Преброих към 12 самолета за половин час в двете посоки... :mad:
Сега в момента в който пиша коментара още 5-6 самолета пръскат, нямат спиране :mad:

Като обща бройка над 50 самолета преброих до 14:00 ч.
« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 14:00:52 pm от one-max »

Неактивен Ivkoo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #807 -: Ноември 13, 2010, 10:56:26 am »
И в Добрич е така.Дори и в момента пръскат

Неактивен goldeneagle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 86
  • no world order
« Отговор #808 -: Ноември 13, 2010, 11:16:06 am »
в София е същото. Небето е като скара за Барбекю >:(

Неактивен Andreycho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #809 -: Ноември 13, 2010, 12:51:08 pm »
Прави ми впечатление, че над София особено интензивно пръскат над "Цариградско шосе". Поне да бяха написали с кемтрейли над града "Здравствуй, батюшка Путин!"

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27