Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 969570 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен hakama

• Четящ
  • *
  • Публикации: 160
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #570 -: Юни 29, 2010, 11:07:23 am »
Да, аз го гледах отначалото. Интересно беше, надявам се незапознатите да се замислят и да започнат да се интересуват повече от тези неща.

Еленко Ангелов мисля че се казва, канят го май често, психолог е иначе.

Радвам се че в националния ефир се обсъждат и такива теми!

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #571 -: Юни 29, 2010, 11:24:41 am »
Да, аз го гледах отначалото. Интересно беше, надявам се незапознатите да се замислят и да започнат да се интересуват повече от тези неща.

Еленко Ангелов мисля че се казва, канят го май често, психолог е иначе.

Радвам се че в националния ефир се обсъждат и такива теми!

Въх,въх..."пичът"наистина се казва Еленко Ангелов,а това е неговата тема.
Oknele,и аз те гледах.Също и оня мухльо дето отричаше и се опитваше да обясни "научно",че няма такова нещо като HAARP: :diablo:
« Последна редакция: Юни 29, 2010, 11:25:48 am от konstantin2007 »

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #572 -: Юни 30, 2010, 10:40:15 am »
Най-голямата тема във форума е на Еленко Ангелов.Чак не мога да повярвам,че има хора тук,които не са чели нищо от и за него :diablo:
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #574 -: Юни 30, 2010, 16:31:47 pm »
Сега разбра ли,конспирацията 2012г. ;). Под формата на природни бедствия,ще ни прочистат.А не,че маите са го предрекли.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Търсеща

• Четящ
  • *
  • Публикации: 103
« Отговор #575 -: Юни 30, 2010, 19:25:10 pm »
Извинявай те ,незнаех ,че има такава тема!А не е ли възможно всичко да е конспирация срещу САЩ? :-X

Rio

• Гост
« Последна редакция: Юли 01, 2010, 23:11:19 pm от Rio »

Неактивен sasho90

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 451
  • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
« Отговор #577 -: Юли 02, 2010, 11:30:12 am »
Тук може би двигателите на самолета се са се изключили, включили са се и после пак са се изключили. Жалко, че не го хванах в действие на клип. Видях го впоследствие и го щракнах.

« Последна редакция: Юли 02, 2010, 11:31:16 am от sasho90 »
Keep 'em occupied!

Неактивен Gogo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 275
« Отговор #578 -: Юли 06, 2010, 00:50:08 am »
Тез самолети на тези хиляди клипчета по тубата дето се мотат нямат ли номера по крилата и телата си, марки и модели.Така много лесно може да се разбере къде са базирани къде летят и да се направи карта, че дори и имената на пилотите да се намерят.Знаят ли се самолетите какви са като марка и модел има си папараци по летищата и може да се проследяват много лесно като се появят на дадено летище и снимката им цъфне  в нета.Никои ли досега не се е сетил да направи карта над кои държави и градове се пръска по често със курсове и летища на базиране-нещо като статистика, и кои точно самолети къде точно пръскат.Не може да се покрият примерно 500 или 2000 самолета тип боинг.За почти всеки самолет си има история в която е описан всеки един час полет която може лесно да се намери и извади на бял свят.Иначе само ревове от рода на че видите ли някои някъде пръска звучат гадно.Едно време тук, а сега по белите държави се е пръскало и цялата селскостопанска продукция със самолети между другото.

Неактивен 4i4obil

• Четящ
  • *
  • Публикации: 109
« Отговор #579 -: Юли 06, 2010, 21:59:19 pm »
Миналата есен сам направих доста снимки на небето над Лондон. Направо се "прескачаха". Но се заоблачаваше само частично и за кратко. ГолЕм пек и жега беше :)
Ако някой много иска може да му ги пратя :)

Неактивен radev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 33
« Отговор #580 -: Юли 17, 2010, 16:32:50 pm »
Последните няколко дни небето над София е удивително чисто и дори синьо, облаците са нормални, пухкави, а не добре познатата мътилка на небето. Напоследък не ни пръскат много. Или ги е хванала и тях кризата или пилотите са си взели лятната отпуска. Аз мисля, че е втрото, защото и миналата година по това време имаше затишие. И лошите душа носят и те отпуски взимат :)

Rio

• Гост
« Отговор #581 -: Юли 22, 2010, 17:39:07 pm »
Днес някъде в София.

Неактивен the_special_boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 179
« Отговор #582 -: Юли 27, 2010, 18:59:10 pm »
http://vbox7.com/play:cbc512cc
Торнадо В България - край язовир Доспат без ранени

http://vbox7.com/play:d542e797
Tornado - k - g Smokinia, Sozopol 26.07.2010
дали има нещо с HAARP
Всеки живее в някакъв измислен филм,но като че ли моят филм е по действителен случай!

Неактивен sareta

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #583 -: Август 02, 2010, 10:41:08 am »
Здравейте, темата ме вълнува, тъй като станах свидетел на тези следи в небето това лято.
От една година съм във Лас Вегас, забелязах самолетите към края на юни. В продължение на около три седмици излизаха сутрин от около 10 до обяд и вечер - от около 5 до 7. Оставяха успоредни и перпендикулярни следи, сякаш рисуваха решетка. Следите постепенно се "раздуваха" докато накрая се образуваха облаци. Облаците оставаха в небето по няколко часа. С приятели /българи/ обсъждахме случващото се и решихме, че целта им е да образуват облаци за да намалят температурата /тук лятото е страшно топло/. Но след това ми се видя странно, че това не се споменава никъде, нито по телевизията нито във вестниците. Тук небето по принцип е много чисто и рядко се появяват облаци а и капчица дъжд не е падала може би от февруари.
 А най-интересното /поне за мен/ беше, че никой от мойте колеги, познати, клиенти на магазина в който работя не беше забелязал следите. Като ги питах какво мислят за следите, първо казваха, че няма такива и като им посочех небето - "А, просто самолети, решетката е съвпадение. Ако имаше нещо нередно щяха да съобщят по телевизията".
 За мен вариянта с намаляването на температурата отпадна защото сега са най-горещите дни а самолетите вече ги няма. А и като видях темата ми стана ясно, че не го правят просто за да ни разхладят.
Ако се появят пак ще приложа снимки.
Поздрави

Неактивен JDeel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #584 -: Август 13, 2010, 00:08:14 am »
Тези самолети над България според мен не са български.

Това, което имам като наблюдение е, че наистина повечето самолети остават дълга диря след себе си, но само понякога тази диря остава по-дълго от 2-3 минути. Има дни, в които един след друг се стрелват самолети и оставят дири, които се задържат наистина повече, може би понякога и до половин час. Тези дни се отличават от другите.

Не ми е направило впечатление да се прави в лошо време. Когато е хубаво времето и няма облаци - тогава прелитат с дългите следи. Но може би и в друго време.

Но в България доколкото знам има 2 летища - в София и Бургас. Такива самолети, прелитащи над София обикновено вече са набрали достатъчно височина, за да не са излитащи от това летище. Затова смятам, че те идват от друго място. Пък и реално погледнато - в България всичко се случва толкова бездарно и неграмотно, че кой ще успее да изстреля такъв самолет? Те пред камера не знаят как да говорят, само за пари и далавери мислят, и обувките си сигурно не могат да завържат, какво остава за нещо толкова напредничаво като HAARP и Chemtrails.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27