Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 969222 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #495 -: Декември 18, 2009, 00:30:14 am »

Когато видите да пръскат самолетите, правете силни пожелания когато частичките пръскано докосват хората, те да се пробуждат и изпълват с любов, здраве и сила!
 А освен това,си направете  един тест.
 Казват нещо важно в долната статия, прочети: http://www.fourwinds10.com/siterun_data/environment/humans/chemtrails/news.php?q=1216155860

пречистването става с лъжица кислородна вода с две лъжици червено мерло.. и много жабурене, около 5 минути.
 така изкарваш наночастиците, които през chemtrails създават в тялото някакви гадости изкуствени и те правят приемник за контрол и да хващаш вирусите.
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
« Отговор #496 -: Декември 20, 2009, 19:44:03 pm »
Някой използва ли рецептата? ;) Впечатления и резултати?
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #497 -: Декември 21, 2009, 20:38:48 pm »
Тия рецепти в които бъркаш брашно с грозде малко са ми :)
В един сайт продаваха "бластери от оргон" да се биеш с nwo...

За мен истината е, че хората тоооолкова отдавна са спрели да гледат небето и звездите и са забили само в краката си, че дори да ги блъсне НЛО пак ще има някой от блъснатите дет няма да повярва.
За физиците искам да питам, нормално ли е самолет който лети сравнително на ниско, да оставя следа която да се разстила 30мин-1 час, че и повече?

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
« Отговор #498 -: Декември 21, 2009, 21:20:29 pm »
Не съм физик,но според мойте наблюдения нормалните следи от гориво изчезват до една,две минути максимално дори както се казва,че горивото замръзва и тн.Не да ми седят по час,два и да се растилят бавно.Пък и те са няколко по небето виждал съм най-много тридесет следи в небето,които не изчезват почти веднага,а едвали са преминали трисет самолета за това време,а минават доста повече и даже някои нямат следи или имат малко след тях като изчезват веднага след тях.Пък колкото и да е замръзнало горивото едвали ще се разтиля като облък от прах и то постепенно.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #499 -: Декември 21, 2009, 23:33:55 pm »
Тия рецепти в които бъркаш брашно с грозде малко са ми :)
В един сайт продаваха "бластери от оргон" да се биеш с nwo...

За физиците искам да питам, нормално ли е самолет който лети сравнително на ниско, да оставя следа която да се разстила 30мин-1 час, че и повече?

;D P.E.A.C.E. какво означава туй твойто сравнително на ниско,? ;) ако говорим за някакви заключения основани на физика, трабва да сме по-конкретни. Сравнително ниско, в сравнение с какво? С граждански или военни самолети, с вертолети, балони, хвърчила  ;D или какво ?
Но да видим кво става със следите.Ами следи-нагорещените изгорели газове от самолетните реактивни дв-ли, в студен въздух замръзват и стават на бяла мъгла. От там нататък мисли.
Седере го каза също точно.И аз съм наблюдавал да остават по десетина такива следи, в продължение на 1-2 часа.После постепенно се разнасят от въздушните течения.Помня, когато беше олимпиадата в Сидни, точно над нас, денонощно минаваха самолети от север на юг.На интервал от две минути един след друт.Тогава често гледахме небето и забелязахме колко дълго стояха следите им. ;)
« Последна редакция: Декември 21, 2009, 23:35:03 pm от marhs »

Неактивен radev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 33
« Отговор #500 -: Януари 04, 2010, 11:09:55 am »
Покрай празниците и самолетите почиваха и имаше и по София едно хубаво синьо небе или хубави пухкави облаци. Направи ми впечатление, че почти никакви самолети не минаваха по небето, въпреки че гражданската авиация по празниците е доста натоварена.

Неактивен Ken1

• Четящ
  • *
  • Публикации: 114
« Отговор #501 -: Януари 19, 2010, 18:41:43 pm »
Ето какво намерих в Интернет

Това трябва да са сателитни снимки направени на 8 Януари 2010. Отстрани ясно се вижда спиралата която се е оформила най-вероятно от самолет. В линка по долу се вижда как спиралата се разпада и става облак.

- http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8309629.stm

А най-вероятно после от ново сформирания облак вали дъжд  :---.

Неактивен Божидар

• Четящ
  • *
  • Публикации: 63
« Отговор #502 -: Януари 30, 2010, 03:05:25 am »
Здравейте приятели.
Прегледах, по скоро прочетох всички постове за 40-те до тук страници и се чудя как някои не искат да видят истината, която е пред очите им. За наша радост тия въпросните лумпени-коне с капаци са сравнително малко тук във форума, но за съжаление в нащо а и не само общество съставляват 95% от индивидите в него.
Малко по назад се беше появил един индивид, който обясняваше и даваше акъл що е това чемитрейлс и има ли почва у нас, и драги приятели дръжте се да не паднете, тоя същия се аргументира и използва за солидно доказателство и база данни официялната наука и неговото образувание хахахаххаха. :--- Е то както има една приказка то бива дебил, бива ама и толкова не бива.
Така Аз няма да качвам снимки, защото има достатъчно материяли до тук(не само снимки разбира се,но и много връзки информация и най-вече факти!!!!!), доказващи, че над нас в небето се води война, война за нашето съществуване.
Облъчването с чемитреилс да е честа практика!
Вижте какво е състоянието на "хората" сред нас драги скептици.
Не виждате ли, че 90% от хората са превърнати в немислещи същества! В създания, които могат само да ядът и още едно нещо да правят!
И после били сме умни, да някои от нас да, но от 90% от вас нищо не става, уважаем български народе. МОЖЕ ЛИ ДА Е УМЕН НАРОД, КОЙТО ВЕЧЕ 100г. НЕ РАЗБРА КОЙ Е НАГОВИЯ ГРОБОКОПАЧ!
     :unknown: >:( >:( >:(

Неактивен noname

• Четящ
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #503 -: Февруари 05, 2010, 17:07:36 pm »

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #504 -: Февруари 19, 2010, 11:31:09 am »

"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен deznam

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 286
« Отговор #505 -: Февруари 19, 2010, 12:15:30 pm »
Тези са доста внушаващи. ???
Ако не искаш да бъдеш наковалня, трябва да бъдеш чук.

Неактивен crescent

• Четящ
  • *
  • Публикации: 30
  • like black ink in water
    • 500px
« Отговор #506 -: Февруари 19, 2010, 19:29:05 pm »
Във Велико Търново днес пръскаха цяла сутрин от около 9ч до към 13ч.
Снимките са правени с гсм камера и фотоапарат[на някои от тях се вижда симпатичната църква на Адвентистите  ;D ]

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #507 -: Февруари 20, 2010, 13:12:41 pm »
Не разбрахте ли от "експертите" във форума, че има "научно" обяснение и всички инакомислещи са просто параноясали  ::)
Тези следи са "естествени"...

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
« Отговор #508 -: Февруари 20, 2010, 19:18:32 pm »
Тези "експерти" да наблюдават небето повече и да гледат и да сравняват следите на самолетите. От 50 видими самолета, които съм видял само 10 са оставили такива следи дълги, на другите им изчезват максимум след 30 секунди, а на другите стоят и се расти лят като облаци.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #509 -: Февруари 20, 2010, 21:08:43 pm »
А стига ве.  :o Като видях снимкита на Невен, по-горе, се позачетох в темата.
Просто не ми беше интересна досега.
Такива следи, с такива сенки върху земята виждам за пръв път.Това не са следи от обикновени самолети, както казва и sedere.

А и като се замисли човек, наистина разпръскването на вещества, с цел обхващане на по-голяма повърхност от земята, става от високо, със самолет, или хеликоптер.
А и кат се сети човек, че целта на някои е влияние и власт 2+2=4 ;D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27