Днеска докато четях книгата леко ми напомняше на един филм, който съм го гледал преди. По-късно попаднах и на негов откъс в сайта на Морфей и го питах как се казва, че съм го забравил и той ми каза. Филма се казва Stargate / Старгейт (1994). Видях, че има и още филми Старгейт не знам как съм го пропуснал да го гледам.
Браво бе
sedere 
То на 100 места е писано, че
Stargate е копирал яко от тая книга, включително на задната корица с големи букви

Но иначе хубаво е че и други го виждат по независими пътища де, иначе някой ще каже, че си въобразяваме

Какви са вариантите за закупуване на книгата от хора извън България? След като книгата е голяма и тежка, възможно ли е да се закупи в електронен вариант през PayPal или Epay?
Вариантите са по пощата. Парите се превеждат по банков път. Кофтито е че пътните идват колкото коричната цена на книгата (поне до Канада, където вече пратих бройки), но обикновено за хората в чужбина това не е проблем, защото стандарта е друг там.
Как ви завиждам, че я имате. Нямам тарпение да си я купя. Благодаря на целия екип спомогнал за създаването на тази книга
. И Horos само да те попитам дали твойта стара книжка и "Проектът Монтоук" ги има на пазара (ако някъде по-назад го пише моля да ме извините). Ще я препоръчам на много хора и се надявам да се наложи издаването на още броя от тази книга.
Старата книжка я няма никъде. Монтоук също трудно се намира за съжаление. Точно "затова" плащаме 45% на разпространителите в България - за да ни няма книгите никъде. Но както и да е, не виждам как можем да променим това.
nikoko, можеш да си поръчаш книгите от нас ако имаш желение. Едно на ръка, че ще си спестиш почти 10 лв. ако ги търсиш една по една и второ - така ще помогнеш на нас, а не на Хеликон да кажем.
Колкото до другите. Бъдете сигурни, че S-MA е физическа добавка. Със сигурност има етерен характер и свойства, но по същество е нещо физическо - не е метафора за "лууш".