Във всичко става дума за любов,дори най-дивата омраза.

За младото момиче и аурата на мама,и тати-ок,разбираемо е.Но е интересно защо един по-възрастен мъж си избира доста по-младо момиче.Дали не е изхабен от прекалено многото си връзки и търси лесна "плячка",която да смуче енергийно?!Е,как да разбереш кой си като рядко ти остават сили за нещо.
Алибаба,примера с асансьора е доста добър.Наистина човекът с по-силната воля има предимство,но за това да останеш сам-понякога си има и други причини.Най-често тези,които са свикнали да "смучат" другите и са се превърнали в енергийни вампири-те се ужасяват да останат сами,побъркват се,защото ще трябва да минат през самите себе си.

За да съжителстваш с някой-трябва да си доста добре запознат с човека срещу теб.Може да го познаваш от 10 минути и да имаш такова желание,може,и да го познаваш 5 години,но да отказваш да живееш с него/нея.Понякога е най-кофти като си този,дето смучат,но имам наблюдения,че някои хора толкова свикват,че самички си търсят "вампирчета(та)".И все пак познавам по-силни хора,които са слезли едно стъпало по-надолу(или така поне изглежда,понеже никога не се знае),за да са на нивото на съпруга/съпругата си.Много по-трудно е,когато си да речем от 10 клас някои от 2 да те разбере,отколкото обратното.Просто малко ми е непонятно как ще си наложиш волята и силата,и толкоз.После пак ще има карма,"плащане",сълзи и обвинения...
В крайна сметка дали ще сме в Ада или Рая-изборът си е напълно наш,макар че в повечето случаи-рядко го осъзнаваме(дори това право на избор не знам колко хора го осъзнават).