Много сте забавни ,отдавна ви следя какви си ги пишете.
Изводът ми от прочетенето ,от моите наблюдения, от неспирното ми любопитство и след доста прочетено е ,че ги
има и двете и съдба и свободен избор ,но живота на човек се определя особено и предимно от изборът му ,това е .Защото ,каквото и да ми се случва в този живот аз определям как ще реагирам на случилото се.Примерно ни уволняват от работа и ти гледаш на това ,като на голям проблем ,а аз като на невероятна възможност......Аз ще избера да благодаря,а ти да проклиняш ,а това за посветени също е от значение.Като ученичка си бях записала на корицата на тетрадката (имах навика да си записвам мисли ,които ми харесват)мисълта:
10%от живота ти се определят от това какво ти се случва и 90% от това как ти ще реагираш на случващото се.ARRI,понеже съм любителка на езотериката бих ти споделила ,че не ми се вярва ,някоя душа да се моли да се върне на земята ,защото те знаят ,че тук е по-гадно,ако мога така да се изразя.
old4 да не си объркал форума нещо ,странно ми е как твърдиш ,че няма езотерика или просто ти невярваш?Замислих се за твърдението ,че ни е просто страх да си помислим ,че със смърта свършва всичко,е old4 ,повярвай ми ,че ако ти беше любител на езотериката щеше да се радваш да е така.Всъщност стигнах до извода ,че от по-голямо значение е какво правиш в момента от това дали вярваш или не в прераждането.old4 ,интересна ми е твоята теория от къде ,черпиш знанията,ти написа ,че след смъртта има само тишина или какво беше?Моляте ,сподели повече ,ще разгледам дали не си го направил вече.old4 теб страх ли те е от смърта ,а вас другите ?Жалко че няма такава анкетка.