Автор Тема: Методика на зомбиране  (Прочетена 24105 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 504
Re: Психотроника
« Отговор #45 -: Март 31, 2007, 19:42:45 pm »
Мисля че и тунела къде се блъсна е дълъг 666 метра...
интересно

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Психотроника
« Отговор #46 -: Март 31, 2007, 20:31:11 pm »
В 13-ия стълб ;) На точното място на древно светилище на богинята Даяна, ако не ме лъже паметта...

anna

 • Гост
Re: Психотроника
« Отговор #47 -: Март 31, 2007, 20:32:40 pm »
Еми каква е разликата дали ще си в автобус или у вас? :) Нали пак е действане от разстояние ;)

Специално с шофьора на Даяна, Айк казва, че шофьора най-вероятно е бил с чип и управляван с дистанционно едва ли не...
  Вече всичко ли е възможно?! Но при такива технологии едва ли най-доброто решение е показването им на бял свят.... Това ли е най-лошият начин да се игнорира едно общество, респективно `най-добрият`?
« Последна редакция: Март 31, 2007, 20:34:01 pm от Cassiopeia »

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: Психотроника
« Отговор #48 -: Май 26, 2007, 11:04:02 am »
Искам да допълня само, че не само руските психотронни лаборатории работят над българския народ. Западните психо-контрольори от топ-секретните лаборатории също са си разпределили България на порцийки и действуват вече с пълна сила.

Впрочем те са на обменни начала.

Тук, трябва да подчертая също че това не е ново и те го правят вече половин век, колкото и да не е за верване. За себе си имам всички възвможни доказателства, за вас, ако не вярвате си ги търсете сами и ако търсите добре, съм сигурна че ще ги намерите.
Всъщност така ще е и най-добре, истината сами да си намерите и ще сте най-сигурни, че не са ви подвели. При толкова зомбиран народ, винаги има опасност да ви подведат.

Най-гадното е, че в повечето случаи жертвите  ги превръщат и в палачи и объркването може да е тотално. Рядко са лабораторните експериментални мишки, които се опъват и не искат да стават палачи-манипулатори, за да продължат работата на своите контрольори. Еденици са тези, които могат да надхвърлят програмите, които им залагат, точно като капан за мишки. Щракне ли капанът, до живот е и  трудно,  е  излизането, при положение само, че много го искате и имате неизчерпаеми запаси от силен дух, интуиция, инстинкт за самосъхранение и анализаторски способности на всичко, което ви заобикаля много хладнокръвно.
Страхът е най-лошия и искан съветник в тези случаи.

Но безгранични са възможностите на съзнанието и на духа, стига да повярвате и да не се оставяте да ви хванат в капана. Физически със сигурност ще ви разрушат доста успешно, но духом ако го искате, наистина - никога.

Все пак, първата важна стъпка е наистина да знаете, че всичката тази сатанинска конспирация съществува и да си отваряте очите добре, което като начало не е съвсем зле.

Страхувам се, че с настаняването на американските бази, България ще се намери под чадър от масиран психотронен  дъжд, фигуративно казано. Изтлежда, че сме по-издръжливи от повечето народи на тези въздействия и имаме нужда като народ от особени гоялми дози и порцийки и те няма да закъснеят. Не трябва да се страхувате, а да се борите и да имате съзнанието, кой е врагът, как и с какво ви атакува, което вече не е малко като оръжие за ответ.
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 798
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Психотроника
« Отговор #49 -: Май 26, 2007, 11:48:19 am »
Цитат
Но безгранични са възможностите на съзнанието и на духа, стига да повярвате и да не се оставяте да ви хванат в капана. Физически със сигурност ще ви разрушат доста успешно, но духом ако го искате, наистина - никога.
Добре казано  :)  Духът е този, който трябва да води и да се следва. Само по този начин няма да бъдем подвластни на  манипулации от каквото и да е земно естество, целящи насаждането на страх-този бич за земният човек.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: Психотроника
« Отговор #50 -: Май 26, 2007, 12:57:43 pm »
Който надмогне страхът е  свободен, за свободния дух решетки няма.

Роб се става само по свободна воля.

Тези, които искат да ви поробят си имат причини за това и такава им е вълча природата.
Не може агнето да се сърди на вълка. Важното е да не се оставяте да ви хване в хищните си лапи и най-вече да не се страхувате от него. Страхът е парализа и всеки хишник го знае и първо него ви внушава,  за да ви докопа.

Пред смелостта и съдбата отстъпва и Господ помага !!! Дори и врагът, ако е достоен, започва да ви респектира.
Така и така ще се мре, поне да е като на човек с главна буква.
Човекът не се ражда, за да има власт, пари и удоволствия, а преди всичко, за да евалюира и си научи уроците, как да стане това.

Правят всичко възможно да живеем като плазмодии, поне да умреме като хора.

Беднастта, тормоза, злините не са причина да ставаме нищожества и се оставиме на деградацията, а точно обратното, те са изпитанията на духа, които трябва да ни накарат да израстнем още повече и изкачим още едно стъпало в нашата собствена еволюция.
В противен случай ще е напразно и този път нашето раждане, особено сега, когато и най-важният сблъсък между  Злото и Доброто. 

Прошка не са предвидили за никой, дори и за тези и най-вече за тях, които са им в угода.
Както обикновеннно казвам, борбъта му е майката, борбъта, която да почва първо от вас самите.

Ако вие сте в ниското и потопени изцяло в блатото, как ще измъкнете другите на високото - НЕВЪЗМОЖНО, АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО.

Качете се първо вие самите на високото, вижте от високо цялата картинка, червената нишка на истината, която прорязва живота, подишайте свободно свежия възродителен въздух на свободата на духа и после започвайте и другите, един по един, да ги измъквате от калта.

В обратен ред просто не е възможно, има си космически закони, които никой не може да пристъпи. 
Илюминатите, например, много добре знаят тези закони и затова ни побеждават.
Крайно време е и ние да си ги припомниме и да видиме в последна сметка, кой ще победи, те или ние, но поне да е в равна борба.


Тъй като хората най-добре разбират от примери и образи бих дала пример за смелост така любимият ни Левски, който е бил дори повече уважаван от врага за своята невероятна смелост и борбеност. Всички знаеме, предполагам, че точно врагът му е предложил ръка за помощ и да избяга от кауша, а не тези, за които се е борил.
И тук дори, той се е проявил като велик, защото не е приел ръката, за да не остане този резил завинаги върху лицето на народа, за който се е борил. Жертвата му е била тотална, защото  и любовтта и смелостта са му били истински и тотални.
Изключение не може да има, то е само за половинчатите, които са по-лоши и от истинските лъжци.
Не може един ден да си смел като лъв, а на другия да мислиш само за кожата си.
Всеки трябва да съзнава ролята, която има в този живот и докрай да я отстоява, иначе се превръща в една нищо и никаква парцалена кукла, вързана с хиляди въженца и подръпвани от чужди воли.
И сега, аз съм убедена, че у всеки от нас дреме един Левски и чака само да бъде разтърсен и събуден от дълбоката дрямка. Достатъчно е само да го повярвате и да го събудите.
Така и така, настанало е това време и няма време за маене. Геносидът върви с пълна сила, психотронното замайване също, както и модифицирането ни от мощна духовна раса, в най-обикновенни вулгарни зомбита.

Така че, събудете се, поправете се, влезте в точното русло и почвайте и на другите да помагате, иначе мор само ни чака.

Светът и най-вече Илюминатите нази гледат и даже са се е втренчили, защото сме си специални и им препречваме нещо пътя.

Няма да се излагаме точно на финала я и да загубиме няколко хиляди години възходи и падения.

Който победи себе си, ще победи и "Сатаната" и ще допринесе и за спасението на ЧОВЕКА на тази планета.

Това е !!!

Смелостта и Съзнанието ще ни върнат на пътя към вечността.
 


"Pour que le mal triomphe il ne suffit que d'une seule chose...
que les gens de bien ne fassent rien!"
Edmund Burke

"За да триумфира злото е достатъчно само едно едничко нещо ... хората на доброто да не правят нищо !" Едмон Бюрке

http://enkade.blogspot.com/Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27