Пак красиви думи без покритие.
Питам израстналия Joro Velev, ТОЙ да каже за добрите символи и добрите тайни общества! Защо питаш нас, които сваляме вибрационно собствените си честоти? Които знаем само да плюем върху рептилиите. Когато критикуваш трябва да предлагаш алтернатива, но не само като суха теория! Искам да видя действията! Тогава ще обръна по-голямо внимание, тъй като това все пак е призив за промяна на светогледа!
Подписа ми е красноречив.
Думите ми ги четеш, а покритието ми ..... както и да е.
Ако човек се стреми да гледа на нещата възможно по-често по принцип а не от личната си камбанария, ще види нещо различно.
Аз опитах и споделих опита си.
Дали съм израстнал? Вярвам, че не. Ако бях, щях да го зная. (и пак нямаше да си призная

)
Прецених, че има по-информирани от мене за тайните общества но май всички сме в един кюп?
Има много по-стари (анти)конспиратори, съфорумци, които доста често пропускат алтернативата. Почти винаги...
Дори идологизираните, често цитирани световни антиконспиратори, не акцентират на алтернативите. Те заемат малък процент от творчеството им.
За мене това са думи, и аз не съм видял делата им.
А някой от Вас да е видял нещо? Основно думи....
Има естествено единици, които опитват самостоятелни акции, и обикновено това са първите и последни опити. Това може само да ни покаже, неверната посока, и да ни насочва по пътя.
Чест и признание пред саможертвата им. Дано е била осъзната.
Алтернативата?
С техните камъни по техните глави.
Или
Да правим това, което те не могат - ДОБРО.
Ако се приеме първото, то поединични акции от типа "Вижте ме какъв съм герой! Аз се жертвам за всички Ви." са безсмислени.
Щом те са тайни, то и тайно трябва да се работи....и тогава не чакайте от мен алтернатрива - ТАЙНА Е. ;D
Уж са тайни, пък все за тях пишем?!?
Това беше спусъка, който ме подтикна да питам за добрите тайни общества.
Май ще се окаже, че само те са действително тайни?
........
Ако заклеймявам някого, че е ЛОШ следва ли ,че аз съм добър?
Възможно но несигурно и относително, както някои в други теми вече разискваха.
Ако приема, че лошите са лоши...пак да попитам за опонентите.
Къде са?
С кого да сравнявам? С хората и човеците ли?
Я да се поогледаме каква сме я свършили и сравнението ще умре от срам.....
Все някой друг ни е виновен, все бягаме от лична отговорност, все чакаме някой да ни даде пример и като се провалим, не ние а той - примера е виновен.
Бебета сме, а и по-зле - още не познаваме майка си и баща си..... а сме тръгнали Вселените да оправяме. Не ни е порастнала работата, че да оправяме каквото и когото и да е било.
За физиологично неразположение, или енергиен срив както е модерно, все друг ни е виновен.....
За това, че ти капе на леглото, дъжда ли ти е виновен или пробития ти покрив? А, сетих се - градушката.....алтав ти е покрива - ремонтирай го!
Ако го отрека ще бъда прав, ако го приема щак ще бъда прав, кой каквото си изебре.
100% верно, според мен. Това е веселата част. Другото е когато се вземем на сериозно.....
но
... излизайки от контекста и поглеждайки като многомерен пример Света...
Предлагам, излизайки от контекста да излезем и от Света - да се отстраним за малко - и проглеждайки да споделим какво сме видели?
Това се опитвам сега.....споделянето вероятно ще е друг път, като установя, че видяното не е илюзия....а и поста стана рептилоидно дългичък, па че и осукан.

Нека споделя все пак?
Колкото хора, толкова и Вселени.