Добре поне, че някои други вероятно са разбрали. Ровя се да превеждам и да давам полезна информация. После обаче някой се изплое с "безценната" си "миродавна" кошерна философия върху неоспоримите факти и хайде пак наново.
Да, някои те разбрахме, особено тия, дето мислят с главата си. Другите упорито си карат папагалски на заучени фрази.
Това, че България е била по-сигурна и се е живеело по-добре преди, а сега е мътилка не е следствие на капитализма. Просто същите стари муцуни го изопачиха в тяхна полза. Сега пак може да остане прецакан народа, ще се види. Капитализмът няма да дойде, той постеменно отшумява, така че спокойно.
То затова и вие не виждате, че плюсовете на капитализма са повече, защото го пречупвате през кривото огледало на България.
Колкото повече централизация толкова повече робство - никой не го е грижа за теб повече от теб самия.
Ами това го дъвчем вече 8 страници. Повтаряме го по 100 пъти, ама някои пак не разбират. Даже се чудя, дали не са поставени хора, на които да се плаща от някого. Щом така отричат вината на тия стари муцуни.
Някой по-горе каза, че тук си спорим. Даже и аз също го бях казал, май.
Само че туй не е съвсем спор. Някои хора не отговарят на НИТО ЕДИН въпрос, не дават НИТО ЕДНО предложение; същевременно с това задават непрекъснато въпроси, критикуват отговорите на останалите (които се стараят да се обосноват добре), критикуват предложенията им, А НИЩО ПРОДУКТИВНО НЕ ПРЕДЛАГАТ.
Не знам на колко сте години, но имам чувството че споря с деца. На не повече от 15!
Имам чувството, че мозъка ви е промит от прекалено много електронни игри, фантастични филми от типа Стар Трек, и конспирационни теорийки за антигравитационни двигатели, летящи чинии и двигатели за свободна енергия.
Хора, събудете се, бе! Вие нямате връзка със Земята. Загубили сте я. Спите и сънувате. Вие кога за последно сте били в РЕАЛНОСТТА!? На хапчета ли сте, какво сте? Вие до толкова сте отровили мозъка си със фантастични компютърни игри и филми, че вече не правите разлика между фантастиката и реалността. А после обвиняват рептилиите и капитализма, че ги зомбирал. Абе вие сами се зомбирате, бе!
МАТРИЦАТА ги управлявала и ги карала да не мислят като хора. От много гледане на "Матрици" и конспирации за Матрици, вие сте влезли в Матрицата. Влезли сте във филма. Колкото повече вярваш, че си в "Матрицата", толкова повече наистина си в Матрицата.
МОЗЪКЪТ на човека е истинската матрица, ама никой не му е виновен.
Колкото повече ги четете и ги ровите тия работи с рептилии мептилии и хлорофилии, толкова повече ще се филмирате и матрицирате. Сами си го правите.
И най-страшното е, че не желаете да се събудите. Харесва ви да сте там, сред измислиците. Щото в реалния живот се иска яко бачкане. Всяко нещо се постига с много труд и лично време, с постоянство и с дисциплина, а също и с ВЯРА.
От постовете ви съдя, че нямате тези изброени. Нямате достатъчно нито работен, нито научен, нито пък чисто човешки и социален опит.
Ако познавахте хората, ако бяхте общували повече с тях, щяхте да знаете какво е приложимо и какво не.
А кока-колата, че е лоша лоша е.
Напомнете ми след няколко дена, ще си напиша завещанието и ще ида като камикадзе с бомба в някой завод на кока-кола. Ще се жертвам в името на потребителите от хнетбг, за да пият по-малко кока-кола. Моя живот не струва нищо, ще го жертвам за общото благо. Героите, дето по цял ден стоят в къщи и гледат Стар Трек го заслужават! Да живей комунизъма! Долу кока-колата! (А също и макдоналдс ...