Здравейте Жени.Ще ви дам изчерпателен отговор.Жената прави мъжа или Цар или просяк.Това че съм бил с жена светица а после с мръсница бихте могли да се замислите а не да изразявате други чуства.Няма мъж който да е бил със светица(свята) и да пожелае друга жена.Не сме чак толкова загубени.Причината за парадокса е в морала на жените.И за да не изпаднеш в деликатна ситуация(Блу)-мъжете изкупуват(оправят защото са глави на семейството,и защото могат) греховете на жените си.Жените отдавна са го разбрали и се правят на приятно разсеяни.Последно бях с мръсница поради желанието и уменията и,не поради мое желание-никой не бяга от добро па макар и мъж.Живи и здрави.
П.П."Подтискащо голяма"съм го дал за да не използвам думата "огромна".Бихте ли си оправили отметката на ПОЛ.Или се срамувате от пола си. 
Защо пък да си оправям отметката на ПОЛ? Виж колко различно пишеше, докато мислеше, че съм мъж и сега - и това е показателно за мен. Иначе няма от какво да се срамувам. >

Meander,странно ми е,че човек,който пише за свободната воля и че човек винаги има избор,стига да обърне гръб изведнъж "обвинява" жените за всяко зло. Мъжете не изкупват греховете на жените-просто има една малка деликатна подробност,която повечето хора, дори не забелязват. А за желанията и уменията на мръсницата-ами точно поради същата причина някои светици се събират с "лоши" момчета и после се научават или си стават истински мръсници. Понеже твърдиш,че една жена може да превърне един мъж в "цар" или "просяк" - да, така е. Но тогава нека мъжете повече да внимават каква жена си избират. А и всяка жена е девствена преди да е с мъж, нали? Следователно всяка жена е "чиста"(поне на теория). А после някой мъж и разбива животеца и прави това,което е. (Така поне твърдят доста жени. Ех,оправдания.) Тъй че ето ти друг вид оправдание от жена - "Всички мъже са гадове. Обичах един, бях добра, но той не го разбра и аз почнах да се държа като кучка и мръсница. Сега всички мъже ме искат и ги въртя на малкия си пръст". Да ти звучи познато?!
НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ОПРАВДАВА С ДРУГ!!! Да,може някой да ти е виновен, но ЗАЩО не се разделиш просто с този някой? Или имаш нужда от някой, който да ти оправдава глупостите(глупостта)? То по тази логика не би трябвало като на някой е направена магия да се иска от него отговорност за действията му, ами от този,който му е направил магията? Или ако има мафлоци от тях?Но нещата не стоят точно така, нали? Не знам кой от какво бяга,но ако наистина искаше да си със светица - щеше да си с нея. Както сам знаеш, човек сам избира и решава някой неща. За ОГРОМНАТА отговорност - да, такава е, но за мен или някоя друга жена, може дори да е малка и да ни харесва - всичко е до човек и разбирания. А щом не можеш да носиш отговорност за нещо - то всяка отговорност ще е прекалено голяма. А отговорността и свободата са свързани. Наистина, странно е че човек пишеш за някои неща - да изнамирва толкова оправдания, за да не признае някои неща и истини пред самия себе си - жени, повече отговорност, морал и какво ли не? Ами може просто някои жени да отказват да взимат от твоята енергия, да ти е хрумнало това? Просто да нямат желание, а не че са задължително мръсници (ама че шовинист - всяка която не ми пусне е к*чка, казваше един познат. ;D). А и както съм ти написала в предишния пост - ПОДОБНОТО ПРИВЛИЧА ПОДОБНО или с други думи - рано или късно всеки си намира майстора или "похлупака"!!! "Когато искаш нещо - намираш причина, когато не искаш нещо - намираш оправдания."

Живи и здрави.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!