Автор Тема: Ходжите...  (Прочетена 54197 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
Re:Ходжите...
« Отговор #60 -: Декември 23, 2009, 17:49:33 pm »
Здравей Меандер, най- важното кое казваш е че си намерил помощ и това ти е спасило живота, дали във всичко това Бог не участва!?  Но за всичко си има време и ти ще разбереш нещата които ти споделих. За мен по-нататък разговорът е безмислен, защото ти не разбираш това което и аз получих чрез преминаване през големи изпитания, както и ти през своиете и аз уважавам твоето мнение макар, че изобщо не го споделям Желая ти всичко добро!

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
« Отговор #61 -: Декември 24, 2009, 00:33:35 am »
ЛОРА-ДАНА Здравей.Като жена твоята упоритост е похвална,но ако не е упоритост а инат язък ти.
Цитат
Всъщност точно това и наблегнах, че Душата горе пожелава даден урок долу(условно е изреченото)- сама , за да изпита своята Вяра, Прошка и Любов, но с нея са и Духовните водачи , както и ангелите на Кармата и разбира се Бог, така че и е сама и не е сама, колкото и странно да звучи, но НЕ ВСЯКА ДУША ИЗБИРА ТОЗИ ПЪТ НА ОБСЕБВАНЕТО - ТОВА Е ЗА НАПРЕДНАЛИ, ДУШИТЕ КАКТО И ХОРАТА СА НА РАЗЛИЧНО ОБУЧЕНИЕ ЕДНИ СА В ПЪРВИ ДРУГИ В 11КЛАС И В ТОВА НЯМА ЛОШО ПРОСТО ВСЯКА ЕДНА ДУША Е ЧАСТ ОТ БОГ И КАТО ТАКАВА ИМА ЖЕЛАНИЕ ЗА РАЗЛИЧЕН УРОК .
Хайде да направим един разбор и дано стигнем до съгласие или допирни точки.1."Душата пожелава" има приказка "внимавай какво си пожелаваш".Душата може да избере какви знания да развие,а пожелае ,желание, искане и от подобен род са противопоказни за нашето развитие.2."Вяра,Прошка и Любов" не беше ли "Вяра,Надежда и Любов." Налице е упоритост откъм "прошка", дадох ти определение за нея.И душата не се самоизпитва а се самопоставя със деянията си в "неудобни" ситуации поради незнание или поради умисъл.3.Нямаме "духовни" водачи както няма и божи пратеници.Не съм чувал за "Ангели на кармата" защото кармата е лична и не се споделя с други па макар и "Ангели".4.Няма душа "която да избира път на обсебване" при положение когато сме обсебени(от демони или сродни на тях същностти)ние не разполагаме с и не сме стопани на живота си поради обсебването и няма как душата (не зависимо в кой клас)да добие опитност поради невъзможност заради обсебването.За да спреш с това обсебване една информация-всеки е уникален заради това неговата индетификация е уникална,когато е обсебен то това което го е обсебило също има уникална индетификация.Тялото става с две уникални индетификации което блокира всичко.5.Да всяка душа е част от бога но "желание за различен урок" нещо не пасва защото като объркаме конците,казваме че сме получили добър урок ма чак когато се оправим.Не ми се вярва душите нарочно(умишлено) да си търсят белята ,за да покажат умения.Защото нали това е греха,умишлени деяния които водят до негативни последици.Жива и здрава.Надявам се да не съм те нагрубил. :hi:
meander,какво е грехът,я пак? :-X
LORA_DANA-грях и грешка са две думи,следователно и две различни неща.
« Последна редакция: Декември 24, 2009, 00:35:53 am от Blue|_Star »
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
« Отговор #62 -: Декември 24, 2009, 11:33:11 am »
Блу, разбира се, че са различни, но грях е повече с религиозен привкус, а грешка е степен- по-ниска в съпалата към него, но в някои случаи и Любовта се определя от някои като грях, но тази тема е неизчерпаема, а тук става въпрос за ходжи и този род неща. Аз знам, че хората вършат и греходе и грешки, но ако има покаяние има и Прошка. знам,че тук тази тема не се приема, но..

Неактивен Iris

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #63 -: Декември 24, 2009, 12:10:13 pm »
Грешката винаги е неумишлена. Тя е единична, няма повторяемост. Грехът от своя страна е умишлен и много често погрешното действие се извършва системно.

Неактивен SiriusAngel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 170
  • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
« Отговор #64 -: Декември 24, 2009, 13:10:02 pm »
 :hi:

Вие май не сте попада ли на истински Ходжа или на направена магия от арабски страни?
Ако не сте то ви пожелавам никога да не попадате защото са едни от най силните.
И ако не познавате някой който да е наистина силен енергийно и да познава техниките за  развалиането (изчистването)ниама отърваване.Тук не става въпрос за вярване или не вярване.
Първо искам да ви кажа че в по голямата част от арабските държави ходжите работият без заплащане.
Според мен магията е вид енергия и няма нищо общо с Бог.
Дори и да ви се случи това е нарушаване на енергйните (канали)? може бе,(мое мнение).
А който е направил магята е нарушил вселенски закони и ще трябва да му мисли след това. "всичко се връща там от където е дошло добро или зло "!

"Не питай старило, а питай патило."
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Неактивен meander

• Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
  • Мухата влиза само в отворена уста.
« Отговор #65 -: Декември 24, 2009, 13:31:21 pm »
Здравеите Лора и Блу.Както писах Жените и децата са невинни поради незнание и грешат.Грешката е неумишлено деяние.А ГРЕХА е деяние което е с умисъл,и когато греха е "смъртен" то вие му казвате "карма".Специфичното при "кармата" е че е много продължителна.Продължителността стига дотам че само като чуете за греха който ви е "кармичен" се изприщите,и бягате надалече(това е след като сте си го оправили).Иначе горе долу работата ви върви на точилка.Жените са ковчежниците на една нация пазят обичаите и знанията ни да не се изгубят а вие даже не можете да се ориентирате правилно в тая материя,която е към вашите различности.Една жена може да поеме удар(магия,негативно въздействие)на четирина(семейството си) без да и има нищо само се оттърсва после.Но ако е чиста морално и осъзнатоста и е достатъчна.Вие се ориентирайте сами каде сте.
Цитат
Първо искам да ви кажа че в по голямата част от арабските държави ходжите работият без заплащане.
Ако приемем че безплатен обяд няма-то ходжите не работят без заплащане.Заплата им идва от достъпа им да нечий живот. Живи и здрави.П.П.Направих леко редактиране.И мойте извинения към останалите,заприлича малко на "Жената днес" :blush:
« Последна редакция: Декември 24, 2009, 14:59:16 pm от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
« Отговор #66 -: Декември 24, 2009, 13:48:56 pm »
Здравеите Лора и Блу.Както писах Жените и децата са невинни поради незнание и грешат.Грешката е неумишлено деяние.А ГРЕХА е деяние което е с умисъл,и когато греха е "смъртен" то вие му казвате "карма".Специфичното при "кармата" е че е много продължителна.Продължителността стига дотам че замо като чуете за греха който ви е "кармичен" се изприщите,и бягате наделече.Иначе горе долу работата ви върви на точилка.Жените са ковчежниците на една нация пазят обичаите и знанията ни да не се изгубят а вие даже не можете да се ориентирате правилно в тая материя,която е към вашите различности.Една жена може да поеме удар(магия,негативно въздействие)на четирина(семейството си) без да и има нищо само се оттърсва после,но ако е чиста.Вие се ориентирайте сами каде сте.
Цитат
Ако приемем че безплатен обяд няма-то ходжите не работят без заплащане.Заплата им идва от достъпа им да нечий живот. Живи и здрави.
meander,наистина човек да ти завиди на "наивността".Това за чистотата и поемането на негативно въздействие-не се отнася само за децата и жените,но няма смисъл да спорим.За смъртния грях,кармата и греха-май доста се пооплете темата.А инак за това,че човек се изприщва само като чуе за кармичния си грях(как пък това го измисли :o)-този човек бая инкарнации му предстоят на планетата земя и то само,ако е късметлия.Но наистина тези теми са необятни и всеки има различно мнение по въпроса,а Истината си е една.Кармата е толкова продължителна,колкото самия човек си избере.  ;)
Твърдението,че жените са по-различни от мъжете и поемат негативното влияние,пък нищо им няма,ако са чисти-това ми се струва като оправдание на някой мъж да си седи и чака някоя жена да го спаси.Както каза някой по-горе-да даде Господ да си имаме работа само с добро,че тези в арабските страни са опасни.
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
« Отговор #67 -: Декември 24, 2009, 16:16:19 pm »
Явно меандер наистина дава голяма сила на една религия пред друга, но религия, и Вяра са различни неща, а що се отнася до чистотата на жената това е мъжки бих казала проблем, а и кой е този който я измерва тази чистота, а и вече казах , момчето има голям проблем с жените, но това е поради това, че е бил инквизитор в Полша в предишен живот , а сега е нападнат от страхове и си плаща стари грешки, почти знам какво ще ми отговори..., но на мен ми е простено... нали съм жена пък и малко луда..Но довечера е бъдни вечер добре е в тази свята нощ да пожелаем здраве радост Любов, благоденствие и Вяра на всички хора  Аз ви ги желая, както и да бъдете обичани и обичащи, да усвоите уроците на живота с благодарност и Вяра, че всичко е пожелан Път на Душата, знайте ,че никога не сте сами и винаги има някой който бди с Любов за вас!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Неактивен meander

• Малко Писал
  • **
« Отговор #68 -: Декември 24, 2009, 16:45:03 pm »
 8)Лора-Дана.Явно нервите ти неиздържаха и открехна малко перденцето си.В предишното си прераждене не съм бил в Полша,а на друго място.Не съм бил инквизитор, а съвсем друг(и аз съм доволен)И каква работа имаш ти да ми се ровиш в живота без мое съгласие?При ходжа ли ходи или сама го направи.Съмненията ми че правиш реклама (манипулативна)май ще се окажат верни.Извъртането на жените е и ахилесовата им пета.И нямам проблем с жените,а ги обожавам.Бил съм с жена светица,а и живях с жена мръсница.Научиха ме на много неща за жените.Много ви е дадено като жени, но и отговорността ви е подтискащо голяма.Живи и здрави.
« Последна редакция: Декември 24, 2009, 16:49:50 pm от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #69 -: Декември 24, 2009, 16:51:38 pm »
 ;D ;D ;D,

Меандер вземи се оправи!

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
« Отговор #70 -: Декември 24, 2009, 17:36:53 pm »
8)Лора-Дана.Явно нервите ти неиздържаха и открехна малко перденцето си.В предишното си прераждене не съм бил в Полша,а на друго място.Не съм бил инквизитор, а съвсем друг(и аз съм доволен)И каква работа имаш ти да ми се ровиш в живота без мое съгласие?При ходжа ли ходи или сама го направи.Съмненията ми че правиш реклама (манипулативна)май ще се окажат верни.Извъртането на жените е и ахилесовата им пета.И нямам проблем с жените,а ги обожавам.Бил съм с жена светица,а и живях с жена мръсница.Научиха ме на много неща за жените.Много ви е дадено като жени, но и отговорността ви е подтискащо голяма.Живи и здрави.
LORA_DANA,от чисто любопитство как така виждаш кой какъв е бил в предишен живот?Току виж аз съм била някой диктатор,а?  :writer: Има ли значение мъж,жена-все сме хора.
Какъв е този шувенизъм,meander?Щом си бил с жена-светица и мръсница,но сега не си,мисля си,че и ти като повечето мъже искаш жена-мръсница-светица.  ;D А това с отговорността,което си написал накрая,meander,която имали жените ми звучи така всякаш според теб мъжете нямат отговорност.Да се чуди човек тогава как има толкова светци мъже?Явно и тях жена-светица и чиста ги е измъквала.Наистина какво ли не правят някои хора,за да не понесат отговорността за делата и мислите си(защото многото отговорност е подтискаща,хах-то това твое твърдение казва доста).Че чак се сърдят на другите като нямат желание да плащат за техните грешки и грехове,и ги пращат в графа "омърсени" или "мръсни".Ех...
П.С.:Днес е Бъдни вечер и Ви пожелавам много здраве,щастие и топлина. :)
« Последна редакция: Декември 24, 2009, 17:40:48 pm от Blue|_Star »

Неактивен meander

• Малко Писал
  • **
« Отговор #71 -: Декември 24, 2009, 18:19:52 pm »
Blue Здравей.Не ми се спори.Ще ти задам един въпрос за да поразмишляваш.
Цитат
Да се чуди човек тогава как има толкова светци мъже?
Даже част от тях имат и икони ,но има икона само една на ЖЕНА.Защо е само една и каде са другите?Отговора си го запази за себе си. :hi: Живи и здрави.И весела коледа.
« Последна редакция: Декември 24, 2009, 18:24:19 pm от meander »

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #72 -: Декември 24, 2009, 19:42:42 pm »
Цитат
Даже част от тях имат и икони ,но има икона само една на ЖЕНА.Защо е само една и каде са другите?Отговора си го запази за себе си. :hi: Живи и здрави.И весела коледа.

http://www.pv-ma.bg/struktura/katedri/PA/varvara.html
http://ikonata.eu/ikoni/sveta-petka.html
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8F_%28%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B0%29
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%90%D0%BD%D0%BD%D0%B0
Тези,а има и още...
Това не са ли жени според теб?

Неактивен meander

• Малко Писал
  • **
« Отговор #73 -: Декември 24, 2009, 20:09:07 pm »
Здравей Константин.Ти чуждопоклонник ли си?Говорим за нашите(български)светци.И въпроса е към жените,и съм наблегнал с големи букви на нещо касаещо само тях.Живи и здрави. :blush:

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #74 -: Декември 24, 2009, 20:24:05 pm »
Здравей Константин.Ти чуждопоклонник ли си?Говорим за нашите(български)светци.И въпроса е към жените,и съм наблегнал с големи букви на нещо касаещо само тях.Живи и здрави. :blush:
Мнее,аз съм себепоклонник,преди всичко,ма както и да е.

Цитат
Тук не прочетох,че говориш за светици made in Bulgria,но има и такива

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%9C%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0

А защо изобщо са малко жените признати като светици..Ами бих казала поради комплексарщината на мъжете.
п.с.Жена съм

« Последна редакция: Декември 25, 2009, 12:00:37 pm от konstantin2007 »

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
37 Отговора
31812 Прегледи
Последна публикация Март 07, 2010, 23:04:37 pm
от viper21
11 Отговора
10978 Прегледи
Последна публикация Януари 01, 2010, 17:06:17 pm
от Max