Автор Тема: Най-големият "медицински" експеримент-Биометрични и ДНК база данни  (Прочетена 45494 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Магнолия, имаш завиден ентусиазъм! Похвално!... :) :) :)
Ако успееш да синтезираш всички отрицателни страни на биометричните данни и чипизацията, и след това задвижиш нещата с разпространението им сред хората, един ден цялото човечество ще ти бъде благодарно! Според мен трябва да обиколиш всички теми в този форум и такъв конспект би могъл да бъде направен много трудно. Сигурно ще го направиш, защото не ти липсва хъс. Желая ти успех!!!

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 696
Характера на човек не може да се отгатне,защото е непредсказуем.

Аз се занимавам с аюрведа, пръстови и енергийни отпечатъци - включително ирисова енергия и мога да потвърдя, че не само състоянието на всички органи, но и мислите ви, и миналото, бъдещето, логиката, емоциите и мислите ви се измерват с енергии които могат да се интерпретират!

Затова съм изключително притеснена от новите уреди:

- за сканирване на пръстови отпечатъци - сравнете новите, които не само сканирват отпечатъка (каквото и да ЛЪЖАТ), но сканирват и аурата на пръста! Първите отпечатъци които някога са ми сваляли за притежание на оръжие бяха 10-те отпечатъка на пръстите на двете ми ръце топнати в мастило. Нека да разширя малко и да ви препратя към Дънов, който също обяснява значението на аурата (енергията) на пръстите и ще разберете защо снемането на био-енергията от пръстите сравнено с ОТПЕЧАТЪК (както те викат) е толкова страшно!

- параваните по летищата които сканирват три-измерно аурата в която има ВСИЧКО!

- ирисоскана, което също има всичко, че даже и в по-чист вид, ама не успяха с него (ЗАСЕГА)!

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 988
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Характера на човек не може да се отгатне,защото е непредсказуем.
За жалост може,защото не е непредсказуем а е доста устойчив конструкт. Човек с умение трябва само да разгледа мненията ти и може да си направи основни изводи.
А въпреки,че психичното влияе на физичното, ще ми е много интересно как точно ще открият по снимка на ириса ми основни личностни характеристики..
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Тук и сега

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 253
Характера на човек не може да се отгатне,защото е непредсказуем.
Аз се занимавам с аюрведа, пръстови и енергийни отпечатъци - включително ирисова енергия и мога да потвърдя, че не само състоянието на всички органи, но и мислите ви, и миналото, бъдещето, логиката, емоциите и мислите ви се измерват с енергии които могат да се интерпретират!З

Ясно,но това което заснеме апарата е моментно състояние,което може да се интерпретира.
За бъдещето съм скептична-може някое форсмажорно обстоятелство тотално да го промени-примера е в постингите малко по-назад.
Отпечатъците нали са само на пръстите,а не на цялата длан?Значи тук хиромантията не могат да използват и освен това при нея се има впредвид,че на дясната ти ръка е това,което ти е предначертано,а на лявата,това,което ще се случи(или обратното).Което в края на краищата може и никога да не стане така.
Може би има нещо,но в края на краищата се съмнявам,че има машина,която да пресмята по-добре от Приридата.
Неактивен Тук и сега

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 253
Характера на човек не може да се отгатне,защото е непредсказуем.
За жалост може,защото не е непредсказуем а е доста устойчив конструкт. Човек с умение трябва само да разгледа мненията ти и може да си направи основни изводи.

Ами ако стана свидетел на нещо,което не мога да понеса и реша да скоча от Н-тия етаж и това ли ще разберат?Това става за секунди-превърташ и не знаеш какво правиш.
За основни изводи-може да направи,но чак пък да разбере и какво може да стане по-нататък-то врачките от глад ще умрат. ;D

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 696
Ясно,но това което заснеме апарата е моментно състояние,което може да се интерпретира.

Не точно - нашата аура - измерена чрез ириса, пръстите и кирлианова фотография показва миналото, както и психичното състояние, както и състоянието на всички ОРГАНИ В ТЯЛОТО! Сега това за органите е важно, защото ТЕ СА ИЗРАЗ на различни неща в живота ни - например - лимфните възли, раменете, ръцете (горна и долна част), краката (горна и долна част), сърцето, черния дроб и т.н. Ако се установи недостиг на енергия в черния дроб например значи, че човека има проблеми с правосъдието и честността. Представете си параваните на летищата които са настроени само да ви гледат черния дроб и да пищят при всяка аномалност - цигари, наркотици, алкохол или месо в багажите ви.... ;)

Неактивен Тук и сега

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 253
Относно: Най-големият "медицински" експер
« Отговор #96 -: Април 19, 2008, 21:51:31 pm »

Тина,черния дроб е също така и хранилище на гнева,според китайската медицина.Друг един е въпроса,че може да ти е засегнато зрението,докато имаш проблем с дроба.С една дума всичко в тялото ти е свързано и протичат безкарай много процеси,които зависят от психичното ти състояние в момента, и които могат да се овладеят с малко тренировки.Kак например се "лъже" детектора на лъжата?Някои го правят все пак,нали?
В този смисъл характера може да се разгадае в определена степен,но не и да се предскаже по-нататък.
И понеже сканирането отразява моментно състояние(примерно до месец),то информацията в чипа на личната карта,ще отговаря на момента на заснемането, и по-нататък ще се промени многократно.Виж ако постоянно се сканира и се следи е друг въпрос.
Дебелото черво на хората пък и без сканиране,мога да позная,че е задръстено,освен ако някой не си е направил серия клизми преди да го сканират.Чисто и просто здрави делеби черва не се срещат в днешно време.
Психичното състояние е много,ама много променлива величина.
И понеже телесните болести се дължат в голямата част на него,то могат и да се повлияят от него-в положителна или отрицателна посока.
« Последна редакция: Април 19, 2008, 23:41:31 pm от Mirotvorec »

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 696
Тук и Сега,

ние обсъждаме данни които се сканирват в реално време - летища, паспорти, влакове, круз-лайнери... Това което тях ги интересува е психичното ни състояние в МОМЕНТА на явлението. Перфектно за летищата например.

За миналите ситуации и общото здравословно състояние на аурата е достатъчно да ни пазят в СЪЩАТА база данни в която ни имат и ДНК-та свалена незаконно със всяка кръвна проба която сме дали в Европейската общност! Виж темата и за кръвните проби!

Неактивен Тук и сега

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 253
Ами не бях аз тази дето подхвана за характера на човека...
Но и него обсъдихме.

Добре тогава,но аз мога да пренеса нещо,което е незаконно,но да не знам това и съответно никой няма да измери липса на енергия в черния мии дроб,или пък да не го смятам за престъпление.В края на краищата това са цигари или алкохол-аз може да не ги употребявам,но на други да им харесва.

Колкото за здравословното състояние-банката официално събира данните от 3 години-така че мен мем няма засега. ;)

Неактивен Тук и сега

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 253
Четох,че 80% от енергията се възприема чрез очите-основен приемник.Обаче...при слепите хора тази енергия е насочена навътре,използват я доста по-ползотворно,като не я пилеят.
Та се чудя как при сканиране апарата ще "разчете" данните при такива хора?

cdms

 • Гост
Откриха ген, прекратяващ стареенето
« Отговор #100 -: Юни 04, 2008, 17:51:39 pm »
Откриха ген, прекратяващ стареенето
Оказва се, че генът р16 ускорява остаряването на клетките, докато р19 спира този процес
Изследователи от клиниката в Майо откриха ген, който може да ускори или да спре процеса на остаряване на клетките, пише в статия публикувана в списание Nature Cell Biology. Чрез експерименти с мишки биолозите проучили функциите на два гена, предизвикващи развитието на тумори в процеса на остаряване – р16 и р19.

“Ние не можехме да изследваме мишки с премахнати ген р16 или р19, защото те умираха от рак преди да успеят да се състарят. Чрез кръстосването с други мишки, които остаряват пет пъти по-бързо от нормалното заради мутация в гена BubR1, ние преодоляхме това препятствие”, коментира ръководителят на изследването Дарън Бейкър (Darren Baker).

След преодоляване на този проблем учените твърдо установили, че р16 предизвиква остаряване на тъканите, докато р19 противодейства на този ефект. “Това беше напълно неочаквано откритие, тъй като експериментите с култури от тъканите показваха, че р19 подпомага остаряването”, отбелязва друг участник в изследването Ян ван Дерсен (Jan van Deursen).

По време на изследването учените установили още, че за старта и развитието на процеса на остаряване частично влияе и натрупването на стари клетки в органите и тъканите. Тези стари клетки притежават “изкривени” генетични характеристики и отделят белтъци, повреждащи околните клетки, което води до влошаване на функциите на органите.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
31 Отговора
15804 Прегледи
Последна публикация Октомври 30, 2012, 11:37:01 am
от Гален
THE "ELITE"

Започната от fisk Тайни общества

6 Отговора
7054 Прегледи
Последна публикация Май 22, 2009, 00:03:17 am
от vallex
4 Отговора
4169 Прегледи
Последна публикация Януари 13, 2008, 16:49:55 pm
от jediguardian
21 Отговора
16209 Прегледи
Последна публикация Януари 06, 2010, 22:40:02 pm
от bogoizbrania
43 Отговора
18105 Прегледи
Последна публикация Ноември 05, 2012, 23:28:53 pm
от blade

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27