Aaaa,вещичка,ти па ме утепа
..То оставаше и да се мерим с Планетарния убавец,дето е в пъти по-мощен от нас,мисля..за сравнение между ВА и Планетарен Дух,мноо ясно,че не може да и дума да става...И тука да кажа,че както ВА еволюира,така и Планетарния Дух еволюира.Този на Земята е 3Д.Според някои теории(най-вече се позовават на шумановият резнонас) вече е в 4Д и предстои минаване в 5Д..Въпросното масово възнесение на 21.12.
А тва,че Аза ползва"преносни"средства,за да не изпържи материята е ясно.Мисля,че тук роля играят фините тела,като своеобразни трансформатори на енергията на ВА.Аз за тва и си мисля,че мозъкът не може да работи с пълният си потенциал във вида(вибрациите на материята)в който е.Би се произвела такава,енергия,че ще свари.
Иначе примера ти с чешмата горе долу ми е разбираем..Но така зададен,излиза,че никой не контролира налягането на водата.Щото дебита е без значение,ако има контрол върху налягането.Поне така мисля.Ето ги хилядите чешми в София.Е,ако всички чешми са спрени,и аз пусната моята,това не значи,че ще стане авария,именно защото софийска вода(ВА)контролира налягането.Та..Не знам..Мътно ми е покрай това,дали е възможно част от Планетарен дух,да се"отдели"като самостоятелна единица..Обаче понеже моделът го има,мисля,че е възможно,което не го прави наложително,нито пък е основен принцип,защото именно колективното съзнание е в основата на Планетарния Аз.Но пък...разделението,така или иначе е илюзорно..За тва мисля,че е възможно..Както и да е..
А за вибрациите...Имаш едно огромно,високо стълбище.От най-долното стъпало(
плътните вибрации)не можеш да видиш кво става на върха(
бързи вибрации),но от върха виждаш всичко става долу.И сега...Ако мислено по най-долното стъпало прекараме една права и това е линията на времето в което пребиваваме,всичките ни инкарнации са си там.Всяка във своя отрязък от линията(свое време,епоха).Но гледайки от най-високото стъпало(където времето не "тече"така бавно)ти виждаш всичките си инкарнации едновременно.
Борислава,е тука вече си абсолютно права!Но,освен да се стремиш да живееш осъзнато,тряя и да се стремиш да разшириш това съзнание.Защото колкото повече се"разширяваш"с толкова повече"неща"се отъждествяваш/припознаваш.А нали в същината си всичко е"Едно".Когато ти се припознаеш като това"Едно",тогава самият ти ставаш това"Едно".Самият ти ставаш"точката"на излъчване.Сливаш се с Абсолюта/Едното/Първоизточника.Животите и"мисиите"ни,не са нищо друго освен обратен път към това"сливане".Пиша го в кавички,защото това сливане е илюзорно.Ние на практика никога не сме прекъсвали връзката с Първоизточника.
И никой не"живее"само на една планета!
п.п.Уфффф кви ги пиша..Нищо не тряя!Тва е образно казано.Свободна воля!
И сега..Понеже пак много отклонихме темата,да кажа,че на фона на това което пишем,смъртта не е нищо повече от трансформация.