Автор Тема: Свободната енергия и генератори  (Прочетена 503124 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

• Гост
Re: Свободната енергия и генератори
« Отговор #105 -: Май 23, 2006, 16:47:40 pm »
Аз до няколко години планирам да строя къща.
Ако ми се осъществят плановете ще използвам тези технологии.

ssi

• Гост
« Отговор #106 -: Май 23, 2006, 17:18:33 pm »
Аз все още набирам материал. Монополистите започнаха да стават все по-нагли и мисля да се опитам да използвам свободната енергия около мен. Нямам идея на какво ще се спра. Вятър, или слънце.... Има да чета доста. При всички случаи ще гледам да е евтино като материали. Дори само парното да ми отпадне от сметката ще бъде супер.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #107 -: Май 23, 2006, 17:23:21 pm »
КОЙТО СЕ ЗАЕМЕ ДА ПРАВИ НЕЩО ПРЪВ - ДА ВИКА ВЕДНАГА ВСИЧКИ - ЛИЧНО АЗ СЕ ЗАПИСВАМ НА ДОБРОВОЛНА БРИГАДА!!!

ssi

• Гост
« Отговор #108 -: Май 23, 2006, 17:36:38 pm »
Цитат
КОЙТО СЕ ЗАЕМЕ ДА ПРАВИ НЕЩО ПРЪВ - ДА ВИКА ВЕДНАГА ВСИЧКИ - ЛИЧНО АЗ СЕ ЗАПИСВАМ НА ДОБРОВОЛНА БРИГАДА!!!

;D
Благодаря.... ще ти го напомня ...когато ми потрябва помощ да си нося уран-а!
Естествено ,че ще го споделя. Може някой да има знанията и материалите които аз нямам!
Нали затова сме хора - да си помагаме!!!

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #109 -: Май 23, 2006, 17:37:34 pm »
:D :D :D ;D ;D ;D

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #110 -: Май 23, 2006, 17:39:12 pm »
Horus, в каква посока искаш да си насочиш усилията?
Хайде един "инициативен комитет" да си задвижим!

Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #111 -: Май 23, 2006, 17:48:26 pm »
Аз съм готов да правя всичко. Мога да съм и шеф (щегувам се :P) мога и да мета. За мен е все едно и така трябва да бъде. Каквото ми дадат - просто да знам, че съм помогнал на някой и съм бил полезен. Затова казах - който е достатъчно уверен в себе си, за да мисли че е способен да пристъпи към проект и действие - просто да каже - сигурен съм, че няколко човека поне оттук ще се отзоват :)

Неактивен Sikozu®

• Четящ
  • *
  • Публикации: 144
  • Resistance is futile. You will be assimilated.
    • Aur0ra
« Отговор #112 -: Май 23, 2006, 18:27:32 pm »
Без да давам подробности - имам достъп до някой от проектите, които се внасят в министерството за пари от европейския съюз.
Измежду проектите един особено много ме заинтересова, тъй като бих искал да направя същото нещо.
Става въпрос за построяване на ВЕИ централа. Мислех да дам повече инфо за проекта ;) обаче току що открих, че като съм архивирал файловете съм сложил парола и сега не мога да се сетя как беше (слава богу, че има и backup обаче не е на моя комп) Та мисълта ми е, че има хора дори и в България, които се борят за "свободна енергия"
ПП. Ако някой знае как се краква енкрипшън-а на уинрар да пише ЛС
Тъп съм не ме слушайте.

ssi

• Гост
« Отговор #113 -: Май 23, 2006, 19:12:55 pm »
Цитат
Ако някой знае как се краква енкрипшън-а на уинрар

Не съм сигурен ама май беше мноооого трудно.
Кажи сега какво е ВЕИ... ако е свързано с вятъра аз съм навит. Ако е свързано с водата...нямам наблизо ,така ,че няма да ми е полезно.

Неактивен Sikozu®

• Четящ
  • *
  • Публикации: 144
  • Resistance is futile. You will be assimilated.
    • Aur0ra
« Отговор #114 -: Май 23, 2006, 19:20:58 pm »
Кажи сега какво е ВЕИ... ако е свързано с вятъра аз съм навит. Ако е свързано с водата...нямам наблизо ,така ,че няма да ми е полезно.
:D Възобновяем Енергиен Източник e.c. Слънце, вода, вятър... повечето от т.нар. методи за свободна или както аз я знам безплатна енергия.
Тъп съм не ме слушайте.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #115 -: Май 24, 2006, 00:20:16 am »
Мен ме вълнува по какъв начин да намаля консумацията на ел.енергия. Може ли да се включи някакво приспособление, което да подаде на електромера данни за по-малък разход? Това на първо време, пък като спестя някой лев от икономиите ще мисля и за алтернативно производство на ток.
Не мисли като човек!-Крион

ssi

• Гост
« Отговор #116 -: Май 24, 2006, 05:52:56 am »
Цитат
Мен ме вълнува по какъв начин да намаля консумацията на ел.енергия. Може ли да се включи някакво приспособление, което да подаде на електромера данни за по-малък разход? Това на първо време, пък като спестя някой лев от икономиите ще мисля и за алтернативно производство на ток.
:)
Ами твърди се (по селата) ,че намалявали около 50% от отчитането на тока само като го преобразуват от синусоидалнен в импулсен. Дадоха ми да правя наскоро едно такова , ама аз отказах защото си имах по-важни работи.Има някакъв резон признавам ,но тогава ми се видя смешно. Най вече защото според мен трябва да се закачи едва ли не на всеки уред. Да не говорим,че уредите които имат електромотор няма да работят нормално.
Възможно е електромера да не отчита правилно ако през него преминават импулси. Това обаче важи само за старите.
Въпреки това ще се поразтършувам и ще направя едно да видя дали има смисъл.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #117 -: Май 24, 2006, 08:40:33 am »
То стари електромери вече почти няма, всички сме с електронни. Как да ги надхитрим?
Не мисли като човек!-Крион

ssi

• Гост
« Отговор #118 -: Май 24, 2006, 10:16:11 am »
Това за електромерите е мое непотвърдено мнение.Така предполагам само защото не виждам други причини. Това не означава ,че съм прав.Възможно е да работи и на новите електромери. Аз обаче не мога да го докажа дори и да направя схемата ,защото още съм на старите.
Между другото да вметна само ,че отдавна съм си мислел за радиатор от кола в къщи и минаваща през него вода от чешмата. Оказа се ,че намерих пост от човек който го е пробвал и казва ,че му излиза доста евтино. Пуска студена вода през радиатора и го обдухва с перка,като това го превръща в климатик през лятото. Водата която минава през радиатора не е нужно да е с пълна сила. Всъщност от силата на потока и се определя колко студено да е в стаята. Аз ще пробвам когато намеря радиатор. Ако някой има нека пробва или да даде на друг на който му се занимава с тестове,за да каже от първа ръка тука дали е ефективно.

prestor

• Гост
« Отговор #119 -: Май 24, 2006, 22:33:08 pm »
:D Възобновяем Енергиен Източник e.c. Слънце, вода, вятър... повечето от т.нар. методи за свободна или както аз я знам безплатна енергия.

Ами да има подобни проекти лично аз участвах в подобен. А относно free energy мисля че е по-правилно да се превежда свободна а не безплатна енергия.
« Последна редакция: Май 24, 2006, 23:40:35 pm от prestor »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27