Признавам, че не съм наясно с темата и познанията ми по нея са твърде оскъдни, но ми се ще да разбера мнението ви относно това:
http://conspiracii.blog.bg/novini/2012/07/21/bezplatnata-energiia-e-na-pazara.981388

С един приятел преди 2-3 месеца направихме заявка за 3бр. . Той, приятелят ми, е много ентусиазиран за това устройство, следи непрекъснато сайта на Роси и искрено вярва във възможностите, които се описват.
Роси казва, че е доста елементарно като схема и сглобка, което позволява да се експериментира с устройството и в домашни условия/стига разбира се на човек да не са му "мушнати" и двете ръце в дирника

/. На първо време може да се използва за отопление, а след това да се помисли и за производство на електричество чрез допълнително включване на генератор/мисля, че Роси го има готов вече/. Това пък предизвиква едни други мераци-да се помисли за "електричарка". Мерак ми е за едно такова автомобилче и вече съм хвърлил око на едно трабантче за целта.

До този момент всички информации за този уред навеждат на мисълта за един сериозен проект и сериозно реализиране. Разбира се, като уважаващ себе си конспиратор, оставям доза съмнение в това начинание и съвсем коректно ще ви информирам към края на годината или началото на следващата какво се е случило-получил ли съм устройството или не.