Нямате грижи, като я завърша ще я постна страница по страница във форума .
И в нея не са само схеми, основната част е обяснение на явлението и причините за неговото съществуване! До колкото знам няма от къде да се намери теория за това, така че вярвам, че това ще допринесе доста не само за разпространението на информацията, но и за нейното по нататъшно развитие .
Бяха ми необходими 5 години проучване на вече съществуващата информация, опити в областа и нейното развитие и селектирането и в една обща теория, която да служи като основа. Имайте предвид, че аз все пак съм човек и не е изключено да греша в някои от нещата .
Информацията по въпроса е оскъдна, трудно се намира, а повечето от съвременните открития в областа са или засекретени или страдат от популярност и разпространение. Това допълнително пречи на хората като мен и общо взето човек сам трябва да се блъска и в много от нещата да преоткрива колелото.
В много голяма степен от моите разработки има и чужда помощ от хора, които един ден ме намериха и ми казаха някои от тайните си с намерението да работя с тях върху тези проблемни области. Най-странното в случая е, че тези хора съвсем не са учени и черпят информацията си от някави древни ръкописи, преписвани и съхранявани грижливо от тяхното общество от дълбока древност.
Знам, че това звучи като конспирация или като някаква масонщина, но изглежда те смятат, че са последователи на прабългарските колобри ( според тях колобър - това не значи само шаман и свещенник, а и каста на пазители на знанието). Като ги попитах как това е възможно, след като отдавна сме християни и навярно при покръстването са унищожили всички езически свещенници те ми отвърнаха, че са били преследвани и убивани именно свещенниците, а не пазителите на познанието и благодарение на тях това се е съхранило до днес. В началото воъбще не им вярвах, докато сам не видях няколко от техните ръкописи върху пергамент, явно направени преписи на оригинали по време на покръстването, защото бяха на глаголица. Ако не бях учил развитие на писменноста в България и калиграфия нямаше изобщо никакъв начин да разбера дали това не са фалшификати, но ви уверявам, че тези ръкописи са направени в съгласие с всички правила на древната калиграфия и са използвани много стари инструменти за изписване, които през средните векове са били вече извън употреба .
Като ги питах защо на глаголица те ми казаха, че това е било наложитено по 2 причини, първо защото глаголицата според тях лежала на основата на доста голяма част от рунното писмо и някои от древните писмености и второ, защото всичко написано на руни било умишлено унищожено, затова те направили някакъв код и ги маскирали като обикновени ръкописи на глаголица .
Общо-взето нещата след декодиране приличат на митология и наука в едно ( като древноиндийския епос ).
Нямате и представа колко неща почерпих за себе си от тези ръкописи .
Например - живачен плазмомагнетизъм и начин на неговото приложение. Това странно нещо може да генерира електромагнитни сили по модела, по който те се генерират от планетата !
И все пак нещо не ми е ясно по тези писания, от къде в прабългарите такива познания при все че не са ги ползвали нито в бита, нито във воените си походи? На техния отговор, че това било дар от Тангра не влагам никакво доверие .
А и те също са бая стиснати и хем казват по нещо, хем доста премълчават .
Впрочем би могло това да е фалшификат, но за да се направи такъв определено трябва да си майстор калиграф, химик и технолог, защото този вид материали въобще не се намират на пазара, а и изписването никак не е лесно. В България познавам само трима души ( всеки по на 70-75 години), които знаят точно как да обработят кожа, за да стане тя пергамент и да могат да пишат толкова добре без да сгрешат или да разцапат мастилото. Не знам обаче някой от тях да може да състари изкуствено такъв, след като го е направил и накрая целия този труд само да подскажеш нещо на някой. Да не говорим, че май само това, с което не съм се захванал да проверя с моята теория не е проработило, всичко си е на мястото. А затова дето с негова помощ Тангра лети по небето и ходи по всички земи, някои от които могат да се видят нощем, а други са скрити от нашия поглед, бих казал че прилича на НЛО.
Разбира се съм и доста благодарен на тези българи, които разделиха с мен своя опит в областа, защото без тях нямаше да напредна толкова. Жалко че никой до сега не им е обърнал внимание. Тези хора са разработили своите трудове още през соц. режима и никой нито тогава, нито сега не се е заинтересувал от тяхната работа. Като българина направил двигател с вода в Австралия и умрял в бедност и неговия асистент, също българин, който дошъл с предложение преди години в БАН за разработване на технологията в България, на когото казали, че нямало средства!
Това Бай Ганьовщината е голама гадост !