Привет,
Искам още в началото да заявя, че това е моята истина и с нея не задължавам никого!!!! Извинявам се, но трябва да се повтарям! Всичко това съм го побликувал преди, даже по подробно!
Аз не съм се сблъсквал директно с Бога и смятам, че такъв контакт е невъзможен! Контактът е възможен само на ниво учители (водачи). По задължение съм християнин, а медитацията е моята религиа по убеждение! По медитивен път се запознах с моите водачи, контакта е постоянен вече около петнадесет години и мога да заявя никога, че не са ме изоставили в трудни моменти, никога обаче не са ми позволили и волности от рода на глезотии! Казвам водачи защото свободната ми воля е частично ограничена, причината научих от регресиите!! На някои може да звучи невероятно, но можеш да ги питаш буквално за всичко. Всеки отговор е лаконичен лишен от емоции и така е поднесен, че да го разбера без тълкуване! Не и всички отговори ми харесват, но уви........Пожелавам на всички да намерят учителите си, тогава ще разберете какво значи истинско приятелство!!!!! ВИНАГИ ДО ТЕБ!
Сега за вярата. Вярвам само на себе си, защото знам на какво съм способен когато реша да направя нещо, справка - вижте кой ви се усмихва. Никога не се моля за себе си! Молитвата ми винаги е за друг. Боже помогни му аз не мога!!!
Има ли БОГ - има, но няма нищо общо с породията която ни представят религиите!!!!
С уважение!